FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imal ko da prati Dinamo i HNL? Imam info da Mamic radi na dovodjenju nekog Dinamovog omladinca, spic 18 godina. Ne znam ko je gledao sam im wkipu na TM nmg da skontam ko je. Vjerovatno u mladom timu igra
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Uvlacis me u probleme, svjesno ili ne. Kad sam pisao o Akademcima i Akademiji, neki ruralni papak me prozva pedofilom i prijetio
da ce doci u Svrakino i prebti me.Sreca pa sam "bio" dobar sa @fera i i ovim moderatorom, pa me odbranise.
Kad pisem na svim pdf ovog foruma, stoji potpis godinama, procitaj i samo ce ti se kazati. Sad sam samo simpatizer FKS.
Konacno docekah da jedaan "pedofil", gosp. Mamic, pise i dela po mom upustvu
Ps. Ima ipak jedan iz Prijedora, Andrej Nedic , 21 g. , ali igra samo desnom. Znam da si ga upratio
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vozdra i bite Ahbabu. 95% tvojih postova su top, ono satira i ti folovi. Jeste da te nakad prenos spuca, samo mala, ali maloPitar6785 je napisao/la: ↑19 dec 2025, 17:23
Pozdrav mom JARANU samozdravlje
Sve se skazem milina je citat tvoje postove. AL NEMOJ HAVERU ISTINU STAVLJAT POD SUMNJU 4 asistencije je imao, slobodan udarac je on izborio i crveni karton ujedno zeljin zalizani pas je zazmirijo, iz one blizine sa onog kjesta bi parmakovski dao go on je ko da pucas penal sa 16 metara..
Gulisa cak nije opo ni u formi jednostavno je postao sibican jer ga je uprava sd opteretili konkurencijom u vidu ELEZIJA I MLINARICA (ovaj drugi ga uz za najboljeg strijelca) ON je htio da pokaze da je ALFA MUZIJAK i onda je u 4-5 utakmica kurcev bol pokaza prema klubu, dokazivajuci drugim vukovima vucice bi crkavale od ****, kad je uvidio da je mlinaric varburg a elezi zadtava yugo florida i da mu nemogu dobacit do skocnog zgloba odma 7 asistencija i go u 7 utakmica.
A ujedno unisti otpisane i lazne back to beck utakmicama
smanji "teski izricaj" i bit ces forumas 2025 g, kao i "67 , "85 g.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Duric je prevara i izvlacenje para iz kluba.jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:47Đuric je ekstra talenat.
Ali nije dobar mentalno, Zekic ga je zbog tog otpisao. Dođe pa ne dođe na trening. Lud skroz.
Nedavno je poslije utakmice na grbavici objavio pjeva u autobusu slavi 0:0 hahahahah
Ovakvih igraca je tad u akademiji bilo i boljih.
Mnogo je primjera kako se lose radilo, ali niko ne prica jer ne prati akademiju.
I ovo do sad sto smo izvukli je dobro bilo, ali toliko su nas unazadili odredjeni ljudi kojima je bio samo vlastiti interes u glavi.
Nazalost, moglo je minimum za 50% sve bolje biti nego sto je do sad.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- jurisicduska
- Kontakt:
Satrase se naša djeca iz akademije igrajući premijer ligu sa 18 standardno.Jet2Holiday je napisao/la: ↑20 dec 2025, 17:14Duric je prevara i izvlacenje para iz kluba.jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:47Đuric je ekstra talenat.
Ali nije dobar mentalno, Zekic ga je zbog tog otpisao. Dođe pa ne dođe na trening. Lud skroz.
Nedavno je poslije utakmice na grbavici objavio pjeva u autobusu slavi 0:0 hahahahah
Mnogo je primjera kako se lose radilo, ali niko ne prica jer ne prati akademiju.
I ovo do sad sto smo izvukli je dobro bilo, ali toliko su nas unazadili odredjeni ljudi kojima je bio samo vlastiti interes u glavi.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa hajd ako već pratiš prosvjetli nas, koji su to igrači propali jer nisu dobili šansu.Jet2Holiday je napisao/la: ↑20 dec 2025, 17:14Duric je prevara i izvlacenje para iz kluba.jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:47Đuric je ekstra talenat.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Jedinog kojeg sam ja nasao da odgovara tom opisu a pritom da je dobar je Leonardo Perkovic, trenutno ima 8 golova u 12 utakmica i prosle sezone igrao za U19 Lokomotive. Tu je i ovaj Mislav Cutuk 7 golova u 12 utakmica i prosao za sad sve Dinamove mladje kategorije. To je to sto sam ja nasao ali mozda bude neki skroz treci tamo
Mozesli, nam napisat imena i prezimena koji ljudi su nas sjebali.Jet2Holiday je napisao/la: ↑20 dec 2025, 17:14Duric je prevara i izvlacenje para iz kluba.jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:47Đuric je ekstra talenat.
