Imam golmanku za sfk
Emma Mustafic (19) brani za Como i U19 Italije
Imam golmanku za sfk
Može vam River Plate doći koji će vam **** kada vas nemaLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:56Vama su te utakmice svako 4-5 godina. Mi smo na njih navikli, aBd sad ce i Cristal Palace da dode dogodine bi mogo Liverpool.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:25Pitari raspravljate se sa navijačima koji protiv Aston Vile kući nisu mogli napuniti dozvoljeni kapacitet. Više iz Mostara na Grbavicu otišlo u predkolu predkola protiv nekog Hamruna s Malte. Pusti samo ih ignorišite
![]()
Ja vala i sam samcat da budem na stadionu puca mi **** toliko mi je bitno tko ce jos doci.. Ne razumijem zasto je vazno koliko ce ljudi doci? Objasni mi vaznost toga u nekom vecem aspektu osim navijackom koga ima vise? Oce li Zeljo dobit neke pare od lige jer su najbrojniji? Oce li im brojka tribina donjet europu? Ne kontam sta je to toliko bitno oce li nekom doci 5 ili 7 hiljada? Sad ces se uhvatit garant da brojka oznacava koliko je klub vazan, vazan je meni i puca mi kuki za nekog petog ili desetog oce li doci i je li mu vazan klub za koji ja navijam.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:24Može vam River Plate doći koji će vam **** kada vas nemaLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:56Vama su te utakmice svako 4-5 godina. Mi smo na njih navikli, aBd sad ce i Cristal Palace da dode dogodine bi mogo Liverpool.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:25Pitari raspravljate se sa navijačima koji protiv Aston Vile kući nisu mogli napuniti dozvoljeni kapacitet. Više iz Mostara na Grbavicu otišlo u predkolu predkola protiv nekog Hamruna s Malte. Pusti samo ih ignorišite
![]()
![]()
Pa on ti je upravo to i rekao. Eto tih par hiljada koje on spominje svi navijaju za Zelju ili Sarajevo kako si ti i napisao.Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:49Svaki Hrvat i Srbin iz Sarajeva kojeg znam je navijac Zelje ili Sarajeva. Nisu to novokompanovani gradjani. Ja prvi idem na Zelju sa svojim komsilukom koji je nacionalno izmjesan i to su ljudi koji godinama prate Zelju, kao i njihova djeca.aezakmi je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:55Gdje to? Zašto živiš u lažima da je Sarajevo ili taj dio BiH gdje su Bošnjaci većina multikulti, kad to nije tako? Sve su to manje-više jednoetničke sredine. To što ako ima tu par hiljada Srba ili Hrvata u Sarajevu koji navijaju za Sarajevo ili Želju ne mijenja skoro pa ništa. 99% Srba i Hrvata u BiH ne navija za "naše" klubove.
Igraci koji dodju u ova dva kluba su ti postali teski navijaci kao i njihove blize porodice, od Tomica, Kvesica do Trivunovica, Sesara, Zakarica i drugih, a da to ne budu ljudi koji su rodjeni i zive u tom gradu. Plus ima i raje s Pala i Lukavice sto navija za Zelju (manje, ali ima), pa pogledaj i igrace koji su zivili za neki od tih klubiva, Kokot, Kosoric itd
Ne guraj i ne podmeci pricu koju si krenuo podmetati.
