Ne diraj mi u osjecaje
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
| 𝐉𝐔𝐒𝐓 𝐈𝐍: Barcelona have decided to make NO MOVES in the winter transfer window due to financial restrictions and also being out of the 1:1 rule. [@Luis_F_Rojo]
Pending further confirmation. #fcblive
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:19| 𝐉𝐔𝐒𝐓 𝐈𝐍: Barcelona have decided to make NO MOVES in the winter transfer window due to financial restrictions and also being out of the 1:1 rule. [@Luis_F_Rojo]
Pending further confirmation. #fcblive![]()
![]()
Jel se bar hodocasnik vratio iz Izraela
Fabrizio Romano:"Barça start exploring market for signing new center back in January,right now they are planning to not sign big star player,and their plan is to loan center back or sign for low cost because of financial rules in LaLiga.But Barça will go for big star center back like
Schlotterbeck, Guehi or Bastoni in SUMMER 2026".
Schlotterbeck, Guehi or Bastoni in SUMMER 2026".
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
U Barceloni cu poslom biti od 08.05 do 12.05 2026. A clasico se igra 10.05.2026. Haman pola godine za skontati, kako doci do karta. Pripremit cu 500 eura za to, valjda se bude moglo kupiti.
Mislim da ti prodaja krece mozda mjesec dana prije,sve ti je na stranici barcelona website tickets
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
- jasonstatham
- Kontakt:
Zaboravi na klasičnu prodaju. Koristi kanale.
Ja sam u martu, ali ne pada mi na pamet izvaliti 200 e za Sevillu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Dabogda se i ne vratio.let3 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:30BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 15:19| 𝐉𝐔𝐒𝐓 𝐈𝐍: Barcelona have decided to make NO MOVES in the winter transfer window due to financial restrictions and also being out of the 1:1 rule. [@Luis_F_Rojo]
Pending further confirmation. #fcblive![]()
![]()
![]()
Normalno.
Jel se bar hodocasnik vratio iz Izraela![]()
Koje kanale,mogao bi i ja otici na neku utakmicu ako stignem?jasonstatham je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:42Zaboravi na klasičnu prodaju. Koristi kanale.
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Kad sam krajem augusta bio u Madridu, igrala se utakmica Rayo-Barcelona. Kupio sam kartu preko viagogo stranice. Regularna cijena na karti je bila 110eur, mene izasla 220 eur. Sama stranica naplati veliki fee. Tad smo kuoili 4 karte u jednoj transakciji, mislim da je fee bio oko 30 eur po karti, ako ne i veci.Markinhio je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:05Koje kanale,mogao bi i ja otici na neku utakmicu ako stignem?jasonstatham je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:42Zaboravi na klasičnu prodaju. Koristi kanale.
Pa logicnije je onda kupit preko barcelona websiteEvander je napisao/la: ↑24 dec 2025, 15:41Kad sam krajem augusta bio u Madridu, igrala se utakmica Rayo-Barcelona. Kupio sam kartu preko viagogo stranice. Regularna cijena na karti je bila 110eur, mene izasla 220 eur. Sama stranica naplati veliki fee. Tad smo kuoili 4 karte u jednoj transakciji, mislim da je fee bio oko 30 eur po karti, ako ne i veci.Markinhio je napisao/la: ↑24 dec 2025, 14:05Koje kanale,mogao bi i ja otici na neku utakmicu ako stignem?jasonstatham je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:42
Zaboravi na klasičnu prodaju. Koristi kanale.
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
I jos me zanima,ja kad zelim kupit nigdje mi ne izbacuje da izaberem moje sjediste i broj sjedala,jel to neki problem ili?
