Osman Hadzikic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Turo
Kontakt:

Re: Osman Hadzikic

Post Postao/la Turo » 16 jul 2025, 13:58

Prešao je u bolju ligu i klub.trebao bi i dalje biti ispred Muftića

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 16 jul 2025, 14:26

Taman sam htio da ti odgovorim i vidim da si izbrisao poruku. :D

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 16 jul 2025, 14:37

Turo je napisao/la:
16 jul 2025, 13:58
Prešao je u bolju ligu i klub.trebao bi i dalje biti ispred Muftića
Kakav Muftic i bakrac...Osman ce i dalje biti u repki.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 avg 2025, 20:34

Osman aga reprezentivac i dalje samo dobro viceve prica. Danas 2 komada od Lokomotive. Kolo prije 3 od Hajduka oa 4 od Rijeke.
Osmaneeeeeeeeee.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 avg 2025, 11:58

bhsport je napisao/la:
23 avg 2025, 20:34
Osman aga reprezentivac i dalje samo dobro viceve prica. Danas 2 komada od Lokomotive. Kolo prije 3 od Hajduka oa 4 od Rijeke.
Osmaneeeeeeeeee.
Dobio nogu u austriji bec. Nema se sta dalje pricat kada u austrijskoj ligi nisi imo mjesta i procjena je da si prelos za nju. Tu svaki daljnji komentar je suvisan. On nema mjesta u repki nit je trebao ikad da ima. Navodno je glavni za vic i dobru atmosferu,voli i zna kartat. To ga drzi.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 avg 2025, 11:58

bhfanatic14 je napisao/la:
24 avg 2025, 11:58
bhsport je napisao/la:
23 avg 2025, 20:34
Osmaneeeeeeeeee.
Dobio nogu u austriji bec. Nema se sta dalje pricat kada u austrijskoj ligi nisi imo mjesta i procjena je da si prelos za nju. Tu svaki daljnji komentar je suvisan. On nema mjesta u repki nit je trebao ikad da ima. Navodno je glavni za vic i dobru atmosferu,voli i zna kartat. To ga drzi.
Kazu da vrhunski igra poker.

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 20 dec 2025, 23:17

Niko da napise da nas treci golman aka zasluzen za dobru atmosferu i super uklopljen u ekipu, vec 5-6 utakmica grije klupu slavnog Slaven Belupa, valjda je toliko nebitan svima pa ga niko ni ne prati.. Salu na stranu, imal kakvih mladih golmana a da su potencijali za nesto napravit? Tanki smo tu haos.

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 21 dec 2025, 04:12

RightBack je napisao/la:
20 dec 2025, 23:17
Niko da napise da nas treci golman aka zasluzen za dobru atmosferu i super uklopljen u ekipu, vec 5-6 utakmica grije klupu slavnog Slaven Belupa, valjda je toliko nebitan svima pa ga niko ni ne prati.. Salu na stranu, imal kakvih mladih golmana a da su potencijali za nesto napravit? Tanki smo tu haos.
Ima Karic Velez , buduca zvijezda. Veliki pomak napravio zadnjih pola godine.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 21 dec 2025, 09:49

RightBack je napisao/la:
Hadžikić nije bio tu 1-2 utakmice sa ekipom jer je dobio prinovu. Nakon toga je na klupi jer je ovaj golman dobro se pokazao, ali se jučer povrijedio.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 dec 2025, 09:55

Sta fali njemu? Svakako nece nikad zaigrati jer je treci golman. Davno je Barbarez prekrsio pravilo da ce igrati oni koji igraju u klubovima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 21 dec 2025, 10:17

DamirT je napisao/la:
21 dec 2025, 09:55
Sta fali njemu? Svakako nece nikad zaigrati jer je treci golman. Davno je Barbarez prekrsio pravilo da ce igrati oni koji igraju u klubovima.
Zato i jesmo tu, gdje je smo....stele i bakraci...i tebi to normalno jbg...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 dec 2025, 10:25