Pa veca brojnost istice velicinu kluba u vecini slucajevaLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:31Ja vala i sam samcat da budem na stadionu puca mi **** toliko mi je bitno tko ce jos doci.. Ne razumijem zasto je vazno koliko ce ljudi doci? Objasni mi vaznost toga u nekom vecem aspektu osim navijackom koga ima vise? Oce li Zeljo dobit neke pare od lige jer su najbrojniji? Oce li im brojka tribina donjet europu? Ne kontam sta je to toliko bitno oce li nekom doci 5 ili 7 hiljada?Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:24Može vam River Plate doći koji će vam **** kada vas nemaLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:56
Vama su te utakmice svako 4-5 godina. Mi smo na njih navikli, aBd sad ce i Cristal Palace da dode dogodine bi mogo Liverpool.![]()
Ma bolan @NoDi, ti Zelji vise vrijedis nego Tanovic i Tunovic zajedno...NoDi80 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:11Imam golmanku za sfk
Emma Mustafic (19) brani za Como i U19 Italije
Zeljo je onda ubjedljivo najnajveci klub u BiH?rimljanin90 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:37Pa veca brojnost istice velicinu kluba u vecini slucajevaLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:31Ja vala i sam samcat da budem na stadionu puca mi **** toliko mi je bitno tko ce jos doci.. Ne razumijem zasto je vazno koliko ce ljudi doci? Objasni mi vaznost toga u nekom vecem aspektu osim navijackom koga ima vise? Oce li Zeljo dobit neke pare od lige jer su najbrojniji? Oce li im brojka tribina donjet europu? Ne kontam sta je to toliko bitno oce li nekom doci 5 ili 7 hiljada?Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:24
Može vam River Plate doći koji će vam **** kada vas nema![]()
Najveća skupština u ligiLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:46Zeljo je onda ubjedljivo najnajveci klub u BiH?rimljanin90 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:37Pa veca brojnost istice velicinu kluba u vecini slucajevaLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:31
Ja vala i sam samcat da budem na stadionu puca mi **** toliko mi je bitno tko ce jos doci.. Ne razumijem zasto je vazno koliko ce ljudi doci? Objasni mi vaznost toga u nekom vecem aspektu osim navijackom koga ima vise? Oce li Zeljo dobit neke pare od lige jer su najbrojniji? Oce li im brojka tribina donjet europu? Ne kontam sta je to toliko bitno oce li nekom doci 5 ili 7 hiljada?
Najvise komentara na forumu, a nisu od navijaca Zeljerelativizam je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:53Najveća skupština u ligiLondonBlues je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:46Zeljo je onda ubjedljivo najnajveci klub u BiH?rimljanin90 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:37
Pa veca brojnost istice velicinu kluba u vecini slucajeva
Zeljo ima vise zvanicnih clanova Hrvata nego komplet Zrinski. Vas ne brojim, to se.podrazumijeva, vi ste tanki sa clanovima bas, jedna tribina kod nas ima vise nego vi svi skupaVorovus je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:36Pa on ti je upravo to i rekao. Eto tih par hiljada koje on spominje svi navijaju za Zelju ili Sarajevo kako si ti i napisao.Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:49Svaki Hrvat i Srbin iz Sarajeva kojeg znam je navijac Zelje ili Sarajeva. Nisu to novokompanovani gradjani. Ja prvi idem na Zelju sa svojim komsilukom koji je nacionalno izmjesan i to su ljudi koji godinama prate Zelju, kao i njihova djeca.aezakmi je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:55
Gdje to? Zašto živiš u lažima da je Sarajevo ili taj dio BiH gdje su Bošnjaci većina multikulti, kad to nije tako? Sve su to manje-više jednoetničke sredine. To što ako ima tu par hiljada Srba ili Hrvata u Sarajevu koji navijaju za Sarajevo ili Želju ne mijenja skoro pa ništa. 99% Srba i Hrvata u BiH ne navija za "naše" klubove.
Igraci koji dodju u ova dva kluba su ti postali teski navijaci kao i njihove blize porodice, od Tomica, Kvesica do Trivunovica, Sesara, Zakarica i drugih, a da to ne budu ljudi koji su rodjeni i zive u tom gradu. Plus ima i raje s Pala i Lukavice sto navija za Zelju (manje, ali ima), pa pogledaj i igrace koji su zivili za neki od tih klubiva, Kokot, Kosoric itd
U globalu to ne mijenja nista, 99% Srba i Hrvata u BiH ne navija za te klubove.
Dokaz? Jel vi to brojite krvna zrnca?Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:58Zeljo ima vise zvanicnih clanova Hrvata nego komplet Zrinski. Vas ne brojim, to se.podrazumijeva, vi ste tanki sa clanovima bas, jedna tribina kod nas ima vise nego vi svi skupaVorovus je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:36Pa on ti je upravo to i rekao. Eto tih par hiljada koje on spominje svi navijaju za Zelju ili Sarajevo kako si ti i napisao.Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:49
Svaki Hrvat i Srbin iz Sarajeva kojeg znam je navijac Zelje ili Sarajeva. Nisu to novokompanovani gradjani. Ja prvi idem na Zelju sa svojim komsilukom koji je nacionalno izmjesan i to su ljudi koji godinama prate Zelju, kao i njihova djeca.
