Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

NoName
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA

Post Postao/la NoName » 27 apr 2011, 14:17

Reprezentacija će igrati, u to sam siguran, za klubove me nešto manje i boli, neka odmore ove godine, što se mene tiče. :lol: A bratija u PC neka uživaju u svom super stanju, ne treba im zaviditi. Sreća im je pa ne znaju (govorim o većini) čitati statistiku pa da vide da će se sami od sebe urušiti za par godina. Samo ih treba lijepo pustiti, granice se ne mogu mijenjati, silom više ne mogu ništa, ekonomski su jedna velika nula...

Ko ih yebe kad su glupi pa ne vide šumu od drveta, ne vide da se ovo sve dešava da bi se fokus skrenuo sa stvarnih problema. Svakodnevno se u PC firme gase, ljudi ostaju bez posla, ionako mizerne penzije kasne sve više i više, ali boli njih qrac, ima referenduma i ima sjebavanja države. Samo što ovaj put neće moći...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 27 apr 2011, 14:21

Ebem vam mamicu smrdljivu,cetnicku :evil:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 apr 2011, 14:22

Ma Adnane šta se bolan nerviraš, 26. maja ako nas suspenduju, vidjet ćemo ko je bio za a ko protiv, pa mi to moramo usvojiti, inače će sve što se postiglo ovih zadnjih 16. godina brisati, nema saveza, nema ništa, vraćamo se faktički na stanje nakon rata tj. samo će se brojati rezulati iz bivše SFRJ, i davno sam ja napisao da će biti ovako i nisam, a volio bi da jesam pogriješio, ali očigledno nisam, i molim vas ako me želite citirati pravilno, nemojte da se ovdje stvara svađa oko ovoga komentara, prvo dajte da pročitamo, pa tek onda da komentarišemo, pa da ne bude zabuna...

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 27 apr 2011, 14:25

Cekajte? Nemozemo normalno diskutovati ovdje? Trebalo bi brisati sve postove koji nemaju veze sa temom?

SuspenZovani smo, kako i sta dalje?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 apr 2011, 14:27

Edo_77 je napisao/la:Cekajte? Nemozemo normalno diskutovati ovdje? Trebalo bi brisati sve postove koji nemaju veze sa temom?

SuspenZovani smo, kako i sta dalje?
To samo dragi bog zna, ali siguran sam da će krovne kuće fudbala suspendovati one koji su bili protiv statuta, mi to moramo prihvatiti, jer nemamo više izbora, u suprotnom kraj......

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 27 apr 2011, 14:28

A jest ova drzava otisla u qurac, tek kada posijetis ovaj forum vidis kolika je mrznja u ljudima, i to maladim ljudima. Ma treba gledati kako bijezati iz ove qurac drzave, nazalost...

Sve je gore i gore, bojim se najgoreg, ali tada se zna, ja svoje dijete u auto i preko granice, zbogom zohari, a vi krvarite za ideale....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 apr 2011, 14:31

Srđane odavno je sve otišlo dođavola, lako je reći odoh u inostranstvo, a šta nas tamo čeka, ništa, vjeruj mi, niko balkane ne voli, to ti je realnost, postat ćemo najveća dijaspora na svijetu, ako već nismo..

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 apr 2011, 14:31

Zastadoh na stranici 268 pa ne imadoh vise strpljenja citat ponavljanje istih komentara s obje strane. Mozda je neko u medjuvremenu i napisao nesto slicno ovome pa ne zamjerite,ali cisto sumnjam.
PRVO, ovi iz RS se crkose opravdavajuci neopravdivo. Jedini komentar je "vi nas ne uvazavate,a mi smo jako bitan faktor ovdje i morate nas uvazavat." A jedini argument za to "neuvazavanje" su neki glupi komentari pojedinaca na forumu koji iznose svoje zelje i nelogicne teznje,sto nema veze sa stvarnim zivotom.
Kad im kaze svako normalan "kakvo neuvazavanje,evo vam mjesto predsjedika,evo nek bude Ljubojevi,Kulina,Kovacevic,... ko god" onda se izmislja prica o nekakvom "konsenzusu." Kako ces napravit konsenzus kad ovi iz UEFE kazu 1 PREDSJEDNIK ILI NISTA??? Kakav onda konsenzus??? Kako?
Onda se moze malo skretat paznja sa realne odgovornosti RS-ovaca pricom o kriminalu unutar federacije,unutar FSBIH do sad (koji svakako treba zaustavit,kaznit) iako se zna da ce kriminala uvijek biti. Samo sto statut nema nikakve veze s tim,trenutno!

