Jeste najveći u neisplaćivanju plata i šampioni reprograma ne samo u državi nego u svijetu. A ovako ne znam sta bih ti rekao.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gledaj platiša
horor.
Jeste najveći u neisplaćivanju plata i šampioni reprograma ne samo u državi nego u svijetu. A ovako ne znam sta bih ti rekao.
Rekao Ismir kad legne 5milki od guliashvilia, ide plastenik na istoku, bice vam akusticnije za psovke.
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ono najvise plaća porez.
Ocami mog mene bi stid bilo to napisati.
Pa oni računaju i ono što im kamate halalejurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 23:17Ono najvise plaća porez.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Haloo ba! Ljudi su hladno objavili da zarađuju na raskidimajurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 23:17Ono najvise plaća porez.
Uzgred pročita ovog, najveći klub u državi inisu privatna prćija a ko glasa protiv Mirvića je neprijatelj kluba. Kakva lobotomija, strašno.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma oni namjerno ne placaju nista znaju da ce neko to otpisati. Tamo udaraju fiktivne pluseve i svaka uprava vec 20 godina vraca dugove prethodne. Da im ovaj investitor ili strateski partner ili kakav god covjek hoce uci , ne mogu socijale nikako.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Hhahahaahahhahahahahahahaha sta ima najveci hahaahahahahahahahahahahahahshahahahahhahahaha a bit cete i privatna prcija jos maloavanti003 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 23:07Jbg kad smo ubjedljivo najveci klub u drzavi i nismo privatna prćija.jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:57Odgovaram na vase nebuloze.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:53Da se Zeljeznicar ugasi sutra, Duskica bi se takodjer deaktivirao sa foruma jer ne bi imao o cemu da pise...
Ne možete lagati o plaćanju poreza.
Vi pioniri utaje poreza. Od vas ljudi vidjeli da može.
Imas na internetu 100 članaka kako kršite dogovore s poreznom, kako vam je jedan igrac prijavljen. Kako su vam utvrdili naknadno porez od prije 10 godina, kako ste naprasno prestali plaćati porez Itd Itd.
Nemojte muda pod bubrege prodavat pa nece niko ništa pisat.
Ne prijavljujete vi na stvarne iznose jer volite nego jer ste opomenuti zbog kriminala prethodnih godina
E gledaj najvećih platiša poreze **** ti državu.
I onda im na ovo sve drzava napravi stadion. Zato i jesmo najnerazvijenija zemlja na balkanu. Ima 20 godina robije ovdje ali nagradis ih malo.
Datumi prošla godina, pretrposla, prije 10, prije 15 godina. Uvijek isto.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Čelik,Željo,Sloboda,zadnjih 20 godina su bili lideri u neplaćanju poreza...
S tim da je Čelik uradio ispravnu stvar i sad je na dobrom putu... Želji ce i dalje halalit kamate i izmisljat reprograme... Sloboda ce na kraju imati fuziju sa Tuzlom da spasi živu glavu..
S tim da je Čelik uradio ispravnu stvar i sad je na dobrom putu... Želji ce i dalje halalit kamate i izmisljat reprograme... Sloboda ce na kraju imati fuziju sa Tuzlom da spasi živu glavu..
- luckystrike
- Kontakt:
Stanje redovno. Duška šamara k'o Chuck Norris.
