Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

VelaHavle
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la VelaHavle » 21 dec 2025, 09:06

Da, povezuje odbranu i napad prvom do sebe.

Prosjecan igrac i nista vise.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 21 dec 2025, 09:30

Uh sto uvezasmo 2 vazne pobjede.
Kenan i chico (takav je osjecaj, mozda smo subjektivni) uvijek na ivici da daju 2 gola po utakmici, ali realizacija je daleko ispod.
Locateli je poceo oduzimati lopte, nikada prije se on nije bacao na tacklinge, pogotovo rizicne, pod spaletijem on to radi i to cesto djeluje dobro.
Treba nam jos jedan vezni koji ide tijelom na loptu (tip vidal). Thuram konstitucijom djeluje da bi to mogao raditi ali rsdnjama na terenu to ne pokazuje.
Zhegrova odlican kada mu nesto podje za rukom tj nogom, problem je sto se te desi svaki 10. Posjed, nije igrac od sistema, nadam se da je to samo zato sto nema minuta jos dovoljno.
Spaleti ga je dobro opaucio sinoc na presici, mislim da jos nikoga nije toliko opaucio od kad je dosao.
Ali mi se svidja kriticki pristup, mozda i igraci pocnu hvatati konce pa se i uveze koja pobjeda.

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 21 dec 2025, 11:20

Pogba je napisao/la:
20 dec 2025, 23:00
Kelly sjajan sa svim svojim limitima, i pogotovo, puno bolji od panja kakvim se smatra, bez greske protiv Bologne i Rome.

Nego, kazu da trener nije bitan!
Nebo i zemlja Spalleti vs svi ostali i to u 2 mjeseca bez mercata i svog doprinosa istom. Uz sve to bez prve spice. Dajte mu veznjaka i stopera u januaru pod obavezno.
Polako jarane,daj Bože da ovo potraje. Dobra tekma,nema zamjerki i dobro to zasad izgleda. Bez pojačanja i bez zdravog Bremera će to teško,ali hajde da vidimo!!

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 21 dec 2025, 11:36

Spaletija samo pustiti da radi, tu je dva mjeseca imamo šest pobjeda u zadnjih sedam utakmica.
Narednih pet iskoristiti maksimalno i pobijediti sve. Ekipe koje se trebaju dobiti bez problema ili u našem slučaju malo na mišiće kao protiv Bolonje., Pisa je u gostima već u subotu.

Mene najviše brine što je retard Komoli zadužen za transefere, pojačanja moraju doći 01.01 a ne na kraju Januara, jer je zgusnut raspored pravo., igraće se baš dosta utakmica a tu je i Benfika u Ligi šampiona., dakle pojačanja se sad moraju dogovoriti da dođu u Kontinasu 01.01 i da su spremna da igraju.

Čestitke debelom talibanu na 200 utakmica

slika
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 21 dec 2025, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 21 dec 2025, 11:42

Mene je sada nekako vise straha is ti ”laksih” utakmica jer se ocekuje maximalno bodova.
Samo da ne bude gdje koja nagazena mina .
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 dec 2025, 14:32

Sto se tice narednih kola, to je samo na papiru, malo ko je ocekivao 6 bodova protiv Bologne i Rome, to su bile crne prognoze.
A desilo se ono sto sam napisao nakon Napolia, da je Spalleti naučio lekciju i da nikada vise nece izaci na teren onako.

Ove "lakse" ekipe ce nama biti problem jer ce se grčevito braniti, a mi sve dok ne budemo imali cinizam pred golom i zabijali u dobrom procentu cemo imati problema jer mi nismo inter ili napoli koji su godinama na okupu i imaju glavu i rep i ovakve tekme im budu rutina većinom. Tesko je vjerovati u sve pobjede, to nije realno, ali pred nama je. Sassuolo je tu tezi od ostalih.

Btw, nije Chicu ništa dok se Rugani uspio povrijediti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 21 dec 2025, 15:17

Kad se parmak uspje povrijediti za pola sata na terenu otac ga yebo.
Nema sad ni njega ni Kabala koji je upitan za Pisu.
Ostajemo na tri štopera od kojih Bremer može igrati 60 minuta. Sreća Kop se vraća može pokriti
MANIJACI JUG 1987

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 21 dec 2025, 16:20

Montoya je napisao/la:
21 dec 2025, 11:20
Pogba je napisao/la:
20 dec 2025, 23:00
Kelly sjajan sa svim svojim limitima, i pogotovo, puno bolji od panja kakvim se smatra, bez greske protiv Bologne i Rome.

Nego, kazu da trener nije bitan!
Nebo i zemlja Spalleti vs svi ostali i to u 2 mjeseca bez mercata i svog doprinosa istom. Uz sve to bez prve spice. Dajte mu veznjaka i stopera u januaru pod obavezno.
Polako jarane,daj Bože da ovo potraje. Dobra tekma,nema zamjerki i dobro to zasad izgleda. Bez pojačanja i bez zdravog Bremera će to teško,ali hajde da vidimo!!
Ovo moze biti samo jos bolje...potrebno je vremena da se neke stvari posloze..
Jeste li primjetili da ni Chico ne drzi loptu do sabaha...da se lopta nakon probijanja sa strane vraca nazad, desetak metara od gola...da se vise ne nabacuje do besvjesti..Roma je nekoliko puta to blokirala...trebace vremena to uigrati..

