FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nesto najdosadnije sto mozes citati na ovoj temi je stadion Kosevo iz prostog razloga sto unaprijed znas da od bilo kakvog plana nema nista i da je sve politicka igra
Imate temu za to raja
Imate temu za to raja
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Cuo sam iz vise izvora,vidjet cemo,ja bih iskreno volio da ode.Odlazi skupa sa Ajlom navodno...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Cim si spomenuo Ajlu, sve mi je jasno o kakvom izvoru se radi.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑23 dec 2025, 21:56Cuo sam iz vise izvora,vidjet cemo,ja bih iskreno volio da ode.Odlazi skupa sa Ajlom navodno...
A sta je za tebe izvor? Izvor je kad ti direktno kaze neki uposlenik kluba koji je pri upravi, vecina ostalih uposlenika takodjer nema prave informacije, i dosta ih mahala bezveze.
Nema nikakve logike ni naznake da ce Mirvic ici, vise puta je jasno porucio da je dugorocno tu. Ali sam ulazak u akademiju drugog investitora je dovoljan za bespotrebno trosenje na mahalske.
Ne mislim, ali nema ekonomske opravdanosti sto je investitoru najbitnijeŠTA_JE je napisao/la: ↑23 dec 2025, 19:43Jel to majketi ti mislis da treba imati pare na kamari pa pocet stadion?
Pa kako tebi nije jasno da niko lud nece da ulaze u tudju imovinu. Kosevo je u vlasnistvu opstine Centar. Bilo je prijedloga da se da koncesija na 50g ali ni to nije prosloJet2Holiday je napisao/la: ↑23 dec 2025, 20:36Nazalost, mislim da ti pojma nemas.
Pratim sta pises i zadnje vrijeme i ne bih da budem bezobrazan bgmi.
Ismir Mirvic je najveca neznalica koja je bila u klubu, a hvala Bogu klub ih je bas dosta imao.
Ovo go.vno od covjeka je, neznalica Ismir, ovlastio da bilo sta oko stadiona pregovara u ime kluba.
Hajmo mi prvo pogledati ko nas predstavlja, pa onda traziti krivca u drugome.
Ako je nama interes Kosevo, i ako su u pitanju veliki milioni, onda paša dodjes sam, kao vecinski vlasnik, i pregovaras.
Slazem se 100%. Lako je na forumu kritikovati i palamuditi. Nek HZ posalju delegaciju kod nacelnika i nek pitaju. Mora se vrsiti konstantni pritisak u javnostiPitar6785 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 20:45Vrlo jednostavno, novinari trebaju da nozovu firmu loja crta glavni projekat 120 dana je proslo, da vidimo sta kazu, takodje otic i do gradonacelnika SARAJEVA i da se utvrdi ko
Koci. Ako je do JAGODE, **** ili su udrzeni i planski ovo rade polahko njih pocet vozat po gepecima..
Po projektu Istok ce imati cca 4200-4500 natkrivenih stolica. I to je nesto za pocetakjurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 21:21Ma bas tako nek bar malo natkriju ovo sto su kontali i nek daju prednost stalnim clanovima i ljudima sa godisnjim. Ili nek osmisle nesto.
Do nekih boljih vremena.
Samo sto sam ja mišljenja da će se to drastično promijeniti uskoro. I da cemo moći na tu temu malo pozitivnije i sa argumentima.
Ja sam se vise referirao koliko nas ne dolazi, da neke veće renovacije Arene i nešto i ne zaslužujemo.
Moji izvori govore suprotno. Mozda bi se on i povukao ali ko ce otkupiti njegov dio? Za sada nikoVolimoSarajevo je napisao/la: ↑23 dec 2025, 21:56Cuo sam iz vise izvora,vidjet cemo,ja bih iskreno volio da ode.Odlazi skupa sa Ajlom navodno...
Upravo tako. Ima vecih prioriteta u klubu da se dovedemo u neko bolje stanje. Vrlo je bitna operativna strukrura koja se evo mijenja i treba ocekivati napredak.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑23 dec 2025, 23:02Cim si spomenuo Ajlu, sve mi je jasno o kakvom izvoru se radi.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑23 dec 2025, 21:56Cuo sam iz vise izvora,vidjet cemo,ja bih iskreno volio da ode.Odlazi skupa sa Ajlom navodno...
A sta je za tebe izvor? Izvor je kad ti direktno kaze neki uposlenik kluba koji je pri upravi, vecina ostalih uposlenika takodjer nema prave informacije, i dosta ih mahala bezveze.
Nema nikakve logike ni naznake da ce Mirvic ici, vise puta je jasno porucio da je dugorocno tu. Ali sam ulazak u akademiju drugog investitora je dovoljan za bespotrebno trosenje na mahalske.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Prestanite piti sa tih "izvora", vidite da ta "voda" nije za piće.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Cudo podje iko ulaze, samo poslusat Zekica sta prica o sudjenju ovdje ili pitati nekog naseg igraca bivseg,bukvalno im se zgadila lopta. Inace,jel stvarno mislis da je princ tu samo zbog akademije,tako mocan covjek da peuzuma nekakvu akademiju u Bosni pored svog kluba sa infrastrukturom koju rijetko ko ima i sa vezama sa svim najacim klubovima? Inacr bas lud moras biti ovdje u fudbal da ulozis, dodje nekakav Vico,Valjic,Gigovic,Kazlagic i na oci te krade i izbija milione i unistava investiciju tj reketare te.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Vidjet cemoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑23 dec 2025, 23:02Cim si spomenuo Ajlu, sve mi je jasno o kakvom izvoru se radi.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑23 dec 2025, 21:56Cuo sam iz vise izvora,vidjet cemo,ja bih iskreno volio da ode.Odlazi skupa sa Ajlom navodno...