- LondonBlues
- Kontakt:
E pa vidis prije te 4 godine Jakir te ostavio 38 bodova iza sebe sa gol razlikom 74:14.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:08Malo je duze Beus tu, Borac vam je konkurencija tek cetiri godine. Cim pasce krepa, slijedi kolaps. Sportski pozdravLondonBlues je napisao/la: ↑22 dec 2025, 21:17Beus je tu da nas drzi konkurentne sa Borcem. Kad to stane i tad cemo vam bjezat 10-15 bodova na kraju.![]()
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Jakir je Jakir, jedan u 30 godina da se tako proguraLondonBlues je napisao/la: ↑22 dec 2025, 23:43E pa vidis prije te 4 godine Jakir te ostavio 38 bodova iza sebe sa gol razlikom 74:14.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:08Malo je duze Beus tu, Borac vam je konkurencija tek cetiri godine. Cim pasce krepa, slijedi kolaps. Sportski pozdravLondonBlues je napisao/la: ↑22 dec 2025, 21:17
Beus je tu da nas drzi konkurentne sa Borcem. Kad to stane i tad cemo vam bjezat 10-15 bodova na kraju.![]()
Nije covjek djabe gdje je sad
- Bersaga
- Kontakt:
Hvala prijateljusuccessminator je napisao/la: ↑22 dec 2025, 21:21Svaka čast za post. Jedino se za Želju ne bih u potpunosti složio, dobro ste igrali i stojali na tabeli dok vas nisu počeli krasti. U moru gluposti na ovoj temi pravo je osvježenje pročitati nešto pismeno i pametno.Bersaga je napisao/la: ↑22 dec 2025, 20:58Nevjerovatno je ovo za Borac, toliko miliona uzeti i dovesti se u situaciju da nemaš isplatiti plate. Isto tako svaka čast igračima koji su odigrali maksimalno do kraja i prešli više puta preko "bit će u utorak". Čudo bi kako je Vinko preživio onu krizu i ispadanje od Kruševa. Navijači rekoše svoje na kraju utakmice jučer. Juričića baš ide i uz Savića glavni igrač.
Zrinjski odradi više nego dobro na svim frontovima. Iz ničega faktički okrenuše Hacken, Rapid nadigrali u svim segmentima i nagrada dođe u nadoknadi, zasluženo. Učinili su da "proljeće u Evropi" više nije bauk ni za našu ligu. Vidjet ćemo kako će oni kanalisati milione, jedina ekipa u ligi koja ima šanse da ih pametno utroši. Prvi favoriti za titulu.
Sarajevo turbulentno ali ništa novo. Velika je greška odlazak Zekića. Cvitanović korektan i kulturan čovjek, da li je trener za ono što očekuju navijači Sarajeva - teško. Ono što im može dati neku sigurnost su Mamići ali sigurno da ne mogu biti zadovoljni dvocifrenim zaostatkom za prvim i drugim na tabeli. Ekipa skupa i kvalitetna, niču neki novi mladi momci. Nesreća im je što Zekić ne dočeka ovo normalno suđenje.
Velež preporođen sa Ibrom. Maksimum je čovjek izvukao iz ekipe. Imam osjećaj da neće moći na proljeće nastaviti ovim tempom, vidjet ćemo. Hrkaću i Pidri ističu ugovori, teško će nadoknaditi to ako odu. Onaj Abdulah odličan igrač.
Željo standardno, sve promašeno od početka sezone. Opet se može biti zadovoljno uprkos katastrofalnom nizu. To se odnosi na zaostatak za mjestom koje garantuje Evropu. Jedina sreća je što smo preživjeli Slobodu u Kupu, što se uz ovaj povoljan žrijeb može probati nešto više napraviti. Dosta toga će odrediti odluka koja će biti donesena u petak.
Široki Brijeg kriza. Iz sezone u sezonu djeluju sve slabiji. Problemi i ostavke u vrhu kluba. Klafurić izvukao što se može izvući. Izvjesno da neće ni u Evropu a neće ni ispasti, zlatna sredina.
Radnik čvrsta ekipa, imaju par kvalitetnih pojedinaca. Ako ne bude kakvih iznenađenja i odlazaka glavnih igrača, neće imati problema. Kup im se otvorio i nikad se ne zna.
Sloga negativno iznenađenje. Iskusna i kvalitetna ekipa ali nešto ne štima. Volio bih da ispadnu ali ne vjerujem da će to sebi dopustiti.
Posušje nastavilo kao prošle sezone. Igrom su zaslužili više bodova ali ih je realizacija koštala. Promjene u vrhu kluba, da li će biti dovoljno za opstanak, vidjet ćemo.
Rudar ekipa koja je sigurno najviše pokupila simpatija. Zanimljiva ekipa, nadigravaju se i jako korektni. S obzirom na sve okolnosti od priprema pa do sklapanja ekipe u hodu, mislim da mogu biti zadovoljni. Pohvalno je što su istrpili trenera. Volio bih da izbore opstanak ali negdje sam pročitao da ih čekaju problemi sa finansiranjem na proljeće.
Ova liga ima ogroman potencijal a pošteno suđenje i kvalitetni tereni će dati doprinos da taj potencijal što brže ostvari. Najveći korak će biti kad klubovi i liga izbace razne kladionice iz svih kombinacija.
