kakvu bolan dolinu prije da cu uci u rusevinu i smecarnik grada sarajevaizzo je napisao/la:wowmrzim_ulizice je napisao/la:evo opet doso izzo svima ga nama lizo ti ako odes na utakmicu ja cu utrcat go u terenizzo je napisao/la:Ova zenicka ulizica ne prestaje sa spamom i lupanjem gluposti.
Koga boli ki.ta za tvoje stavove i mišljenje...ne želimo citati te splacine.
Cenera pripremite i nemojte više glumiti Gipsy Kingse...ofirate se vec dva dana konstantno sa tom patetikom.kakav šuk...zbilja si humorista ala ismet horo.
I još nešto, ako ti roditelji dozvole da dođeš na Grbavicu, obavezno se okupaj, operi zube, odreži nokte, da liciš na insana... jer takav ne možeš uci u Dolinu taman i da petobaku dobiješ od tate za ovaj za vas historijski event.
KUP BiH 2010/2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: KUP BiH 2010/2011
- bilinopolje
- Kontakt:
a momci pripremite se i vi 25.05.2011 da platite karte kao i mi samo sto mi necemo 10km malo mi nekako za kup tekmu i to drugu tekmu neka bude bar 20km ipak na toj tekmi se dize pehar a ko ce ga dici ja bi reko nek pobjedi bolji
Zadnja izmjena: bilinopolje, dana/u 27 apr 2011, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
razocara me likce po ko zna koji put .....al
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Joj recenicebilinopolje je napisao/la:a momci pripremite se i vi 25 da platite karte kao i mi samo sto mi necemo 10km malo mi nekako za kup tekmu i to drugu tekmu neka bude bar 20km ipak na toj tekmi se dize pehar a ko ce ga dici ja bi reko nek pobjedi bolji

Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!
Svi navijači Čelika neka pročitaju i poslušaju, prije nego šta bilo napišu o kartama i reciprocitetu.Stole iz Bora je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-zelje ... azum/55930
Navijači Želje će zahvaljujući reciprocitetu imati besplatan ulaz za prvenstvenu utakmicu u Zenici sa Čelikom. Saberite se.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ne mogu oni to shvatiti.avlami97 je napisao/la:Svi navijači Čelika neka pročitaju i poslušaju, prije nego šta bilo napišu o kartama i reciprocitetu.Stole iz Bora je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-zelje ... azum/55930
Navijači Želje će zahvaljujući reciprocitetu imati besplatan ulaz za prvenstvenu utakmicu u Zenici sa Čelikom. Saberite se.
To je za njih matematicka jednacina sa više nepoznatih.
Previše tražiš o njih...oni ce opet kukati i glumiti gipsyije zbog cenera...džabe, naviklo tako i ne znaju drugacije.
i treba sad Želju porediti i stavljati na isti nivo sa Slavijom i LišticomStole iz Bora je napisao/la:Kazes UVIJEK i onda nabrojis DVIJE utakmice ..seven je napisao/la:sa Željom uvijek problemi oko gostujućih navijača, prošle godine sa komšijama ove sa Čelikom, u najmanju ruku nekorektno od strane uprave Želje![]()
U Vrapcicima SKELA 10 KM za navijace Zelje.
U Lukavici OGRANICEN broj karata za navijace Zelje na 700 ljudi a tribina prima 2.000.
U Sirokom, zahvaljujuci policiji, usli 35 minuta nakon pocetka utakmice.
Ima toga jos ...
Ali j.bo to, tad su u pitanju bili problemi koji su pravljeni Manijacima i nije se "digao" forum da kaze koju pametnu.
Tako su odlucili u Upravi kluba. Tim potezom su osteceni i Manijaci kao i oni navijaci na sjevernoj tribini koji nemaju (polu)godisnju kartu. Ako se sta promjeni do utakmice dobro i jeste a ako ne sta je tu je.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovo ce vise stetiti navijacima Zelje, hocete li vi doci u Zenicu na finale kupa??? Mada kakva ste grupa postali moguce i da ne dodjete..
Celik!3,2,2.
sto volim sto smo gospoda...odma fino izasli u javnost sa dokazima, to jeste sa ugovorom crno na bijelo...naviklo davat 2-3km za ulaznicu cim je cenera odma kuku majko...izzo je napisao/la:Ne mogu oni to shvatiti.avlami97 je napisao/la:Svi navijači Čelika neka pročitaju i poslušaju, prije nego šta bilo napišu o kartama i reciprocitetu.Stole iz Bora je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-zelje ... azum/55930
To je za njih matematicka jednacina sa više nepoznatih.
Previše tražiš o njih...oni ce opet kukati i glumiti gipsyije zbog cenera...džabe, naviklo tako i ne znaju drugacije.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ne obazirite se na piskaranje ovog Pajinog kmeta koji je umislio da se oni moraju obavješatavati mjeseca dana ranije i da im Željo mora slati licna/privatna obavještenja svakom po naosob na njihove e-mailove.
Mi cemo davati obavještenja kad mi odlicimo da to to treba i kad mi to hocemo...nece nam drugi određivati još i to.
Mi cemo davati obavještenja kad mi odlicimo da to to treba i kad mi to hocemo...nece nam drugi određivati još i to.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
pogledaj klip sa presice, neće ti škoditi da se informisesAllGunsBlazing je napisao/la: sta sad mi trebamo svi u red i cekati karte ispred Grbavice???![]()

