Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jbg pretpostavljam da su i noge teze kad vidis da protivnik igra s ciljem da te povrijedi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Celavi je autisticar, jedino to ima smisla
- LenyYoro15
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Svejedno je za otkazaLenyYoro15 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:35Ma druže idu vam Wolves i Leeds kući. Vezat ćete 4-5 pobjeda. Who cares?
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tek kod njihovog drugog crvenog smo bili racvnopravni.
Dok nisu dobili prvi crveni izgledali smo kao Burnley.
Bitna 3 boda, idemo dalje je•iga, navikavamo se da smo kar’na.
Dok nisu dobili prvi crveni izgledali smo kao Burnley.
Bitna 3 boda, idemo dalje je•iga, navikavamo se da smo kar’na.
Stvarno je zalosno da ekipa sa ovoliko talenta i kvaliteta igra ovako. Na momente se vidi veliki potencijal, ali sve zasjene ove lose stvari.
Svaki put kad primimo gol ulazimo u toliku paniku, noge nam se svezu pa obicno primamo i drugi.
Svaki put kad primimo gol ulazimo u toliku paniku, noge nam se svezu pa obicno primamo i drugi.
Srce, čast i ponos!
25 golova do sad primili, toliko srece Slot ima da je ovakav bodovni saldo inace bi vec dobio nogu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ima li kakvih vijesti za povrede?
[Pearce] Liverpool face anxious wait to learn extent of Isak’s injury. Suspected lower leg problem rather than knee. Hope is that Bradley not serious and that Wirtz was only cramp. But scans needed for confirmation.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ya Allah forbid internet in Naija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
ode isak dugo nazalost
Koliko sam ja shvatio ako je nesto oko stopala i skocnog zgloba takve povrede u najgorem slucaju traze 3 mjeseca oporavka. Jbg lose jest al je opet bolje nego ACL i godina dana.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
slomio nogu ipak
Zavrsio sezonu ccc
Jos malo pozitive
Jos malo pozitive
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.