FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jeble vas svadje i prepucavanja vasa.
Nac nacin da netrazimo sumnju za potencijalni problem.
Sabrina lezbejka (gu zi se sa muskarcima)
Sabrina alkoholicarka isplazila jezik i lize glavic od fale sampanjca
Sabrina lopov bankrotirala NAMA, jer je izmislila koronu koja je sj bala biznise po cjelom svjetu misojedu.
Ibrakovic, kriminalac afera punac itd itd
Mirza drogera bojkot, DAL
ROZMAN CU RECI I NJEGOV MUZ SENAID **** zeljin isprdak izdo nas dzeko ga poslo da nas unisti navija za zelju itd itd
ZORAN ZEKIC, najbolju otmosveru slobodu za rad imao, AL NA KRAJU GA GLAVNA SKUPINA TACNIJE HZ optuzise da je prodo utakmicu sb i popisase ono sve sto je bilo prije
Husref placi pi zda kesoljub ubleha bla bla
Ajla kur va gu zije ismir (sto je normalno da milijonasi i gazde firmi gu ze sekretarice pravnice direktorice to je 95% po citavom svijetu, ako je ona njemu davala koke a on njoj dao titulu direktora pa to je njemu isplatvije nego da joj je dao 2 stana na marin dvoru, ona je imala titulu al je radila ono sto joj je receno
Zato smatram da nama treba bit vlasnik neko ko ima para ko ovaj kralj a da izvrsni presjednik direktor glavni trener sd sve bude ZDRAVKO I GORAN MAMIC, koji ce **** mater ne samo sudijama vicu beusu itd vec po potrebi i nama navijacima simpatizerima, kao sto je **** u BBBOYSIMA
KO ZNA POSO i koji nece bojat 500-1000 nabrijani tinejdzera vec gdje ce on stat i reci dodjite svi mater vam j e bem necete vi mene reketirat i ucjenjivat. I kad se guza stegne onda ce jednog po jednog pretuc i samim tim eleminisat sitnicare a ujedno utjerat strah i u sudije i kriminalce oko i u savezu. JA NEVIDIM DRUGI NACIN. Dodao ni i podrzao da prebije i sudije pojedine.
Radnik
Sloga
Posusje
Borac
Rudar
Ako uzmemo svih 5 utakmica u natavku mi imamo sansu za titulu
Sabrina lopov bankrotirala NAMA, jer je izmislila koronu koja je sj bala biznise po cjelom svjetu misojedu.
ROZMAN CU RECI I NJEGOV MUZ SENAID **** zeljin isprdak izdo nas dzeko ga poslo da nas unisti navija za zelju itd itd
ZORAN ZEKIC, najbolju otmosveru slobodu za rad imao, AL NA KRAJU GA GLAVNA SKUPINA TACNIJE HZ optuzise da je prodo utakmicu sb i popisase ono sve sto je bilo prije
Ajla kur va gu zije ismir (sto je normalno da milijonasi i gazde firmi gu ze sekretarice pravnice direktorice to je 95% po citavom svijetu, ako je ona njemu davala koke a on njoj dao titulu direktora pa to je njemu isplatvije nego da joj je dao 2 stana na marin dvoru, ona je imala titulu al je radila ono sto joj je receno
Zato smatram da nama treba bit vlasnik neko ko ima para ko ovaj kralj a da izvrsni presjednik direktor glavni trener sd sve bude ZDRAVKO I GORAN MAMIC, koji ce **** mater ne samo sudijama vicu beusu itd vec po potrebi i nama navijacima simpatizerima, kao sto je **** u BBBOYSIMA
KO ZNA POSO i koji nece bojat 500-1000 nabrijani tinejdzera vec gdje ce on stat i reci dodjite svi mater vam j e bem necete vi mene reketirat i ucjenjivat. I kad se guza stegne onda ce jednog po jednog pretuc i samim tim eleminisat sitnicare a ujedno utjerat strah i u sudije i kriminalce oko i u savezu. JA NEVIDIM DRUGI NACIN. Dodao ni i podrzao da prebije i sudije pojedine.