U globalu to ne mijenja nista, 99% Srba i Hrvata u BiH ne navija za te klubove.![]()
Imate 5000 članova hrvat?Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:58Zeljo ima vise zvanicnih clanova Hrvata nego komplet Zrinski. Vas ne brojim, to se.podrazumijeva, vi ste tanki sa clanovima bas, jedna tribina kod nas ima vise nego vi svi skupaVorovus je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:36Pa on ti je upravo to i rekao. Eto tih par hiljada koje on spominje svi navijaju za Zelju ili Sarajevo kako si ti i napisao.Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:49
Svaki Hrvat i Srbin iz Sarajeva kojeg znam je navijac Zelje ili Sarajeva. Nisu to novokompanovani gradjani. Ja prvi idem na Zelju sa svojim komsilukom koji je nacionalno izmjesan i to su ljudi koji godinama prate Zelju, kao i njihova djeca.
U globalu to ne mijenja nista, 99% Srba i Hrvata u BiH ne navija za te klubove.![]()
Vi imate 3000 na guranje gdje firme imaju uclanjivanje i slicno. Imamo ih vise od vas koju god naciju da uzmes, pa i Hrvate, ukljucujuci i broj clanova iz drzave Hrvatske i tu imamo vise clanova od vas, a i ostalih, logicnoZaboljesutra je napisao/la: ↑24 dec 2025, 15:07Imate 5000 članova hrvat?
Kao što na vašoj temi kažu.Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 15:12Vi imate 3000 na guranje gdje firme imaju uclanjivanje i slicno. Imamo ih vise od vas koju god naciju da uzmes, pa i Hrvate, ukljucujuci i broj clanova iz drzave Hrvatske i tu imamo vise clanova od vas, a i ostalih, logicno![]()

Ramo, ti si?avenija je napisao/la: ↑24 dec 2025, 15:15
Stigao je ! Zenički kanton prvi u FBiH sa vlastitim helikopterom! Švrakino šta čekate, kasni li vam isporuka?
Do marta stižu borbena vozila(4) a do maja jos 220 policajaca.![]()
Štimca i ustaše pustiti neka pričaju i baljezgaju/ciljano provociraju na nacionalnoj osnovi a na nama je da radimo i jačamo operativu, dosta smo zbog svoje gluposti, neinteligencije i merhametluka plaćali glavom !
Dzaba im pricas , ne moze npr neki kamenjar iz Sirokog gdje je zabranjeno da Bosnjaci igraju a to bi rado uveli i ovi iz zapadnog Mostara nego bi bili previse ofirni da su svi fasisti da razumije koliko ima ljudi katolika i pravoslavaca i koliko ima samo mjesanih brakova u Sarajevu ili u nekom drugom gradu i koliko ih samo navija za Sarajevo , Zeljeznicar , Velez , oni gledaju iz svoje perspektive jer je kod njih od rodjenja nauceno da se mrzi drzava Bosna i Hercegovina i da ako si katolik da si automatski Hrvat i da ne mozes podrzavat nista sto ima veze sa Sarajevom ili bilo gdje zivi vecinski Bosnjacki narod , jbg neko zivi u 21 stoljecu neko je jos u 19.Rule_hz je napisao/la: ↑24 dec 2025, 13:53Pa rahmetli ili ti ga pokojni Vedran Pujic ( Bosanski Katolik ) odrastao na Koševskom brdu rodjen tu i jos momaka imaš iz Sarajeva svi su navijaci Sarajeva. Vi kontate da ste samo vi dolje po hercegovini i srednjoj Bosni staticki navijaci vise ima navijaca katolika celika ,slobode ,sarajeva,zeljeznicara i veleza nego vas ultrasa i skripara.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 15 gostiju.