MostarNeretva je napisao/la:
21 dec 2025, 04:12
RightBack je napisao/la:
Ima Karic Velez , buduca zvijezda. Veliki pomak napravio zadnjih pola godine.
Karic cim izadje iz U 21. Bolje da brani tu nego da karte igra sa A reprezentacijom. Do tada naci nekog novog mjesto rupe Osmana.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 dec 2025, 10:30

Hazre je napisao/la:
21 dec 2025, 10:17
DamirT je napisao/la:
Gdje smo to? Isto kao da smo dosad imali njemacku disciplinu, a ne mahalanje evo 30 godina. Kad ce Hadzikic dobiti priliku da brani? Apsolutno nikad, ovo mu dodje jedino da izbori kakav ugovor bolji. Da moze reci da je reprezentativac.

Kad smo Tahirovica trpili, a bio na tribinama godinu dana, ne vidim razlog zasto ovog ne bi. Jos nam bio glavni vezni igrac. :puke:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 21 dec 2025, 10:37

DamirT je napisao/la:
21 dec 2025, 10:30
Hazre je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Gdje smo to? Isto kao da smo dosad imali njemacku disciplinu, a ne mahalanje evo 30 godina. Kad ce Hadzikic dobiti priliku da brani? Apsolutno nikad, ovo mu dodje jedino da izbori kakav ugovor bolji. Da moze reci da je reprezentativac.

Kad smo Tahirovica trpili, a bio na tribinama godinu dana, ne vidim razlog zasto ovog ne bi. Jos nam bio glavni vezni igrac. :puke:
Tvoje poredjenje nema smisla..Benju smo trpili jer je bilo osnova da ce biti nesto od njega i jer nam je prijeko potrebno da neko ispliva u toj vezi da valja,cim se nadje neko bolji od njega,vjeruj da ce biti klupiran tog momenta. Do tad,to nam je sto nam je.. Sto se tice Osme, koji dobre viceve prica, tu je jer je (bio) iz Veleza, i jer kao treci golman treba biti neko iz nase lige, kasnije nam selektor potvrdio da se super uklopio u ekipu i da ga nece mijenjat.. ako vec nece nikad branit i nebitan je, kako i ti sam kazes, nek bar dovedu nekog malca koji ima potenicjal pa nek se uklapa u ekipu pa mozda i bude branio nekad kad Vasilj ode? Nama kad Vasilj ode za 6-7 godina, ko ce nam stati medju stative? To ja pitam, imal gdje kakav malac da odskace,pa kako si guro Bennija tako poguraj i malca-jer ces imati koristi, od Osmana neces nikakve sem da se on mozda bolje proda, a iskreno boli me ona stvar za njegovu prodaju i karijeru klupsku, kad repka od tog nema nista.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 dec 2025, 10:45

RightBack je napisao/la:
21 dec 2025, 10:37
DamirT je napisao/la:
21 dec 2025, 10:30
Hazre je napisao/la:

Tvoje poredjenje nema smisla..Benju smo trpili jer je bilo osnova da ce biti nesto od njega i jer nam je prijeko potrebno da neko ispliva u toj vezi da valja,cim se nadje neko bolji od njega,vjeruj da ce biti klupiran tog momenta. Do tad,to nam je sto nam je.. Sto se tice Osme, koji dobre viceve prica, tu je jer je (bio) iz Veleza, i jer kao treci golman treba biti neko iz nase lige, kasnije nam selektor potvrdio da se super uklopio u ekipu i da ga nece mijenjat.. ako vec nece nikad branit i nebitan je, kako i ti sam kazes, nek bar dovedu nekog malca koji ima potenicjal pa nek se uklapa u ekipu pa mozda i bude branio nekad kad Vasilj ode? Nama kad Vasilj ode za 6-7 godina, ko ce nam stati medju stative? To ja pitam, imal gdje kakav malac da odskace,pa kako si guro Bennija tako poguraj i malca-jer ces imati koristi, od Osmana neces nikakve sem da se on mozda bolje proda, a iskreno boli me ona stvar za njegovu prodaju i karijeru klupsku, kad repka od tog nema nista.
Ima smisla, jer je sam Barbarez govorio da ce igrati samo oni koji igraju u klubovima. Sta je onda tu Tahirovic trazio? Eto ko biva istrpili smo ga i sta smo dobili? Isti igrac kao i ostali, krije se od lopte, svaki 8-mi mec odigra onako kako se ocekuje od igraca na njegovoj poziciji. Ni po cemu on ne odskace od drugih veznjaka u ekipi.