Znam da je KOMAzec prico o djuricu kao da je Jap stam, evde se pise da je komad budale itd itd sto nije nemoguce, poprilicno je dugo u akademi i eto tek sad neko rece odigrao u federaci 3-4 utakmice
Mozda se radi o nekom spicu koji je na posudbi.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ima li neki dobar igrač da nije iz Hrvatske ?
-
Hordas1990
- Kontakt:
Brate, ne moraju biti svi iz Hrvatske.Hordas1990 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 19:23Sta fali? Ljudi prave ubjedljivo najbolje igrace i trenere u regiji. Za mene je ok fokusirati se na to trziste.
Ahbabu posalji mi podatke o njemu. Znas da sam ja dobar pregovarac.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 dec 2025, 16:52Uvlacis me u probleme, svjesno ili ne. Kad sam pisao o Akademcima i Akademiji, neki ruralni papak me prozva pedofilom i prijetio
da ce doci u Svrakino i prebti me.Sreca pa sam "bio" dobar sa @fera i i ovim moderatorom, pa me odbranise.
Kad pisem na svim pdf ovog foruma, stoji potpis godinama, procitaj i samo ce ti se kazati. Sad sam samo simpatizer FKS.
Konacno docekah da jedaan "pedofil", gosp. Mamic, pise i dela po mom upustvu![]()
![]()
![]()
Ps. Ima ipak jedan iz Prijedora, Andrej Nedic , 21 g. , ali igra samo desnom. Znam da si ga upratio![]()
![]()
Radi li Fan Shop nedjeljom u Ferhadiji, ima li kakvih salova?
-
kogmagie46
- Kontakt:
Šta fali to? Kad su navijači Sarajeva ikoga po tome dijelili i ne vidim razlog ni da prvih 11 ne bude iz Hrvatske ako će nam donijeti rezultatefks74 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 19:29Brate, ne moraju biti svi iz Hrvatske.Hordas1990 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 19:23Sta fali? Ljudi prave ubjedljivo najbolje igrace i trenere u regiji. Za mene je ok fokusirati se na to trziste.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Slazem se, sto bi trazio po hrvatskoj trenere i igrace kada u bosni imas musemica i hebibovicafks74 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 19:29Brate, ne moraju biti svi iz Hrvatske.Hordas1990 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 19:23Sta fali? Ljudi prave ubjedljivo najbolje igrace i trenere u regiji. Za mene je ok fokusirati se na to trziste.
-
rimljanin90
- Kontakt:
HamzicDoktorXabaras je napisao/la: ↑20 dec 2025, 17:21Pa hajd ako već pratiš prosvjetli nas, koji su to igrači propali jer nisu dobili šansu.Jet2Holiday je napisao/la: ↑20 dec 2025, 17:14Duric je prevara i izvlacenje para iz kluba.jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:47Đuric je ekstra talenat.
Sta vi mislite sta je razlog, da se zadnjih par kola sudjenje nama kao klubu drasticno popravilo?
Ja mislim, da su se Mamici tu upetljali. Ne oni kao licno, ali da su poslali svoje ljude na par adresa pa mozda cak i direktno ovim prodanim dusama od sudija.
Vidjet cemo kako ce to biti na proljece, ali je bas cudno, da imamo napokon normalno sudjenje.
Ja mislim, da su se Mamici tu upetljali. Ne oni kao licno, ali da su poslali svoje ljude na par adresa pa mozda cak i direktno ovim prodanim dusama od sudija.
Vidjet cemo kako ce to biti na proljece, ali je bas cudno, da imamo napokon normalno sudjenje.
moguce i da je neko na posudbi sto je braco napisao, haj znaj, al eto to je info sto je dosla, vidjet cemoFouzi1 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 17:37Jedinog kojeg sam ja nasao da odgovara tom opisu a pritom da je dobar je Leonardo Perkovic, trenutno ima 8 golova u 12 utakmica i prosle sezone igrao za U19 Lokomotive. Tu je i ovaj Mislav Cutuk 7 golova u 12 utakmica i prosao za sad sve Dinamove mladje kategorije. To je to sto sam ja nasao ali mozda bude neki skroz treci tamo
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Ronaldo zapratio princa 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], James1987, laznokrilo i 47 gostiju.

.png)