jurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 22:21
Argentina je napisao/la: ↑23 dec 2025, 22:10
jurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 16:58
Ja ne znam sta je s tobom ja uvijek istinu pišem.
Vidis li da imate dva djeda mraza , vidis.
Vidis li da Fan shop u gradu nije vaš, vidiš.
Vidiš li da je od Izudina Salčina brata Ahmeta Salčina člana vase uprave, Adžemovog Badže
Prodali ste mu brend da bi imali u gradu vaš artikal , za male pare.
Starosjedioci.
Jesi li ozbiljan da trebam ovo komentarisati?!
Cije to fan shop, nas, KK Bosne, Dubioze ili repke ili je firma koja na jednom mjestu prodaje proizvode ova dva kluba, repke i grupe?
Logicno da nece bit pod nama, ali isto tako uzimaju nase proizvode. Fkt si glup ako ovo guras kao pricu, a jos gluplji ovi sto to kao podrzavaju.
Glup primjer, jer nismo uporedivi. Zamisli da je sponzor nasih klubova Adidas. Imas dres u fanshopu, a isto tako imas nas dres u Interaportu ili sport Visionu ili u 500 Adidas objekata u razlicitim drzavama, bi li i na to rekao imamo fan shop i drugi fan shop?
Cak ti i pise "koncept store sa tim i tim proizvodima..."
Komentariši ti kako hoces. Frajer prodaje proizvode sa vašim brendom i ostvaruje profit. Klub dobija mrvice. A ti izjavi da je UG vlasnik Fan shopa. Nije.
I možeš pilat naopako. Prodaje frajer za svoj račun a u ime kluba proizvode. Sve sto dalje od tog napišeš je dubioza koju ti neću na forumu objašnjavati, ali može na kafi.
A dali ste mu to pravo također jer ste i njemu bili duzni. Pa tako prebili narodski receno. A ove dodjele paketica ti pokazuju da su to dvije odvojene firme. Svaka za sebe.
Adidas nece organizirat podjelu paketića za vase navijače sa igracima i sa brendom kluba. A dresove može ko hoće prodavat. On ne prodaje dresove samo. On pravi artikle u istoj ovoj firmi i prodaje ih.
Salcin i Adzem Ado su vas oštetili 2 miliona eura. Ugrubo.
Da, prodaje. Kao i svako drugi ko moze doci, dobije od nas odobrenje, kupi proizvode i prodaje ih. U prevodu, klasicna distribucija. Kao sto Sarajevako pivo proizvodi Pivara, a pored njih prodaje jos firmi iste te proizvode kad ih uzme od Pivare.
Skreces s teme, pa spominjes uz to i Adzema. Totalni promasaj po svemu. Za razliku od tebe koji nametntne temu i ugura, skrene itd, odgovorit cu ti. Adzem los nimakav, losa pojacanja, mozda i talovi (nevu dusu da grijesim jer mislim da je nesposoban, pa je mozda i fulio).
I na kraji da te pitam, imate li vi ove aktivnosti i gdje, vidim da si dobro upoznat sa svim aktivnostima kod nas.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)