Ova liga ima nevjerovatan potencijal.
Pitari ima li istine da Guli odlazi iz kluba?
Ova liga ima nevjerovatan potencijal.
Ta parola se odnosila na jednog klošara iz grada koji je pokušao neke malverzacije u RK.
Bosanski katoliče, nemoj tako pricati.Zrinjaaaa je napisao/la: ↑21 dec 2025, 18:47Smrdiš komunjaroJet2Holiday je napisao/la: ↑21 dec 2025, 18:34Eeeee, crkvu im nisu dali da sagrade..... Oooo ti vjernici, bosanski katoliciZrinjaaaa je napisao/la: ↑21 dec 2025, 18:29
Naravno kad su nas komunjare i sistem tlačile…Pitaš li se čije je vlasnistvo bilo Partizansko Groblje ,a da nisi jer je bilo vlasnistvo Biskupskog Ordinarijata…Gdje nam nisu dali ni crkvu izgraditi da bude viša od Partizanskog groblja čitaj Katedrala u Mostaru…**** li ti komunjarsku mamu
Znači ništa zanimljivo. Ja kontao nekog iz FK prozivaju
Zasto Vinka tjerate?
5 mil ojri.Zaboljesutra je napisao/la: ↑21 dec 2025, 19:12Ova liga ima nevjerovatan potencijal.![]()
Otisao a sarme probao nije..od danas je zvanicno do 2028. AIKovac. Simbolican iznos od 5milki s bademima i pistaci kremom smo dobili za Gulišu kao hediju.Zaboljesutra je napisao/la: ↑21 dec 2025, 19:12Ova liga ima nevjerovatan potencijal.![]()
Zato što je mrtvi ziheraš....
Na posudbi u Sloveniji FK Koper.Nije se nešto naigrao .akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 19:26đe Zrinjskom onaj golgeter iz Laktaša, jel zaigrao uopste ove polusezone
1.3 mil.Eura plus procenat od daljne prodaje.
Sto na moju zalost? Covjek bez kicme i svoga ja ne ulazi u meni bitne osobe. Od njega se sve moze ocekivati samo ne da bude covjekZaboljesutra je napisao/la: ↑21 dec 2025, 19:32Na posudbi u Sloveniji FK Koper.Nije se nešto naigrao .akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 19:26đe Zrinjskom onaj golgeter iz Laktaša, jel zaigrao uopste ove polusezone
MikiPrase nije završio karijeru na tvoju žalost a na našu sreću.![]()
Zašto? Spori, tromi, davljenički fudbal, potenciranje igrača koji ne zaslužuju u prvih 11 kao i kapitensku traku, imaš utakmicu u kojoj več možeš početi hladiti šampanjac, a prvu izmjenu u 70 i nekoj radiš. Mogao bih do sutra pisati.
Ako je tacno da vam igraci nisu plate dobili, opet je uspjeh imati 3 boda prednosti.Combattente87 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 19:25Zato što je mrtvi ziheraš....
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, juka55, LondonBlues i 26 gostiju.