Radnik
Sloga
Posusje
Borac
Rudar
- luckystrike
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 06:31Ajla kur va gu zije ismir (sto je normalno da milijonasi i gazde firmi gu ze sekretarice pravnice direktorice to je 95% po citavom svijetu, ako je ona njemu davala koke a on njoj dao titulu direktora pa to je njemu isplatvije nego da joj je dao 2 stana na marin dvoru
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pročitaš ovo nasabahu i ko onda da ti pokvari dan. Takav ne postoji žena, djeca, šefovi, direktori piz.dematerine, ma nema teorije.Pitar6785 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 06:31Jeble vas svadje i prepucavanja vasa.
Radnik
Sloga
Posusje
Borac
Rudar
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
MagodaU posljednje vrijeme dobivam mnogo pitanja zašto ne započinjemo rekonstrukciju stadiona “Asim Ferhatović Hase”. Zbog javnosti želim još jednom vrlo jasno pojasniti nekoliko ključnih činjenica.
Stadion Koševo je u vlasništvu Općine Centar, a koristi ga FK Sarajevo. Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, do današnjeg dana, nije dobilo niti jedan zvaničan zahtjev, niti glavni projekat, niti kompletnu dokumentaciju i dozvole koje su zakonski preduslov za početak bilo kakvih radova.
Mi kao institucija ne možemo ulaziti projekte bez papira, procedura i jasne projektne osnove. To nije pitanje želje,to je pitanje zakona i odgovornosti.
Ipak, želim vrlo otvoreno reći, onog trenutka kada Općina Centar zajedno sa korisnikom dostavi glavni projekat i kompletnu dokumentaciju, ja lično jedva čekam da na Koševu vidimo bagere, baš kao što smo ih gledali na Grbavici.
To je interes sporta, interesa navijača i interesa ovog grada.
Vrata Ministarstva su široko otvorena. Čim dobijemo projekat, spremni smo odmah krenuti…
-
KarloIvandic
- Kontakt:
pa branite gnjidu Mandica i daljebvsic je napisao/la: ↑23 dec 2025, 10:42MagodaU posljednje vrijeme dobivam mnogo pitanja zašto ne započinjemo rekonstrukciju stadiona “Asim Ferhatović Hase”. Zbog javnosti želim još jednom vrlo jasno pojasniti nekoliko ključnih činjenica.
Stadion Koševo je u vlasništvu Općine Centar, a koristi ga FK Sarajevo. Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, do današnjeg dana, nije dobilo niti jedan zvaničan zahtjev, niti glavni projekat, niti kompletnu dokumentaciju i dozvole koje su zakonski preduslov za početak bilo kakvih radova.
Mi kao institucija ne možemo ulaziti projekte bez papira, procedura i jasne projektne osnove. To nije pitanje želje,to je pitanje zakona i odgovornosti.
Ipak, želim vrlo otvoreno reći, onog trenutka kada Općina Centar zajedno sa korisnikom dostavi glavni projekat i kompletnu dokumentaciju, ja lično jedva čekam da na Koševu vidimo bagere, baš kao što smo ih gledali na Grbavici.
Vrata Ministarstva su široko otvorena. Čim dobijemo projekat, spremni smo odmah krenuti…
Ne znam kako ga iko moze branit, 100 godina je tu nikad nista nije uradioKarloIvandic je napisao/la: ↑23 dec 2025, 10:44pa branite gnjidu Mandica i daljebvsic je napisao/la: ↑23 dec 2025, 10:42MagodaU posljednje vrijeme dobivam mnogo pitanja zašto ne započinjemo rekonstrukciju stadiona “Asim Ferhatović Hase”. Zbog javnosti želim još jednom vrlo jasno pojasniti nekoliko ključnih činjenica.
Vrata Ministarstva su široko otvorena. Čim dobijemo projekat, spremni smo odmah krenuti…![]()
![]()
Vidicemo, reko je najkasnije u februaru projekat treba bit gotov i da se pocne radit
Koševo nikad za nikad neće dočekati rekonstrukciju! Jedini način da mi krenemo od nule, pa makar bila tribina po tribina.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- teamnorth1989
- Kontakt:
pa zar nije neko ovdje pisao da je Magoda dosta uradio za rekonstrukciju i da ide natkrivanje istoka po projektu? Po ovoj njegovoj izjavi ispade nije se ništa pokrenulo sa mrtve tačke.