Nesto slicno Bazdaru. Tahirovic nije nikako zasluzio poziv, a kamoli mjesto startera, kao sto ni Bazdar trenutno ne zasluzuje.

Sto se tice golmanske pozicije, izletit ce neko. Eto nismo mislili da cemo imati solidna 3 krila, a kamoli jednog wonderkida, Bajraktarevica sa odlicnim potencijalom i dosta zahvalnog Memica. Vasilju je 30 godina, neka brani jos makar 6-7. Poznato je da tek golmani u 30-im ulaze u prime. Dotad ce doci neko drugi.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 21 dec 2025, 11:42

Karic i Jurkas bi trebali dobiti priliku svakako kao treći golmani u budućnosti. Ali mislim da je bespotrebno pozivati ih kao trećeg golmana ako već mogu u mlađim reprezentacijama braniti i pomoći mladjoj kategoriji. Jurkas može igrati čak i za u19 reprezentaciju tako da definitivno ne treba ometati ih.
Jedino ako budu nekad prijateljske utakmice oko svjetskog prvenstva, i ako ne budemo išli na SP, možda da se pozove Jurkas kako bi ga kaparisali. A Karić će vjerovatno kako je neko već spomenuo čim preraste U21 reprezentaciju dobiti poziv.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 21 dec 2025, 11:56

Mislim da ih nikada nisi vidio kako igraju. prvo moraju dokazati da imaju konstantan kvalitet da se takmiče u našoj "mrtvoj" ligi.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 21 dec 2025, 13:24

Turo je napisao/la:
21 dec 2025, 11:56
Mislim da ih nikada nisi vidio kako igraju. prvo moraju dokazati da imaju konstantan kvalitet da se takmiče u našoj "mrtvoj" ligi.
Ne razumijem koga bi ti drugog zvao? Bukvalno vani od golmana imaš samo Pirica od 32 godine (stariji i od Vasilja), Sahinovica sa 22 koji ne brani ni u Sloveniji i Kovačevića koji je odbio igrati. Znači nikakve budućnosti tu nema.

U bosanskoj ligi imas samo Muftića, Karića i Jurkasa. Kakvi god da su to je sve što imamo.

Muftic ako se ne proda na ljeto i neki inostrani klub (a vjerovatno neće), može se reći već da od njegove karijere nema ništa jer ako sa 25 godina ne možeš pomjeriti se, nemaš sigurno nikakvog kvaliteta. Ova druga dvojica nisu neki vanserijski talenti ali makar imaju još vremena ispred sebe, što za neke druge igrače ne možemo reći.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 dec 2025, 13:26

Jurkas mi se svidio po onom sto sam gledao za u21. Ima nekog potencijala. Karica nisam gledao pa ne mogu komentarisati.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 21 dec 2025, 14:44

DamirT je napisao/la:
21 dec 2025, 13:26
Jurkas mi se svidio po onom sto sam gledao za u21. Ima nekog potencijala. Karica nisam gledao pa ne mogu komentarisati.
Da si bilo koga spomenuo, ne bi ti ni reply ali Jurkas je los golman.
Ti si naša ljubav jedina!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: iluzija i 11 gostiju.