Ti kazes "Ismir ostavkja pare za novi stadion" i da su to njegove riječi a onaj kasnije napisa da Ismir odlazi i sve preuzima Princ. Vise bih volio tebi vjerovati.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Citiram sta je rekao: "Te pare idu za novi stadion."
Provjerio sam, to je bilo 14. Novembra
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 23 dec 2025, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Evo Mandic kaze bit će brzo stadion samo da dobije jos jedan mandat. Frajer 5 godina načelnik a stadion bolje izgledao prije 15 godina . šupljak bacaju vec 10 godina oko Koševa a nkkad nista .
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Registrovan 29.08 a prvi post o Sarajevu danas. Vidjet ćemo šta glava kuće kaže o ovom.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:58Buraz, kod tebe dva posta o FK Sarajevu, i odmah bi tjerao, rušio, slao sve u pm...UtdBiH21 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:35Ko god da je pare su se mogle puno korisnije iskoristiti , nije problem ni uviditi gresku pa ispraviti ali problem je sto se nastavljaju iste greske ulazu se enormne cifre za nasu ligu a svi znamo da dok je god vico tu da imamo 1 posto sanse da osvojimo titulu i da cemo sa 70 posto manje ulaganja imati iste rezultate , valjda ce dolaskom Mamica malo drugaciji sistem da se uspostavi da se ulazi pare u mlade igrace i skaute sto bi donijelo dugorocno puno vecu korist za klub , pa i ako ulozis u nekog mladog igraca a ne bude se isplatio nece nam biti krivo bar se uspostavio neki sistem ali kada se bacaju pare na 30 + igrace samo ti igraci imaju korist od toga niko vise , ali ova sada pauza ce najbolje pokazati u kakvom smjeru cemo ici u buducnosti ako se budu dovodili mladi igraci treba im dati podrsku , ako se nastavilo isto ko do sada treba is sve poslati u pm od princa do ostalihVolimoSarajevo je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:20Vise je Tan ulozio od Mirvica,on sad gleda samo kako da pobjegne,jer je totalni nered napravio.![]()
Jel na Ismeta naseg mislis?MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 dec 2025, 18:14Registrovan 29.08 a prvi post o Sarajevu danas. Vidjet ćemo šta glava kuće kaže o ovom.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:58Buraz, kod tebe dva posta o FK Sarajevu, i odmah bi tjerao, rušio, slao sve u pm...UtdBiH21 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 14:35
Ko god da je pare su se mogle puno korisnije iskoristiti , nije problem ni uviditi gresku pa ispraviti ali problem je sto se nastavljaju iste greske ulazu se enormne cifre za nasu ligu a svi znamo da dok je god vico tu da imamo 1 posto sanse da osvojimo titulu i da cemo sa 70 posto manje ulaganja imati iste rezultate , valjda ce dolaskom Mamica malo drugaciji sistem da se uspostavi da se ulazi pare u mlade igrace i skaute sto bi donijelo dugorocno puno vecu korist za klub , pa i ako ulozis u nekog mladog igraca a ne bude se isplatio nece nam biti krivo bar se uspostavio neki sistem ali kada se bacaju pare na 30 + igrace samo ti igraci imaju korist od toga niko vise , ali ova sada pauza ce najbolje pokazati u kakvom smjeru cemo ici u buducnosti ako se budu dovodili mladi igraci treba im dati podrsku , ako se nastavilo isto ko do sada treba is sve poslati u pm od princa do ostalih![]()
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Krivi smo mi jer nam svaki nacelnik baci predizbornu patku da ide rekonstrukcija stadiona a mi svaki put padnemo na istu pricu. Nismo nikakav prioritet, nemamo politicku pozadinu, jedino sto mozemo ocekivati je koncert i da nam stoka sjebe i ono malo travnjaka sto je ostalo a ni to nam nije daleko.bordobijeli je napisao/la: ↑23 dec 2025, 17:59Evo Mandic kaze bit će brzo stadion samo da dobije jos jedan mandat. Frajer 5 godina načelnik a stadion bolje izgledao prije 15 godina . šupljak bacaju vec 10 godina oko Koševa a nkkad nista .