McDonalds je najsretniji igrac na planeti...taj nista ne napravi i na kraju u konkurenciji za igraca utakmice..on i Lok ne mogu defanzivno nikoga ispratiti, spori su do bola...ofanzivno isto tako...imamo malo bolji protok lopte, ali je daleko od onoga sto nam treba..
Lok je alibi igrac(licno sam se radovao njegovom dolasku), i taj pod pritiskom "izgori"...ovako kada nema nikoga oko njega, tu je dobar...zavrni je 'vamo, zavrni tamo...i skupi nekih pasova, mali milion...konkretno malo sta da uradi u fazi napada, a pogotovo fazi odbrane...verzija Bentacura..

Spalu jako cijenim kao trenera, ali cim pocne izvoditi gluposti sa pozicijama... :evil: To me najvise zivcira kod njega...jednostavno ne moze kao idol Italije, sraMotta i Tudor...nije islo, nece ici, zar je to toliko tesko shvatiti..
Svidja mi se to sto nije tvrdoglav i ne palamudi kao hamajlija, kako je takticki sve sjajno i nije do njega, nego je uvijek neko drugi kriv i slijedecu utakmicu sve po starom i opet ista prica..a nas Salernitana i Empoli dominirali na nasem stadionu... :crazy:

Vidim da pokusava to popraviti, na drugi nacin tim organizovati...

Nakon Napolija, valjda nikad vise ne uradi te gluposti...
Svidja mi se to da smo protiv Bologne i Rome igrali cijelu utakmicu...protiv Rome je trebalo biti vise razlike, ali dobro..
Bilo bi fino u januaru pojacati tim, pokusati u narednih 5 utamica dobiti barem 4, ako ne i sve...pa protiv Napolija vidjeti jesmo li spremni za ulazak u borbu za scudetto...

Vjerujem da David moze puno bolje...nije on uopste los napadac..
Vjerujem da je i Openda dobio vise samopouzdanja nakon ove partije gdje je odigrao jako dobro..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 21 dec 2025, 16:43

slika

I nije prvi put da je najbolji ili medju 2 najbolja u redovima Sassuola, bez obzira da li bila pobjeda ili poraz
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 21 dec 2025, 20:01

Tarik se mora vratiti, za Kellyja je televizor u boji.

Ima li kakvih vijesti za Chiqovu povredu?

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 21 dec 2025, 21:50

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 dec 2025, 22:02

UmjetnikZijad je napisao/la:
21 dec 2025, 20:01
Tarik se mora vratiti, za Kellyja je televizor u boji.

Ima li kakvih vijesti za Chiqovu povredu?
Hahahaha o Boze!
Max Allegri

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 22 dec 2025, 17:32

Izgleda bez Čika i Debelog protiv Pise. Valjda Edon može 90 minuta igrati. Ili nekako da Spaleti ukomponuje Opendu i Davida u prvoj
MANIJACI JUG 1987

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 22 dec 2025, 21:01

Taman da Zhegrova odradi 90 min protiv jedne ekipe poput Pise ..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 22 dec 2025, 21:02

Inter want €30m for Davide Frattesi

In recent weeks, it has been reported that Inter suggested a swap deal that would reunite Spalletti with his old Italy pupil and bring Khephren Thuram to Appiano Gentile, where he would play alongside his older brother, Marcus.

While this operation is unlikely to see the light of day, Juventus are still hopeful of signing Frattesi in January.

This season, the Roman midfielder has thus far made 14 appearances for Chivu’s side, but only four as a starter. While he has yet to score a goal this term, he has produced two assists.
30m za igraca na klupi...FIGC kaze da je sve u dure.. :thumbup:
Juventus are reportedly eyeing a move for RB Leipzig midfielder Xaver Schlager, who is heading towards free agency.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 23 dec 2025, 10:32

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 dec 2025, 15:30

7 mjeseci bez sportskog direktora da bi doveli ovog (pretpostavimo) mediokriteta. Genoa pred ispadanjem i nagrada Juventus.
Izmedju njega i Comolievih algoritama ne vidim razlog za optimizam na mercatu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 23 dec 2025, 17:20

Ja ne mogu da vjerujem da Spaleti insistira na ovom parmaku Frateziju, Bože me sačuvaj
Umjesto da dovodimo profile tipa Maksima Peronea iz Koma dovešćemo ovu kladu za 30-35 miliona koji je gori od Fadžolija i Miretija.
A što je najgore ne daješ priliku Adžiću nego ćeš ga na posudbu negdje poslati

Nadam se da će razum prevladati i da ga neće dovesti da je džaba
MANIJACI JUG 1987

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 23 dec 2025, 17:41

Andrej je napisao/la:
23 dec 2025, 10:32
Najgori igrač u historiji fudbala.
Mati moja draga, pa kome na um pade on. U Želji ne bi pravio razliku.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 23 dec 2025, 20:48

Ottolini je bio nekad u Juveu

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.