Nije mala stvar zaviti Freiburgu hettrick
Odmah ga zvati protiv Welsa hoces neces
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije mala stvar zaviti Freiburgu hettrick
Bitno je da Barjakterevi9c je standardan i on rastura u nekoj holandskoj ligi ,poserevam se uusta smsradovima decko igra u Zaragpzi po svim mjerilima je kao PSV,sli tamoje bitno da ga mrzi c,DAJ TE elavi Bosh i kockar isto celavi Barba a vamo njega MISLIM bAZDARA SVI VOLE U sPANIJI JER NE ZNA JEZIK I POLA AKO NE I VISE NE ZNAJU ENGLESKIbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 13:13Kakve veze imaju godine kad momka nema na mapi u ekipi koja je daleko najgora ekipa Segunde? Ne pričamo mi ovdje o Endricku koji je na klupi Reala pa da kažeš hajde, kao što je bila situacija kad je Pjanić kod nas bio glavni igrač a maltene na tribinama Barcelone, to je i opravdano.
Tabaković nije dobijao pozive u njegovim godinama (opravdano), isto kao što Baždar ne treba trenutno dobijati pozive ni po kojoj osnovi. Ako na zimu napravi transfer i nametne se u novom klubu koji je bar neki kvalitet u nekoj kvalitetnoj ligi, treba opet dobijati pozive, do tada ni po kojem osnovu dotični ne zaslužuje poziv u nacionalnu selekciju, maksimalno U21.
Nigdje veze logika, jel treba onda toj da zovemo Čelika koji grije tribine Lensa jer je mlad i jer je npr Katić u njegovim godinama igrao u Neretvancu a vidi ga sad?![]()
Brate realno ja prvi Bazdara uvijek sam podryavao, jer vidim da ima instinkt, presing, trcanje…Roki50 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 07:37
Bitno je da Barjakterevi9c je standardan i on rastura u nekoj holandskoj ligi ,poserevam se uusta smsradovima decko igra u Zaragpzi po svim mjerilima je kao PSV,sli tamoje bitno da ga mrzi c,DAJ TE elavi Bosh i kockar isto celavi Barba a vamo njega MISLIM bAZDARA SVI VOLE U sPANIJI JER NE ZNA JEZIK I POLA AKO NE I VISE NE ZNAJU ENGLESKI
Lijepo to zvuči po nas kad tako kažeš, ali nije sve u jednom igraču. Niti može se sve svesti na jednog. Reprezentacijama trebaju po 3, a nekad i 4 napadača u rosteru da bi imali više opcija. Bez obzira što će Woltemade biti sigurno prvi izbor u narednim godinama, on da dobije poziv i da bude na klupi medju 23 igrača i da dobije nekad 5 minuta ili ništa, vjerujem da bi radije to odabrao jer ipak se radi o Njemačkoj.
Yebemo ti sve dosadno više.Roki50 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 07:37
Bitno je da Barjakterevi9c je standardan i on rastura u nekoj holandskoj ligi ,poserevam se uusta smsradovima decko igra u Zaragpzi po svim mjerilima je kao PSV,sli tamoje bitno da ga mrzi c,DAJ TE elavi Bosh i kockar isto celavi Barba a vamo njega MISLIM bAZDARA SVI VOLE U sPANIJI JER NE ZNA JEZIK I POLA AKO NE I VISE NE ZNAJU ENGLESKI
Druze na kojim si ti drogama, cuj PSV je po svim mjerilima kao ZaragozaRoki50 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 07:37Bitno je da Barjakterevi9c je standardan i on rastura u nekoj holandskoj ligi ,poserevam se uusta smsradovima decko igra u Zaragpzi po svim mjerilima je kao PSV,sli tamoje bitno da ga mrzi c,DAJ TE elavi Bosh i kockar isto celavi Barba a vamo njega MISLIM bAZDARA SVI VOLE U sPANIJI JER NE ZNA JEZIK I POLA AKO NE I VISE NE ZNAJU ENGLESKIbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 13:13Kakve veze imaju godine kad momka nema na mapi u ekipi koja je daleko najgora ekipa Segunde? Ne pričamo mi ovdje o Endricku koji je na klupi Reala pa da kažeš hajde, kao što je bila situacija kad je Pjanić kod nas bio glavni igrač a maltene na tribinama Barcelone, to je i opravdano.
Tabaković nije dobijao pozive u njegovim godinama (opravdano), isto kao što Baždar ne treba trenutno dobijati pozive ni po kojoj osnovi. Ako na zimu napravi transfer i nametne se u novom klubu koji je bar neki kvalitet u nekoj kvalitetnoj ligi, treba opet dobijati pozive, do tada ni po kojem osnovu dotični ne zaslužuje poziv u nacionalnu selekciju, maksimalno U21.
Nigdje veze logika, jel treba onda toj da zovemo Čelika koji grije tribine Lensa jer je mlad i jer je npr Katić u njegovim godinama igrao u Neretvancu a vidi ga sad?![]()
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, bhfanatic14, Edincapitano, legendarnadruga i 37 gostiju.