Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nisam odusevljen sto smo prosli dalje. Dodatne dvije tekme sa Chelsea nisu uopste potrebne bile sa ovim povredama a kup je bezveze svakako.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I meni je neigranje Nwaneria nejasno, a sigurno je i van forme. Mislim da ce momak nazalost otici.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- AshburtonG
- Kontakt:
Sta vam je nejasno? Arteta nema pojma o managementu mladih igraca. Unistio je svakog talenta kojeg je naslijedio od prethodnika. Zbog njegove retardiranosti smo zamalo izgubili i Salibu.
Ostaje da se vidi kako ce unistit malog Dowmana. Momak je najveci talenat iz nase akademije jos od Wilsherea.
Ostaje da se vidi kako ce unistit malog Dowmana. Momak je najveci talenat iz nase akademije jos od Wilsherea.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koji je ba ovo ku.rac danas? 3-6-1 formacija sa Sakom i Trossardom ko wing-backovima ili je Zubimendi/Rice desni bek????
Jel uredan Arteta????
Jel uredan Arteta????
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Arteta brat.
Ovo je neki iznudjeni hibrid posto nema Timbera a White ox ranije povredjen.
Rekao sam nema sanse da mi uzmemo titulu dok nam se igraci svaku utakmicu povredjuju.
Taman Gabriel se vrati i sad Timber misteriozno nestaje. Vjetovatno povreda na zagrijavanju
Rekao sam nema sanse da mi uzmemo titulu dok nam se igraci svaku utakmicu povredjuju.
Taman Gabriel se vrati i sad Timber misteriozno nestaje. Vjetovatno povreda na zagrijavanju
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije Timberu ništa nego je preumoran, Arteta ga svaku utakmicu forsira, ali svaku, čak i prošlu u nebitnom kupu protiv Palacea.
Doputovao je sa ekipom, ali očigledno je prepreumoran, ima najviše odigranih minuta za nas, više nego Raya.
Ovo se dešava isključivo jer on NE ZNA rotirati, bez obzira na roster koji je najširi u zadnjih 10 godina.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I ova njegova opsjednutost Merinom ide svima na ku.rac, ko da je Makelele u pic.ku materinu, uvijek mu nađe mjesto ako ne u napadu onda u veznom redu. Bježi više.
Merino je manji problem od Odegaarda koji mora igrati ako je zdrav.
Stavio sam odegaarda u fantasy jer je nemoguce da lik nikad nista ne napravi
Stavio sam odegaarda u fantasy jer je nemoguce da lik nikad nista ne napravi
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
[Tom Canton] Riccardo Calafiori just left the warm-up and went straight down the tunnel. Spoke to one of the physios before heading down. Both MLS and Norgaard have joined the main group for the passing drill.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav klub[Simon Collings] Confirmed: Calafiori out after picking up an issue in the warm-up. Myles Lewis-Skelly now starting.
Nek nam je Bog na pomoci ,kod nas po utakmici igraci misteriozno nestaju 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa da se White nije opet povrijedio odmaro bi, ne znam jel i jedan klub vise rotira ove sezone od Arsenala, problem je samo sto se igraci povrijedjuju, pa onda pojedini moraju igrat jer nema zamjene. Jedina greska Norgard, mozda zasluzio koju minutu vise da odmara Ricea i Zubu i to je to.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:23Nije Timberu ništa nego je preumoran, Arteta ga svaku utakmicu forsira, ali svaku, čak i prošlu u nebitnom kupu protiv Palacea.
Doputovao je sa ekipom, ali očigledno je prepreumoran, ima najviše odigranih minuta za nas, više nego Raya.
Ovo se dešava isključivo jer on NE ZNA rotirati, bez obzira na roster koji je najširi u zadnjih 10 godina.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gaze nas ljudi a i dalje nema kartona
Rice je dobar ali je ponasanje za kur.ca,sta imas pljuvat po profivniku
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kako ovo ba nije bio crveni na kraju??
Dobro poluvrijeme, oni nisu centra prešli, ali smo morali barem 2 gola razlike voditi. Saka je presebičan, nevjerovatno da hoće kroz 3 čovjeka da ošuta dok su sami ljudi na drugoj stativi.
Dobro poluvrijeme, oni nisu centra prešli, ali smo morali barem 2 gola razlike voditi. Saka je presebičan, nevjerovatno da hoće kroz 3 čovjeka da ošuta dok su sami ljudi na drugoj stativi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.