Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ubija Borac za sada
Juričić vidno odsutan, mislima već u Sarajevu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
igra Borac lijepo, nema sta
ali kako klub koji je u prethodnoj sezoni inkasirao 15 miliona KM ne isplacuje plate igracima vec mjesecima
zar je Dodo bas toliko uzeo sebi
ali kako klub koji je u prethodnoj sezoni inkasirao 15 miliona KM ne isplacuje plate igracima vec mjesecima
zar je Dodo bas toliko uzeo sebi
Don't believe the hype.
Mozda crveni?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ako ništa ove godine u ovim derby utakmicama je sudjenje normalno .
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kod faula nad Hreljom, mozda je ovaj iz Zrinjskog bio zadnji igrac u odbrani? Na suprotnoj sam strani pa ne tvrdim ali tako se cinitutankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:52Za sta?
Solidna tekma dva najbolja kluba u BiH. Nadam se da nece bit cirkusa u nastavku sa sudjenjem pa nek zavrsi kako zavrsi
- Combattente87
- Kontakt:
Nije...MikiPirs je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:56Kod faula nad Hreljom, mozda je ovaj iz Zrinjskog bio zadnji igrac u odbrani? Na suprotnoj sam strani pa ne tvrdim ali tako se cinitutankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:52Za sta?
Solidna tekma dva najbolja kluba u BiH. Nadam se da nece bit cirkusa u nastavku sa sudjenjem pa nek zavrsi kako zavrsi
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Imas ligu 10 sa 2 derbija svako kolo,ligu gdje svaki klub ima svoje navijace i navijacku grupu.Umjesto da se bas zbog toga derbiji ocekuju citavu sedmicu oni rokaju ove zabrane gostujucim...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Cini mi se da nije. Sudjenje korektno zasad, mada sam siguran da je na poziciji bilo koja ova dva kluba fk sarajvo, vec bi nasli 10 auta i faulova koji su nepravilno dosudjeniMikiPirs je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:56Kod faula nad Hreljom, mozda je ovaj iz Zrinjskog bio zadnji igrac u odbrani? Na suprotnoj sam strani pa ne tvrdim ali tako se cinitutankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:52Za sta?
Ne brini, biće sve regularno. Nema Topalovića, Topozovića i drugih Frana Jelića koji režiraju utakmice u korist dva najzaštićenija kluba u BiH.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:52Za sta?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije tacno. Ove godine u derby utakmicama ok seudjenje i to je jasno svima . Borac je imao par poguranaca ,Velez,Rudar itd al u ovim utakmicama Sarajevo,Zrinjski,Borac,Zeljeznicar uglavnom ok sudjenje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 16:01Cini mi se da nije. Sudjenje korektno zasad, mada sam siguran da je na poziciji bilo koja ova dva kluba fk sarajvo, vec bi nasli 10 auta i faulova koji su nepravilno dosudjeniMikiPirs je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:56Kod faula nad Hreljom, mozda je ovaj iz Zrinjskog bio zadnji igrac u odbrani? Na suprotnoj sam strani pa ne tvrdim ali tako se cinitutankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:52
Za sta?
-
KosevoZove
- Kontakt:
Haha kad sad ponisti penal
A cist je bio realno
A cist je bio realno
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Op, evo penala ali za zrinjski. To se nisam nadao
Nema im ko osim Bilbije ni izvest penal.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Kapiten Borca je napravio jedno 7 faulova a ni opomene, inace ok sudjenje
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
@zaboljesutra sredio normalno sudjenje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Što se ovo čuje 'Vi(nk)co, odlazi' na Gradskom?
-
primussucks
- Kontakt:
Ma daaaaaj.Sta je ovo bilo!?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Fouzi1, jurisicduska, Pablo11, trunks1946 i 23 gosta.