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Jeste, kad bi bilo moguce. U vecini slucajeva nije i moras se snalaziti preko preprodavaca. Preko Barcelonine stranice sam u oktobru kupio kartu za utakmicu Eurloige u kosarci. Ali ako je neka "jaca" utakmica, nema sanse da ces tamo moci kupiti kartu.Markinhio je napisao/la: ↑24 dec 2025, 16:07Pa logicnije je onda kupit preko barcelona websiteEvander je napisao/la: ↑24 dec 2025, 15:41Kad sam krajem augusta bio u Madridu, igrala se utakmica Rayo-Barcelona. Kupio sam kartu preko viagogo stranice. Regularna cijena na karti je bila 110eur, mene izasla 220 eur. Sama stranica naplati veliki fee. Tad smo kuoili 4 karte u jednoj transakciji, mislim da je fee bio oko 30 eur po karti, ako ne i veci.
Znaci moze se bez problema uci na stadion sa viagogo ulaznicama i ostalim preprodavacimaEvander je napisao/la: ↑24 dec 2025, 16:48Jeste, kad bi bilo moguce. U vecini slucajeva nije i moras se snalaziti preko preprodavaca. Preko Barcelonine stranice sam u oktobru kupio kartu za utakmicu Eurloige u kosarci. Ali ako je neka "jaca" utakmica, nema sanse da ces tamo moci kupiti kartu.Markinhio je napisao/la: ↑24 dec 2025, 16:07Pa logicnije je onda kupit preko barcelona websiteEvander je napisao/la: ↑24 dec 2025, 15:41
Kad sam krajem augusta bio u Madridu, igrala se utakmica Rayo-Barcelona. Kupio sam kartu preko viagogo stranice. Regularna cijena na karti je bila 110eur, mene izasla 220 eur. Sama stranica naplati veliki fee. Tad smo kuoili 4 karte u jednoj transakciji, mislim da je fee bio oko 30 eur po karti, ako ne i veci.
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Ja nisam imao problema, Znam jos ljudi koji su isto tako bez problema prosli. Jedini problem za koji sam cuo, prijatelj mi je jedan pricao, zena mu kupila karte za neki koncert u Minhenu, nisu mogli uci, vracene im pare.Markinhio je napisao/la: ↑24 dec 2025, 17:35Znaci moze se bez problema uci na stadion sa viagogo ulaznicama i ostalim preprodavacima
Imam li ikakve sanse za ulaznice da kupim preko official barcelona website ili nikom ne uspijeva,jer vidim da su dosta skupe ulaznice preko viagoga
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
za koju tekmu? Ja sam gledao čisto informativno proteklih par tekmi na novootvorenom stadionu, i bilo je karata na oficijelnoj stranici. One najjeftinije prve odu doduše
Mozda protiv seville ili real madrida nisam jos odlucio
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Ja sam prošle godine išao na zadnju utakmicu protiv Villareala. Kada se slavila titula. Karte sam kupio preko oficijelne barcine web stranice bez ikakvih problema. Karta je koštala 150€ u tu cijenu je bio uključen sal i posjeta muzeju. Htio sam prvo protiv Madrida, ali za tu utakmicu bilo je moguće samo kupiti VIP karte koje su koštale po 3000€, a za sve druge utakmice bez problema sam mogao kupiti kartu. Preporučujem ako imaš vremena idi u proljeće (kad je lijepo vrijeme) i ostani 3-4 dana jer Barcelona je bas lijepa i ima se svašta vidjeti, živ grad pun dešavanja i sto je mene iznenadilo restorani na svakom ćošku sa Hallal natpisom tako da ni za hranu nisam brinuo - i realno cijene su bile jako povoljne - top restoran Steak plus piće deset koštalo me je <od 30€, dok ono jelo na brzinu Doner, pomes, piće je bilo 6-8€. Javni prevoz fantastičan, konekcija sa aerodromom top, i to me je koštalo za 4 dana neka karta 20€ i možeš koristiti sav javni prevoz. Uglavnom izlaz Petak-Ponedeljak uz prevoz, smještaj karte za utakmicu i troškovi tamo koštalo me je 700-800€Markinhio je napisao/la: ↑25 dec 2025, 01:57Mozda protiv seville ili real madrida nisam jos odlucio
Krajem januara, tačnije 26.01.2026 do 31.01.2026 imate povratnu Sarajevo - Barcelona za 34 eura preko Ryanaira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.