Ko ga ne otjero? Lik je na prosto pregorio i nije htio dalje. Zar ne vidis da stalno potencira na uzasno sudjenje i kradju FKSA. Bilo je sigurno nesuglasica i u samom klubu ali sam je dao isravku sto he meni i zao.Pendulum je napisao/la: ↑22 dec 2025, 16:14Kakvog čovjeka i stručnjaka su oni otjerali. Strašno.Na sugestiju voditelja da su ga Horde zla obožavale, Zekić je uzvratio:
- Pa obožavao sam i ja njih. Imali smo jedan zaista specifičan odnos pun poštovanja i respekta, zapravo smo prepoznali jedni u drugima ono što Sarajevu treba, a to je predanost, poštovanje, profesionalnost i na kraju krajeva - ljubav.
Ovaj Nandic je najveci ublehas, pjandura i neradnik. Pred izbore prosle g je izjavio da je projekat istocne tribine u izradi i da se sa radovima pocinje u feb. ne bude li to ispostvo treba se organizovati i pred opstinubvsic je napisao/la: ↑23 dec 2025, 10:45Ne znam kako ga iko moze branit, 100 godina je tu nikad nista nije uradio
Vidicemo, reko je najkasnije u februaru projekat treba bit gotov i da se pocne radit
Ja stvarno ne znam sto vam je toliko bitno i da se podje radit Kosevo, meni bi opet bilo bezveze, **** stadion gdje su navijaci kilometar od terena, nikad se ta kohezija nece napravit dok se ne odradi stadion gdje ce biti tribine deset metara od terena, zamjerim samo ljudima u klubu sto nisu javno izasli sa tom pricom da se vidi misljenje ljudi, a Kosevo za mene vec odavno ne predstavlja nista, i ono je najveci uteg nasem klubu, i danas, a i sutra ce nam upravo ono biti najveci problem razvoja kluba.
Kakav magoda, ne bi supu mogao napraviti. Debil u rangu stranackih kolega njive i cengica "ne treba mi fakultet" da bi bio nacelnik
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mandic pise projekat 5 godina jos nije završen.
Ne znam sta se sad Magoda javlja, vjerovatno da se opere zbog ljudi koji ga pitaju, ali ako je Mandic rekao da ce glavni projekt biti gotov na proljece, ne znam sta sad on govori da mu jos niko isti nije dostavio
Dobili smo 1mil KM od vlade federacije, opstina je spremna dati dio, grad "casti" glavnim projektom, i vlada ks ko zna jos koliko...
Znaci ostaje jos samo raspisivanje tendera nakon glavnog projekta i stizu bageri, valjda.
Dobili smo 1mil KM od vlade federacije, opstina je spremna dati dio, grad "casti" glavnim projektom, i vlada ks ko zna jos koliko...
Znaci ostaje jos samo raspisivanje tendera nakon glavnog projekta i stizu bageri, valjda.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Koliko sam upratio dosta se vise ulaze u sport od kako je on ministar. Ja ne vjerujem nijednom politicaru da se razumijemo, ali Mandicu vjerujem puno manje nego Magodi.
Mandic jos veca ubleha, a za politicare se slazem. Ne zna se ko je goriHordas1990 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 12:41Koliko sam upratio dosta se vise ulaze u sport od kako je on ministar. Ja ne vjerujem nijednom politicaru da se razumijemo, ali Mandicu vjerujem puno manje nego Magodi.
Koliko je Mirvic bacio para na igrace i trenere sve ove godine mogao se dobar stadion od nule napraviti za iste rezultate u ligi, e sad da bi Kosevo licilo na koliko toliko dobar stadion treba dosta ulaganja i miliona realno se vise isplati od nule krenut, ko zna koliko godina i ko zna koliko nacelnika i ministara ce se promjeniti da bi se izgradio stadion kakav bi svi mi htjeli , jel neko zna ako se podje radit sta bi prioritet bio jel krov na istoku ?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Lecler i 29 gostiju.
.png)