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Gledam ovu reprizu utakmice protiv Zrinskog, jel ko upratio koliko puta su naši sa klupe zovnuli Turdu 
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Projekat je procijrnjen na 15 mil km. KSA je u budzet predvidio 3 mil, Opstina Centar 3 mil, Vlada 1,5mil, a ostalo Savez. Ali su problemi oko konacnog pripojektatuitamo je napisao/la: ↑23 dec 2025, 12:32Ne znam sta se sad Magoda javlja, vjerovatno da se opere zbog ljudi koji ga pitaju, ali ako je Mandic rekao da ce glavni projekt biti gotov na proljece, ne znam sta sad on govori da mu jos niko isti nije dostavio![]()
![]()
Dobili smo 1mil KM od vlade federacije, opstina je spremna dati dio, grad "casti" glavnim projektom, i vlada ks ko zna jos koliko...
Znaci ostaje jos samo raspisivanje tendera nakon glavnog projekta i stizu bageri, valjda.![]()
Ja nažalost ne živim u Centru ali navijači Sarajeva koji žive u centru i opet budu glasali za ovu spodobu su neprijatelji kluba. Tako da samo se riješite idiota koji je jedino za sve ove godine uzeo ove godine tablu "Stadion Koševo" i slikao se s njom. I to je sve što je za 5 godina uradio za nas, klub, navijače i stadion.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 18:46Krivi smo mi jer nam svaki nacelnik baci predizbornu patku da ide rekonstrukcija stadiona a mi svaki put padnemo na istu pricu. Nismo nikakav prioritet, nemamo politicku pozadinu, jedino sto mozemo ocekivati je koncert i da nam stoka sjebe i ono malo travnjaka sto je ostalo a ni to nam nije daleko.bordobijeli je napisao/la: ↑23 dec 2025, 17:59Evo Mandic kaze bit će brzo stadion samo da dobije jos jedan mandat. Frajer 5 godina načelnik a stadion bolje izgledao prije 15 godina . šupljak bacaju vec 10 godina oko Koševa a nkkad nista .
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Nema on te para buraz. Za iole solidan stadion od 15000 gledalaca, sa pratecim sadrzajima, treba 25-30 mil €, on nagovara ovog princa da ulozi ali nece niko da ulaze lovu u BiH zbog politike i ovakvog Saveza
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ima li istine da smo opet zainteresovani za Seferovica?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Odakle ti ta informacija? Princ je ulozio u Akademiju da bi se igraci bolje prodavali jer on ima neko ime, inace u klub nece uloziti niko dok je ovakvo stanje. Vidjeces sta ce biti sa pricom oko ulaska Ismirovog brata u Zelju.
Potvrđen novac za Grbavicu: Južna tribina dobija zeleno svjetlo iz budžeta
Tako to ide kad im je opstina naklonjena. Nema prepreka a nama od Mandica samo ubleha a jos Opstina vlasnik stadiona
Tako to ide kad im je opstina naklonjena. Nema prepreka a nama od Mandica samo ubleha a jos Opstina vlasnik stadiona
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Samo bih dodao da po gradu cvjetaju zgrade, trzni centri i tu nema administrativnih prepreka ni cekanja idejnih projekata, saglanosti i tome slicno, to samo treba za stadion.n0dix je napisao/la: ↑23 dec 2025, 19:06Ja nažalost ne živim u Centru ali navijači Sarajeva koji žive u centru i opet budu glasali za ovu spodobu su neprijatelji kluba. Tako da samo se riješite idiota koji je jedino za sve ove godine uzeo ove godine tablu "Stadion Koševo" i slikao se s njom. I to je sve što je za 5 godina uradio za nas, klub, navijače i stadion.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 18:46Krivi smo mi jer nam svaki nacelnik baci predizbornu patku da ide rekonstrukcija stadiona a mi svaki put padnemo na istu pricu. Nismo nikakav prioritet, nemamo politicku pozadinu, jedino sto mozemo ocekivati je koncert i da nam stoka sjebe i ono malo travnjaka sto je ostalo a ni to nam nije daleko.bordobijeli je napisao/la: ↑23 dec 2025, 17:59Evo Mandic kaze bit će brzo stadion samo da dobije jos jedan mandat. Frajer 5 godina načelnik a stadion bolje izgledao prije 15 godina . šupljak bacaju vec 10 godina oko Koševa a nkkad nista .