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jesul bageri stigliizzo je napisao/la:Ne obazirite se na piskaranje ovog Pajinog kmeta koji je umislio da se oni moraju obavješatavati mjeseca dana ranije i da im Željo mora slati licna/privatna obavještenja svakom po naosob na njihove e-mailove.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nece ni vama skoditi da date 20 KM za uzvrat finala(govorim o karti samo).. Ustvari ako se malo pogleda vase stanje, tj. malo se informisemo pa vi necete ni doci..
Celik!3,2,2.
smogovci bice vam poslane karte...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
hvala sugavci na obavjestenju19TM87 je napisao/la:smogovci bice vam poslane karte...
Ne kontaju to oni, kako ne vidiš19TM87 je napisao/la:smogovci bice vam poslane karte...

Vidiš da je njima furka pisati neke prijetece poruke i uvrede u što vecem fontu.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
gdje si ti procito prijetecu porukuizzo je napisao/la:Ne kontaju to oni, kako ne vidiš19TM87 je napisao/la:smogovci bice vam poslane karte...![]()
Vidiš da je njima furka pisati neke prijetece poruke i uvrede u što vecem fontu.

- bilinopolje
- Kontakt:
izo lizo molim te ne dolazi na temu nk celik jer posto si na toj temi konj trojanacizzo je napisao/la:Ne kontaju to oni, kako ne vidiš19TM87 je napisao/la:smogovci bice vam poslane karte...![]()
razocara me likce po ko zna koji put .....al
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
bilinopolje je napisao/la:izo lizo molim te ne dolazi na temu nk celik jer posto si na toj temi konj trojanacizzo je napisao/la:Ne kontaju to oni, kako ne vidiš19TM87 je napisao/la:smogovci bice vam poslane karte...![]()

ja ne znam koji je problem evo neko normalan iz zenice nek mi objasni...znaci dokazano je da dogovor vrijedi za prvenstvene utakmice....dobivate 1000 karata i to 800 ce vam doci u zenicu, po cjeni koju ce i navijaci zelje da je kupuju...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
vi il ste slijepi il ste stvarno glupi nije problem u 10 km vec je problem sto je to receno 2 dana prije utakmice19TM87 je napisao/la:ja ne znam koji je problem evo neko normalan iz zenice nek mi objasni...znaci dokazano je da dogovor vrijedi za prvenstvene utakmice....dobivate 1000 karata i to 800 ce vam doci u zenicu, po cjeni koju ce i navijaci zelje da je kupuju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.