Stotinu stvari mi trenutno prolazi kroz glavu i ne znam sta bih ovakav isfrustriran prije napisao. Ali SAMO JEDNO JE KRISTALNO JASNO: politička opstrukcija u cilju degradiranja BiH kao države i izazivanja daljih nestabilnosti u cilju skretanja pažnje sa socijalnih i ekonomskih problema. A mozda i izazivanja neceg ozbiljnijeg,nisam siguran.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 27 apr 2011, 14:32

STEVIE je napisao/la:
nihco je napisao/la:E SVAKA CAST ADMINISTRACIJA,
evo sada vam je popularan forum,pljuvanja na sve strane, vukovi i skorpioni nam drze lekcije........ nista,sada mene banujte
dzaba se zivciras samo covjece.. nedao Bog da bi se oni iz manjeg entiteta osjecali ugrozeni ovdje po forumu, propao bi sav forum odmah. oni stalno provociraju a nase postove brisu. tako ti to ide ovdje
Nece jos dugo vjeruj ;)
Ako vec nije, ubrzo ce ovaj forum dotaci samo dno ;) Lagano se osipa. Na temi Sarajeva nema tri lik koja pisu o svom timu. Najaktivnija tema na forumu "FK Zeljeznicar" je isto tako propala. Svi ozbiljni, dugotrajni korisnici ovog foruma su prestali pisati, velika vecina i citati.
Nek im ravnogorci dizu revolucije, bojkotiraju i dizu rejting. Vidjet cemo dokle ce ih to odvesti ;)

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 27 apr 2011, 14:32

SrdjanBL je napisao/la:A jest ova drzava otisla u qurac, tek kada posijetis ovaj forum vidis kolika je mrznja u ljudima, i to maladim ljudima. Ma treba gledati kako bijezati iz ove qurac drzave, nazalost...

Sve je gore i gore, bojim se najgoreg, ali tada se zna, ja svoje dijete u auto i preko granice, zbogom zohari, a vi krvarite za ideale....
To je ono sto ja vama godinama govorim. Pisate sebi u svoj izvor i onda dignete ruke od svega umjesto da se pomirite s tim da je BIH vasa drzava i da su vam komsije Bosnjaci i Hrvati, i nek stoji RS, dicite se sa njom, al malo postovanja prema drzavi bi za pocetak bio ogroman korak.
Najlkase je nahajcati raju i onda jedan po jedan naguliti u Evropu il Srbiju a ostatk ostaviti u jos tezem polozaju.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 27 apr 2011, 14:34

Pa sta drugo preostaje da se borim sa vetrenjacama. Dokazujem nesto sto nisam, dok drugi tvrdi ma ubijedjen je da sam los covijek jer sam iz Banjaluke i obrnuto. Mislim da za to nema svrhe, jer sam ocekivao da ce dolaskom nove generacije polako nestajati taj jaz imedju RS i FBIH, ali nista od toga sve je gore i gore, nema spasa, drzava tone kao brod na moru... JA cu biti mis i odo prvi ako krene po zlu, daleko bilo 8-)

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 27 apr 2011, 14:36

Edo_77 je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:A jest ova drzava otisla u qurac, tek kada posijetis ovaj forum vidis kolika je mrznja u ljudima, i to maladim ljudima. Ma treba gledati kako bijezati iz ove qurac drzave, nazalost...

To je ono sto ja vama godinama govorim. Pisate sebi u svoj izvor i onda dignete ruke od svega umjesto da se pomirite s tim da je BIH vasa drzava i da su vam komsije Bosnjaci i Hrvati, i nek stoji RS, dicite se sa njom, al malo postovanja prema drzavi bi za pocetak bio ogroman korak.
Najlkase je nahajcati raju i onda jedan po jedan naguliti u Evropu il Srbiju a ostatk ostaviti u jos tezem polozaju.

Evo ga cist primijer za moj prethodni post. Ne napadam te ali otkud ti znas da ja ne volim i ne postujem drzavu BIH? Mozda je volim vise od tebe?

Problem je sto sam ja Srbin, ponosim se time, a tebi i slicnim je to dovoljno da me deklarises, e to ja ne mogu i ne zelim ispravljati jer ti i slicni vec imate formiranu sliku o meni samim tim sto sam Srbin, to je zalosno...
Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 27 apr 2011, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 27 apr 2011, 14:37

SrdjanBL je napisao/la:Pa sta drugo preostaje da se borim sa vetrenjacama. Dokazujem nesto sto nisam, dok drugi tvrdi ma ubijedjen je da sam los covijek jer sam iz Banjaluke i obrnuto. Mislim da za to nema svrhe, jer sam ocekivao da ce dolaskom nove generacije polako nestajati taj jaz imedju RS i FBIH, ali nista od toga sve je gore i gore, nema spasa, drzava tone kao brod na moru... JA cu biti mis i odo prvi ako krene po zlu, daleko bilo 8-)
Pa u ciejloj Evropi postoje razlicita politicka misljenja. Mi prvo trebamo da naucimo da postujemo tudja misljenja. Ne poznajemo osnovna pravila demokratije.

