Ma nemoj ga , dobar je brat
Kada gubimo ide kilometarski post , kritika i negativnost .
Kada pobjeđujemo , mali postići , e bravo momci , nisam stigao/gledao/mogao , penal , guzi.o ...
Dirče nemoj da se zayebavaš , stranka te prati
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Ma nemoj ga , dobar je brat
imaju bar sad odmor, sljedeca utakmica 02.01
Pa prije 40 minuta si srao na citav roster, upravu i cistacice…
VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 21:56Ma nemoj ga , dobar je brat
Kada pobjeđujemo , mali postići , e bravo momci , nisam stigao/gledao/mogao , penal , guzi.o ...
Dirče nemoj da se zayebavaš , stranka te prati![]()
Hoćemo li odmah ili sad ? Da ipak sačekamo , pa odmah na autobuskoj ?
znaci pisemo odmah dva poraza u Podgorici i Bg-u, za top 4 ovo ostalo moramo dobiti (kuci Zadar, Ilirija, Mega i Bec u gostima)
@JarrodWest, VensanKasel, naucite nesto. I za Younga i Plummera sam Vam najavioDirkNowitzki je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:29Spartak ce biti danas sigurno ekstra motivisan. Imali su i oni tokom sedmice tesku utakmicu protiv LeMansa, pretesko ce biti, ali opet se nadati.
Mislim da je jedini nacin da ih dobijemo da nas krene vanjski sut. Young pretezno dobro igra na gostujucem terenu, treba nam danas Young kao protiv Zadra.
Atic i Plummer moraju povuci danas. Zanima me bas da li bi Joesar napokon mogao odigrati nesto.
Da, West i Atić bez energije, evidentno, iscrpljeni. Srećom, uđe Lopez, uvede ekipu u ritam, proradiše, stisnuše u odbrani i više Drobnjak ne ubaci ništa.
Reci ce sad ne valjaju one udaraljke od zeke komerc, sto nije od penija.VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 21:56Ma nemoj ga , dobar je brat
Dirče nemoj da se zayebavaš , stranka te prati![]()
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 23 gosta.