zbog nacionalnog pitanjahusein veličanstveni je napisao/la:Zna li neko zbog čega su se jučer na treningu potukli Stokić i Moranjkić.

zbog nacionalnog pitanjahusein veličanstveni je napisao/la:Zna li neko zbog čega su se jučer na treningu potukli Stokić i Moranjkić.
alo ba ako nisi siguran u to nemoj da pises to to je malo zeznuta tema znas i sam ako u gradačcu zivis da tema nacionalo to ovo ono nema i nemoj dizat prasinu ako nije istina i da jest trebo bi to sakrit a ne javno tako da pisesseven je napisao/la:zbog nacionalnog pitanjahusein veličanstveni je napisao/la:Zna li neko zbog čega su se jučer na treningu potukli Stokić i Moranjkić.
Stokić dobio nogu, uručeni su mu papiri i više nije igrač Zvijezdezvjezdas je napisao/la:Poznavajuci Stokica, vrlo temperamentnog momka,ne cudi me incident koji se desio.Desava se to i u ekipama iz najjacih liga.Nadam se da je taj sukob brzo zaboravljen i da ce visak naboja prenijeti na susret protiv Slavije na terenu kroz igru,te da ce zajedno muski gospodarit lijevom stranom.
cuj to ... imal kakvo obrazlozenje....zmaj_Bosne je napisao/la:Stokić dobio nogu, uručeni su mu papiri i više nije igrač Zvijezdezvjezdas je napisao/la:Poznavajuci Stokica, vrlo temperamentnog momka,ne cudi me incident koji se desio.Desava se to i u ekipama iz najjacih liga.Nadam se da je taj sukob brzo zaboravljen i da ce visak naboja prenijeti na susret protiv Slavije na terenu kroz igru,te da ce zajedno muski gospodarit lijevom stranom.
ti si smijesan jer se samo registrujes da bih to pitao...nkzvijezda je napisao/la:Zasto Zvijezda nema web stranicu?i kakav je ono smijesan grb?
evo sve o zvijezdi: http://sportsport.ba/tabele.php?id=185&info&team=8nkzvijezda je napisao/la:Zasto Zvijezda nema web stranicu?i kakav je ono smijesan grb?
da nije puno 3KM za prijateljsku utakmicu.nedžad je napisao/la:sutra se igra prijateljska utakmica na stadionu jezero protiv bosne iz mionice utakmica pocinje u 5 sati ulaz 3 KM
Bili su navijaci na kosevu dok su postojali,tako da to nebi bilo nikakvo novo iskustvomolotovljev je napisao/la:Planiraju li navijaci Zvijezde dolazak na Kosevo?Mozda manja grupa,sto da ne..iskustvo vise..
Dobrodoslica zagarantovana!
Pozdrav
Jarane moj navijaci i sad postoje a ti ako ne navijas vise nemoj govoriti u ime skupine nego sutiŽbljohar je napisao/la:Bili su navijaci na kosevu dok su postojali,tako da to nebi bilo nikakvo novo iskustvomolotovljev je napisao/la:Planiraju li navijaci Zvijezde dolazak na Kosevo?Mozda manja grupa,sto da ne..iskustvo vise..
Pozdrav
Ja ne vidim nikoga da navija,jedino onu grupicu koju nahuskaju kojim pivom i kilicom mesa da galame protiv kluba,ako to nazivas navijacima i navijanjem,ta djecica neznaju ni sta rade,pojedini ljudi koji su izgubili tal sa klubom i nisu vise u njemu svim snagama pokusavaju da ga sada uniste,a tih 15 tak ,"skupina"kako nazivas,njih 13 neznaju ni zasto prozivaju imena ljudih iz uprave,evo sada npr. Ivice,a taj posrednik koji vas nagovara dobije dobru mesnatu donaciju,a vama baca kostice,razmisli malo o tome,a lahko mozes i provjeritimirza_rd07 je napisao/la:Jarane moj navijaci i sad postoje a ti ako ne navijas vise nemoj govoriti u ime skupine nego sutiŽbljohar je napisao/la:Bili su navijaci na kosevu dok su postojali,tako da to nebi bilo nikakvo novo iskustvomolotovljev je napisao/la:Planiraju li navijaci Zvijezde dolazak na Kosevo?Mozda manja grupa,sto da ne..iskustvo vise..
Pozdrav![]()
![]()
TRIBINA NAVIJAČA OGLEDALO KLUBA
IVICA ODLAZI!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.