Sto se tice mladjih generacija. Pa nije cudo, u skolama ih uce da ovi drugi imaju rogove. Teritorije su maltene etnicki ciste, a etnicki ciste teritorije su glavna podloga za gajenje nacionalizma.

Jedini lijek za nacionalizam je druzenje s drugim ljudima.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 apr 2011, 14:39

SrdjanBL je napisao/la:Pa sta drugo preostaje da se borim sa vetrenjacama. Dokazujem nesto sto nisam, dok drugi tvrdi ma ubijedjen je da sam los covijek jer sam iz Banjaluke i obrnuto. Mislim da za to nema svrhe, jer sam ocekivao da ce dolaskom nove generacije polako nestajati taj jaz imedju RS i FBIH, ali nista od toga sve je gore i gore, nema spasa, drzava tone kao brod na moru... JA cu biti mis i odo prvi ako krene po zlu, daleko bilo 8-)
Jašta bolan srđane nego borba, druge nam nema, boli mene briga za dodika, tihića, i slične, narod se mora ujedniti, pa da krenemo naprije, tako je uvijek bilo, i tako će biti sve dok je ljudi, samo zajedno možemo, ja hoću u ovoj lijepoj bosni nešto da postignem, a ne samo da bježim iz nje...

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 27 apr 2011, 14:40

SrdjanBL je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:

Evo ga cist primijer za moj prethodni post. Ne napadam te ali otkud ti znas da ja ne volim i ne postujem drzavu BIH? Mozda je volim vise od tebe?

Problem je sto sam ja Srbin, ponosim se time, a tebi i slicnim je to dovoljno da me deklarises, e to ja ne mogu i ne zelim ispravljati jer ti i slicni vec imate formiranu sliku o meni samim tim sto sam Srbin, to je zalosno...
Citao sam ti postove na ovoj temi, dovoljno da zakljucim. Ljudi koji zele suspenziju reprezentaciji ne zele dobro drzavi ne postuju je.

Nemam formirano misljenje, al ne treba da se lazemo, 98% mozda i vise vas iz RSa navija za Srbiju ispred BIH? Ukoliko nisam upravu automatski se izvinjavam.

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 27 apr 2011, 14:40

skupa mozemo biti sila, razdvojeno smo ovo sto jesmo. to bi trebalo biti i najvecoj budali jasno.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 apr 2011, 14:41

najpametnije...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 apr 2011, 14:43

Indoktrinacija traje na sve tri strane već dvadesetak godina, a nakon rata najintenzivnije.. Djeca su "zaražena", situacija je teška, a oni kojima odgovara ovakva situacija (ratni profiteri i poratni političari) koriste svaku situaciju da raspiruju mržnju što više, pa tako i ovu oko saveza. Kad znaš da su i svi mediji u rukama političara, onda je situacija još i dobra, čudi me da ne bacamo bombe jedni na druge.

Malo poštovanja i uvažavanja ne bi škodilo ni jednima ni drugima ni trećima, kao ni razmišljanja i malo čovječnosti ili ti čojstva..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 apr 2011, 14:44

Ma ljudi treba živjeti skupa, život je kratak, ako su mogli naši preci i roditelji, zašto ne bismo mi?

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 27 apr 2011, 14:46

Problem je sto taj narod ima vec formiranu sliku u svojoj glavi, vecina zbog toga sto nisu skolovani.
Da se razumijemo nisam ja neki pacifista, volim svoje ali postujem tudje.

Evo, bez uvrede, Edo_77 cist primijer covijeka koji ima formirano misljenje o Srbima i sada sve izjednacava, svi njegovi postovi su "VI STE", "VI ne volite BIH", "MOrate postovati drzavu BIH", a otkud on zna da ja ne volim i ne postujem drzavu. Mislim da je to borba sa vetrenjacama, necije misljenje ne zelim da mijenjam.

Ja kada sam Srbin za njega i slicne ja sam los covijek, tu se prica zavrsava, a i obrnuto je tako u vecini slucajeva, to ti je problem BIH duboko podijeljena drzava, drzava koju neki ne dozivljavaju kao svoju, drzava koji smatraju da je BIH samo njihova i da se njih sve pita, drzava u kojoj se dijelimo na ime i prezime...

A mogli smo biti zemlja za uzivanja, sada mi se cini da ova zemlja propada polako ali sigurno i ne vidim ko ce to zaustaviti u skorijoj buducnosti. Mi ovde raspredamo o statutu a mi nemamo vlast u drzavi 7 mijeseci, imamo u tehnickom madatu, ljudi iz FBIh ce reci kriva je RS ovi ce reci kriva FBIH i tako u krug.... nema ovde zivota normalnog.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.