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Jel to majketi ti mislis da treba imati pare na kamari pa pocet stadion?
Rekonstrukcija Koseva lv 3564 i raja se jos uvjek lozi i misli da ima nesto od toga
- jurisicduska
- Kontakt:
A i vi malo jedete ****.
Pretežno milja nas do dvije na Kosevu.
Kome da ga prave i renoviraju ? Ovim internet ratnicima.
Kad bi nas bilo 15 karti svako kolo vidjeli bi kako bi ga renovirali. Pa ih pritisnuli. Pa ovo pa ono.
Iskreno ne bih ga ni ja renovirao za klub koji ima 3 hiljade navijača na utakmici.
Dođite na utakmicu. Malo se angažujte. Svaki čovjek je bitan. Sve se gleda , sve se pika.
Kad bi nas bilo 15 karti svako kolo vidjeli bi kako bi ga renovirali. Pa ih pritisnuli. Pa ovo pa ono.
Iskreno ne bih ga ni ja renovirao za klub koji ima 3 hiljade navijača na utakmici.
Dođite na utakmicu. Malo se angažujte. Svaki čovjek je bitan. Sve se gleda , sve se pika.
Ma treba bolan, nemoj sad i ti zafrkavat sa ne treba! Treba zbog Kluba - sigurno bi se prosjecna posjeta povecala nekoliko puta u odnosu na sad a ssd je proshek cini mi se skoro 5000 po utakmici. Najvise bi se tu dobilo na raji koja dodje s djecom a kad je kisa ili hladno jednostavno pdaberu tv. A pored prvenstva imas evropske utakmice koje redovno idu preko 20 000 a zamisli protiv seltika da smo imali krov. Pa treba zbog reprezentacije koja uvijek napuni stadion. A tu je onda i grad za koji je takodje bitno da imas 10 puta godisnje pun ili skoro pun stadion (parkinzi, hrana, piće, suveniri...). Razumijes? Treba nam bolanjurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 20:00A i vi malo jedete ****.
Istina da bi se posjeta povećala sa boljim uslovima na stadionu, istina je da bi trebala biti i sada veća jer bude lijepog vremena.ŠTA_JE je napisao/la: ↑23 dec 2025, 20:23Ma treba bolan, nemoj sad i ti zafrkavat sa ne treba! Treba zbog Kluba - sigurno bi se prosjecna posjeta povecala nekoliko puta u odnosu na sad a ssd je proshek cini mi se skoro 5000 po utakmici. Najvise bi se tu dobilo na raji koja dodje s djecom a kad je kisa ili hladno jednostavno pdaberu tv. A pored prvenstva imas evropske utakmice koje redovno idu preko 20 000 a zamisli protiv seltika da smo imali krov. Pa treba zbog reprezentacije koja uvijek napuni stadion. A tu je onda i grad za koji je takodje bitno da imas 10 puta godisnje pun ili skoro pun stadion (parkinzi, hrana, piće, suveniri...). Razumijes? Treba nam bolanjurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 20:00A i vi malo jedete ****.
Dođite na utakmicu. Malo se angažujte. Svaki čovjek je bitan. Sve se gleda , sve se pika.![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa hajd da mi povećamo malo posjetu pa polako, da uradimo šta je do nas ?
Upravu si ja djecu vodim isključivo kad je bas bas lijepo vrijeme, jer sam ih s upalama znao vratiti i onda razjebem sebi narednih 10 dana. A da ima kakav restoran, sjest negdje pojest, igraonica, natkrivena tribina vodio bih. Isto tako u lozi ne bih sjedio za milijardu. Ono ko da sav šljam neko pokupi i stavi u jedan prostor
Upravu si ja djecu vodim isključivo kad je bas bas lijepo vrijeme, jer sam ih s upalama znao vratiti i onda razjebem sebi narednih 10 dana. A da ima kakav restoran, sjest negdje pojest, igraonica, natkrivena tribina vodio bih. Isto tako u lozi ne bih sjedio za milijardu. Ono ko da sav šljam neko pokupi i stavi u jedan prostor
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mnon46, OzmoodPinglewood, Terreasilver, trunks1946, Zaboljesutra i 37 gostiju.
.png)