English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Govedo, slobodno pitaj šta te interesuje 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A kako igra Rudi Völler u dresu Newcastlea, brutalno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Chelsea se ne moze sastaviti
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Woltemade pumpa ovu sirotinju.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Celzi ispuho protiv Arsenala
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Prije dva kola bili jedini konkurenti Arsenalu.
Danas kao da Zrinjski igra protiv Newcastlea.
Danas kao da Zrinjski igra protiv Newcastlea.
Ti i slicne ublehe ste govorili da je Demirovic Ronaldo za njega.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 13:51A kako igra Rudi Völler u dresu Newcastlea, brutalno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Fol je sto nikad nisu ni bili konkurenti, vec su utripovali da jesu.gigglessmoke je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:03Prije dva kola bili jedini konkurenti Arsenalu.![]()
Danas kao da Zrinjski igra protiv Newcastlea.![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nikad, ja sam ovdje jedini govorio da Nick vrijedi keš plaćen za njega, drugo je što tebe dere demencija pa me miješaš sa nekim drugim likovima
Kako ko, zna se realan domet ove ekipe još od početka sezone...Finn je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:06Fol je sto nikad nisu ni bili konkurenti, vec su utripovali da jesu.gigglessmoke je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:03Prije dva kola bili jedini konkurenti Arsenalu.![]()
![]()
Ti si realan, ali wadea je malo ponijeloTheShed je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:07Kako ko, zna se realan domet ove ekipe još od početka sezone...Finn je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:06Fol je sto nikad nisu ni bili konkurenti, vec su utripovali da jesu.gigglessmoke je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:03Prije dva kola bili jedini konkurenti Arsenalu.![]()
![]()
![]()
Izvinjavam se onda, znam da ih je pun qrac rezao na Demirovicevoj temi jer ovaj igra a on ne jer je Svabo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:06Nikad, ja sam ovdje jedini govorio da Nick vrijedi keš plaćen za njega, drugo je što tebe dere demencija pa me miješaš sa nekim drugim likovima![]()
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 20 dec 2025, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
P.S pišemo oprošten penal Projektantima nakon što je Fofana odlučio rukomet da igra u svom šesnaestercu.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Jel se lik ikad više pojavio ovdje od utakmice protiv Leedsa
Rođen s tobom da budem
Jos jedan prosjecan bundesligaski produkt razvaljuje EPL. Ne smijem ni zamisliti sta bi pravi igraci poput Musiale i Daviesa radili 
Njega ponese svake sezone.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma svako normalan i realan nije imao veca ocekivanja od top 4 ove sezone, i eventualno osvajanje kupa. Ni u jednom trenutku nismo bili kandidat za titulu, nit su ocekivanja takva bila
- Bazinga12345
- Kontakt:
Woltemade mogao zabiti 4 gola. Dobro se kreće.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: boki86, COYGBiH, gigglessmoke, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday i 21 gost.