Na gubitku nije sigurno nema teorijeimekorisnicko je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:09kako da ne,obogatio se od Sarajeva.Ako ti je cilj profit,kupiti ili ulagati u fudbalski klub,pogotovo u BiH ti je najgora odluka koju možeš donijeti.perodeformero je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:07Pa ne znam yebiga valjda neko koje klub formira, ali Sanin se u to nece petljati. Ja bih volio da je vlasnik 1/1 i jedino to bi i imalo smisla, ovo je glupost obicna koja ti nista ne garantuje, a moze da te syebe da ne znas gdje si. Mirvic je kupio Sarajevo, ulozio milione, milione je i zaradio samo od transfera i na gubitku nije sigurno, ali caka je u tome sto Sarajevo danas vrijedi sto puta vise nego prije 15 godina, niti je on na gubitku niti klub, nema kuće bez domaćina yebo ti demokratiju
Premijer liga BiH - aktuelno
-
perodeformero
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ovo sto njima Miske radi godinama ne bi ni mnogi navijaci Sarajeva imali srca da im rade, kralj ne vadi

Ko je uopšte taj famozni Miske? Po priči bi se reklo da im godinama ne vadiHordas1990 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:31Ovo sto njima Miske radi godinama ne bi ni mnogi navijaci Sarajeva imali srca da im rade, kralj ne vadi![]()
![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mene zanima iskreno i iz dubine duše kako su uspjeli napraviti da porede Amara i Hadžiju ko ono ovaj ili onaj. Mislim kako se to dogodilo ? To nije za upoređivanje ni biranje. Jedan najveća legenda kluba i najtrofejnija ličnost u historiji kluba a drugi ništa. I opet se porede.
Miske ti je veliki musliman , hadzija , sa ne bas tako uspješnom kompanijom koji je isto tako pozajmivao svoj novac u klub i pitao se. Imenovao članove i još se osjete ostaci te vladavine. Čovjek koji je tužio Amara Osima i izgubio sve sporove , vjerovatno i učinio im najveću sramotu u 100 godina kluba da dignu onaj transparent protiv Amara. Prevarant, kamatar, klasični onaj uhljup koji ima projekat kula na pomocnom terenu i političku zaleđinu koja mu to može omogućiti i srozava klub godinama da dođe u situaciju da na to mora pristat. Malo ga jebu ovi sto nadu povremeno drugu varijantu ali ni on ne odustaje. Još je poznat po mobingu nad radnicima saradnicima i svima s kojim se susreo u zivotu.
Miske ti je veliki musliman , hadzija , sa ne bas tako uspješnom kompanijom koji je isto tako pozajmivao svoj novac u klub i pitao se. Imenovao članove i još se osjete ostaci te vladavine. Čovjek koji je tužio Amara Osima i izgubio sve sporove , vjerovatno i učinio im najveću sramotu u 100 godina kluba da dignu onaj transparent protiv Amara. Prevarant, kamatar, klasični onaj uhljup koji ima projekat kula na pomocnom terenu i političku zaleđinu koja mu to može omogućiti i srozava klub godinama da dođe u situaciju da na to mora pristat. Malo ga jebu ovi sto nadu povremeno drugu varijantu ali ni on ne odustaje. Još je poznat po mobingu nad radnicima saradnicima i svima s kojim se susreo u zivotu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 dec 2025, 15:37, ukupno mijenjano 2 puta.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sarajevo zadnjih godina,istina,ima top izlazne transfere ali Sarajevo slabo dobija love i od države i od navijača i od Evrope. Ne znamo ni da postoje neki spec sponzori. U isto vrijeme Sarajevo troši najviše i na omladinski pogon i na administraciju i na prvi tim(sada imaju i B tim),pored toga Sarajevo ima dosta solidne i ulazne transfere zadnjih godina. Ne vidim način da je čovjek u plusu.perodeformero je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:15Na gubitku nije sigurno nema teorijeimekorisnicko je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:09kako da ne,obogatio se od Sarajeva.Ako ti je cilj profit,kupiti ili ulagati u fudbalski klub,pogotovo u BiH ti je najgora odluka koju možeš donijeti.perodeformero je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:07
Pa ne znam yebiga valjda neko koje klub formira, ali Sanin se u to nece petljati. Ja bih volio da je vlasnik 1/1 i jedino to bi i imalo smisla, ovo je glupost obicna koja ti nista ne garantuje, a moze da te syebe da ne znas gdje si. Mirvic je kupio Sarajevo, ulozio milione, milione je i zaradio samo od transfera i na gubitku nije sigurno, ali caka je u tome sto Sarajevo danas vrijedi sto puta vise nego prije 15 godina, niti je on na gubitku niti klub, nema kuće bez domaćina yebo ti demokratiju
-
Hordas1990
- Kontakt:
Vlasnik kompanije Megamix inace, a bio im je alfa i omega u klubu prije 10-ak godina il imalo manje i od tad ih ne popusta. Kad kazem alfa i omega mislim bio kao Kim Jong, to je smijesno bilo sta je radio a malo je onako poremecen frajer, egoista veliki. Pravi diktator a la CauseskuAvantiBL je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:32Ko je uopšte taj famozni Miske? Po priči bi se reklo da im godinama ne vadiHordas1990 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:31Ovo sto njima Miske radi godinama ne bi ni mnogi navijaci Sarajeva imali srca da im rade, kralj ne vadi![]()
![]()
, stoga, ko je gospodin?
