Ako imamo potpisan aporazum o sutnji, a ovaj diktator se javi dan prije skupstine, to znaci samo dvije stvari:Rivaldinho je napisao/la: ↑25 dec 2025, 18:55Zna li ili stvarni prijedlog ili naznake kako će izgledati buduća struktura/organizacija kluba.
Znaci miske baca dimne bombe i pravi spin efekt, čak vjerujem da je i htio navući neku vrstu negative na sebe.
Sa druge strane ovo može biti zaista sudbonosno za klub, kako pozitivno tako i negativno.
Stvari koje je iznio itekako imaju smisla za nas manje upućene u dešavanja ( sad ostavimo emociju po strani).
Ali vjerujem i iskreno se nadam da je prijedlog historijska prekretnica u pozitivnom smislu, ali isto tako mislim da još jedan udarac ovog tipa da nekom nešto dugujemo ili kako je to već dotični iscenirao ne bi mogli podnijeti stojeći.
Bojim se da on nešto zna i igra na kartu rekao sam vam, duboko u sebi mislim da je zlonamjeran.
Svakako ako iko ima ista konkretno da podjeli kakav je deal bilo bi vrh.
Sretno zeljovci
1. Bravo za ekipu iz Kluba i Skupatine su sve bila nagadjanja i sto nisu curile informacije. Joa sutra glasajtw i dozivotna atolica za Skupstinare sto se mene tice
2. Da je Diktstor iz Rajlovca ego manijak, pa odakle ti info i to dan pred Skupstinu, javio se da glumi spasitelja. Odsvirao si svoje. Nisi Zeljovac, ego manijak i covjek koji mobinge u firmi radi. Da ima drzave, bio bi u zatvoru.
Bitno je da bude javno glasanje.
Joj Misketa, kakav ker.