Bajroni je napisao/la: ↑23 dec 2025, 23:30Slazem se 100%. Lako je na forumu kritikovati i palamuditi. Nek HZ posalju delegaciju kod nacelnika i nek pitaju. Mora se vrsiti konstantni pritisak u javnostiPitar6785 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 20:45Vrlo jednostavno, novinari trebaju da nozovu firmu loja crta glavni projekat 120 dana je proslo, da vidimo sta kazu, takodje otic i do gradonacelnika SARAJEVA i da se utvrdi ko
Koci. Ako je do JAGODE, **** ili su udrzeni i planski ovo rade polahko njih pocet vozat po gepecima..
SAMO PRITISAK, osjeti se da ima para i da se moze samo sto nasi nacelnici u sadejstvu sa ministarstvom ovo prebacuju jedni na druge, i vide da su HZ po ovom blage ko nanin caj,
Dali je Magoda ista rekao za ovu firmu sto crta glavni projekat, da ih je zvao da im je slao neki upit koliko put kad, nista samo supljak ja hocu da gradim samo mi dajte papire bla bla bla
Mandic prevara ko i dezerter iz rogatice, suplja isto ko i magoda 0 puta zvali 0 puta javno poslali upit 120 dana probijes rok ljudi koji su ti dali poso nikad te niko nije tekefonom nazvo, ja bi to crto sve dok je vico na vlasti niko nevrsi nikakav pritisak..
AL OVDE JE OCITO DA JE MANDIC MAGODA GRADONACELNIK I TA FIRMA (ako ikako i postoji) su u dogovoru rastalili su MILION KMA STO JE MANDIC REKO DA MORA SA UZME NAZAD I TO JE TO.
Mi pricamo i medije napisu 2-3 clanka samo kad se nesto pocne radit na vracama, DOBAR SIGNAL ZA LOPOVE NA VLASTI DA NE MORAJU RADIT NISTA, lagana ugradnja 2-3 m km u privatne dzepove idemo dalje bacat ublehe..
Otjerat i 3 ojku ako nebude komplet istok izvaljen iz zemlje i sve nanovo napravljeno, niposto se nevracat na SDA i propalog fahru
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
E cuj rastalili milion 
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
vidi ti njima datuma. jeste li mogli jos rastegnuti majmuni
26.02. 2024 – idejni projekat FK Sarajevo
19.08.2024 – Općinsko vijeće Centar usvaja odluku
28.08.2024 – Općina Centar izdaje urbanističku saglasnost
02.09.2024 – Grad Sarajevo preuzima obavezu izrade glavnog projekta
27.06.2025 – Grad Sarajevo potpisuje ugovor sa IG Banja Luka
26.02. 2024 – idejni projekat FK Sarajevo
19.08.2024 – Općinsko vijeće Centar usvaja odluku
28.08.2024 – Općina Centar izdaje urbanističku saglasnost
02.09.2024 – Grad Sarajevo preuzima obavezu izrade glavnog projekta
27.06.2025 – Grad Sarajevo potpisuje ugovor sa IG Banja Luka
- napoleon72
- Kontakt:
Ovdje je prica sta je starije, koka il jaje. Je l' se u stadion ne ulaze jer nema posjete (sto rece onaj Zeljin onda, tribina bez navijaca je hrpa betona), il posjete nema jer su losi uvjeti. Prije da je ovo prvo realno, imali smo mi beton rezultate i opet losu posjetu. Ovdje se cesto spominje da bi se posjeta udvostrucila cim bi se uradio krov itd. Ne bi, hajp bi nas drzao sezonu ili dvije, i onda bi opet poslije 3 losa rezultata dosle standardne 3 milje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
propoklopac
- Kontakt:
Kad sretnes te izvore drugi put, pitaj ih zasto te lazu ili zasto njih neko laze. Veze s mozgom tvoje pisanje nema.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑23 dec 2025, 21:56Cuo sam iz vise izvora,vidjet cemo,ja bih iskreno volio da ode.Odlazi skupa sa Ajlom navodno...
LP
Kosevo je rupa bez dna, imam osjecaj da ga mi ne koristimo da bi bio prepusten truhljenju od strane kantona. Vjerovatno bi ga srusili i pukli neko "elitno" naselje.
- SilaMoc1946
Uđem jedan dan na forum "Mirvić odlazi u Januaru" uđem sljedeći dan "Mirvić ostaje, ostavlja pare za stadion". E show showowi
hajd neko će nešto pogoditi ako Bog da 
Sarajevo ljubavi moja 1946
Magoda i Mandic ne zna se ko je veci ublehas i lazovteamnorth1989 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 10:58pa zar nije neko ovdje pisao da je Magoda dosta uradio za rekonstrukciju i da ide natkrivanje istoka po projektu? Po ovoj njegovoj izjavi ispade nije se ništa pokrenulo sa mrtve tačke.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.

.png)