![]()
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nikad ne podcjenjuj ljudsku glupost.jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:33Mene zanima iskreno i iz dubine duše kako su uspjeli napraviti da porede Amara i Hadžiju ko ono ovaj ili onaj. Mislim kako se to dogodilo ? To nije za upoređivanje ni biranje. Jedan najveća legenda kluba i najtrofejnija ličnost u historiji kluba a drugi ništa. I opet se porede.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Lik im realno govori, a oni navalili da utope klub kako bi se ugrađivali u uloženih godišnjih 10 miliona prihoda koje već Željo ima
Ovo im je ekser u tabut sami sebi ili će im ga brat onog pitara zakucat 
-
Hordas1990
- Kontakt:
TefalTava je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:42Dođu i takvi dani.
Kad sunca nestane.
Kad ptice utihnu.
Kad izvori presahnu.
Dođu i takvi sati.
Kad minte oduže.
Kad tijela usplahireno drhte.
Kad očaj nadvlada razum.
Nedostaje ti zraka.
Gušiš se.
Nemoćan si.
Za bilo što!
Sve je sivo.
Bljutavo!
Oči i želudac se već navikli.
Ali srce!
Ono se bori.
Ono zna da još ima nade.
Stvara je iz ničega.
Iz opuška cigarete.
Iz zahrđalog eksera na zidu.
Iz oporog mirisa smoga.
Zna srce!
Da iz iskre bukne plamen.
Da je svaka razgradnja temelj izgradnje.
Da bez vodika nema smoga.
Ali ni života!
Zna srce šta piše na zidu plavom.
Dok ga ne sruše.
Vratit ćeš se...
Ja to dobro znam
Sa vjetrovima
Sa kišama
Sa suncem
Vratit ćeš se...
Ponovo rođen u oku djeteta
Sa pjesmama
Sa slikama
Sa zlatom
Vratit ćeš se na krilima uspomena zagledan u obzorje
Sa uzdasima
Sa osmijesima
Sa poklicima
Vratit ćeš se...
Da zgužvaš podjele poput hartije
Da iščupaš korov iz srca nevjernih
Da skupiš mrvice u grudvu ljubavi pa je zakotrljaš niz brda plava...
Vratit ćeš se čist,
Okupan našim suzama
Da traješ dok ima nas zaljubljenih u tvoje plavetnilo
Covjek ima pjesmu o sebi napisanu a pitas se kako izracuna u marku sve
Evo s njihove teme jel moguce da je kralj imao i posvecenu pjesmu? Gdje je ovo objavljeno?
-
jurisicduska
- Kontakt:
To ti je kad je bio u bolnici. Napisao mu profesor bosanskog jezika inače njegov dobar drug i veliki zeljovac.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Skonto sam sad na Radio Sarajevo je izaslo. Jel realno da je poslao portalu da se objavi?jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:51To ti je kad je bio u bolnici. Napisao mu profesor bosanskog jezika inače njegov dobar drug i veliki zeljovac.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Bolestan lik u vugla.
Plus lopov.
Dovoljno je pogledati video one Naide i intervju menadžera Filipa Arežine.
Crnomarković se preziva čini mi se.
Plus lopov.
Dovoljno je pogledati video one Naide i intervju menadžera Filipa Arežine.
Crnomarković se preziva čini mi se.
MA HAJTE MOLIM VAS
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ako se dobro sjećam na s.1.ba se predlagalo da se ta pjesma stavi u seharu i dočekana je uz veliki stepen odobrenja, svršavanja i tako dalje. Pa ovdje se pisalo da preimenuju stadion u arena Misimović.Hordas1990 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:53Skonto sam sad na Radio Sarajevo je izaslo. Jel realno da je poslao portalu da se objavi?jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:51To ti je kad je bio u bolnici. Napisao mu profesor bosanskog jezika inače njegov dobar drug i veliki zeljovac.Brate ovo je ba dijagnoza neka nije normalno.
Jesu li prodali Zelju?
-
IMResurrected
- Kontakt:
Dok je Misimovic jos bio u Zeljeznicaru jedan moj poznanik koji radi u fudbalu je kratko nesto saradjivao sa njima. Pricao mi je tada da je Misimovic od njega trazio da sve afirmativno sto je rekao o njemu dostavi napismeno, preko emaila. Nisam mu tada vjerovao, ali uklapa se u ove price. Cudan covjek.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije cudan nego budala sa dijagnozom f60.08IMResurrected je napisao/la: ↑25 dec 2025, 16:04Dok je Misimovic jos bio u Zeljeznicaru jedan moj poznanik koji radi u fudbalu je kratko nesto saradjivao sa njima. Pricao mi je tada da je Misimovic od njega trazio da sve afirmativno sto je rekao o njemu dostavi napismeno, preko emaila. Nisam mu tada vjerovao, ali uklapa se u ove price. Cudan covjek.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Dva plava glavna grada
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nemoj da te cuju ovi s druge strane mosta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.