![]()
Ja bih rekao da smo "pročitani". Čekali i pokušavali tranzicijom što je bilo uspješno dok je bila kao neka novina. Problem je jer smo isto to igrali protiv svake ekipe. Da se ne lažemo "pojačanja" su ozbiljan kriminal i stiglo nas je.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:57Odgovaram na vase nebuloze.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:53Da se Zeljeznicar ugasi sutra, Duskica bi se takodjer deaktivirao sa foruma jer ne bi imao o cemu da pise...
Imas na internetu 100 članaka kako kršite dogovore s poreznom, kako vam je jedan igrac prijavljen. Kako su vam utvrdili naknadno porez od prije 10 godina, kako ste naprasno prestali plaćati porez Itd Itd.
Ne prijavljujete vi na stvarne iznose jer volite nego jer ste opomenuti zbog kriminala prethodnih godina
I onda im na ovo sve drzava napravi stadion. Zato i jesmo najnerazvijenija zemlja na balkanu. Ima 20 godina robije ovdje ali nagradis ih malo.
“Ovo je treći put u historiji da FK Velež pravi svoj stadion. Prva dva puta to je bio ‘gradski stadion’, dok će ovog puta to biti konačno Veležov stadion ‘Rođeni'”, kaže za Al Jazeeru Almir Taso, predsjednik Skupštine FK Velež.
Dodaje da radovi teku predviđenim tokom, “koliko dozvoljava finansijska situacija!
Joj šta radiš papcima, gdje će ti duša?jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:57Odgovaram na vase nebuloze.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:53Da se Zeljeznicar ugasi sutra, Duskica bi se takodjer deaktivirao sa foruma jer ne bi imao o cemu da pise...
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Prestali su da pisu o drogi iz Kolumbije i pranju para?Vanja8 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 00:21jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:57Odgovaram na vase nebuloze.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:53Da se Zeljeznicar ugasi sutra, Duskica bi se takodjer deaktivirao sa foruma jer ne bi imao o cemu da pise...
Datumi prošla godina, pretrposla, prije 10, prije 15 godina. Uvijek isto.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pošto si dobar bezmozgoviću sa kopiranjem gluposti sa interneta, evo da se ne znojiš:rishovski je napisao/la: ↑23 dec 2025, 00:30“Ovo je treći put u historiji da FK Velež pravi svoj stadion. Prva dva puta to je bio ‘gradski stadion’, dok će ovog puta to biti konačno Veležov stadion ‘Rođeni'”, kaže za Al Jazeeru Almir Taso, predsjednik Skupštine FK Velež.
Dodaje da radovi teku predviđenim tokom, “koliko dozvoljava finansijska situacija!
https://fkvelez.ba/stadion-rodjeni/
Pogledaj pod rubrika Vlasnik
Gdje ce sa njim, poceo i sam sebi upadati u recenicu. Jedan jedini.
Fk Željezničar.
Pogasio ih brat, krkačina, taslačina, tarabljenje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Po pitarskoj prici donpodne se gasimo, poslijepodne imamo para da kupujemo i placano igrace. Sutra iata prica, nemamo za racune dompodne, a poslije podne platili sudije, savez, ne znam ti ni ja koga vise.jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:57Odgovaram na vase nebuloze.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:53Da se Zeljeznicar ugasi sutra, Duskica bi se takodjer deaktivirao sa foruma jer ne bi imao o cemu da pise...
Malo lupas za plate i previse se bavis Zeljom, ali fkt previse. Imas svoj klub, bolje da se brines sto ti je pila ekipe prijavljeno po sekuritasu, bas burgerima i tako dalje, a posebno da se brines sto je dosla kazna 2.5M€ koju vam je Vico rjesio pa mu sad lagano pusite na koljenima.
I da, najvise doprinosa ubjedljivo imamo i placamo, na kraji doci ce zvanicni izvjestaj porezne pa cemo vidjeti. Da li mi imamo dugove prema poreznoj, imamo. Placamo ih, radimo reprograme, na kraju ce nam se kamata otpisati. Je li to lose, da je normalna drzava rekao bih da jeste, ali posto prvi vas klub ima igraca sa primanja po 40k-50k, a prijavljen na 2k, ni malo mi ne smeta sto ce nam se kamata otpisati na ovaj nacin.
Ako pises, napisi sve do kraja i objektivno, sa plus i minus za sve.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, tuitamo i 28 gostiju.
.png)