Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na danasnji dan se ugasila ideja!
Nije zeljo prazna štala
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nodi da vam sanin iz aviona 20 miliona spusti na onu oranicu bit cete daleeeko iza nas. Pred vama je turbulentan period (ako se izglasa uopste za novog vlasnika) i prvih par godina bit ce vam teze nego sto je sad. A kada bude odlazio, bit ce vam jos teze
Uglavnom ne znam da je iko u ligi svoje govvno ovako pojeo, kakav preokret identiteta i kakva tragedija, za udzbenike.
Uzivamo u ovim momentima zajedno sa vama
Uglavnom ne znam da je iko u ligi svoje govvno ovako pojeo, kakav preokret identiteta i kakva tragedija, za udzbenike.
Uzivamo u ovim momentima zajedno sa vama
- luckystrike
- Kontakt:
Banjaluka je dobila ono što je posijala 1992. godine. Kad su rušene džamije, kad su ljudi nestajali, kad su ulice bile pod šinjelima i fantomkama, grad je izabrao da šuti. Tada je posađeno sjeme. Danas, više od tri decenije kasnije, to sjeme je niklo. I nije niklo ništa plemenito, ništa ljudsko, ništa što miriše na pravdu i slobodu. Niklo je cvijeće zla.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Realno niste nam obezbjedili Europu nego ste obezbjedili sebi kup, da se vas pita ugasili bi nasVanja8 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 00:32E j.bga druze, pa zar vam nismo vise od roda rodjenog...Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 23:05Hvala komšijama što se sikiraju za nas kao da smo im rod rođeni.
Jesmo li vam prosle godine obezbjedili Evropu ? Jesmo...
Jesmo li vam dali Radovca? Jesmo...
Jesmo li vam zabili 4 komada ? Jesmo...
Pa kud vise bruda...![]()
![]()
![]()
Radovac je odličan igrač samo što nam trener pokušava izigravati Amara Osima pa je kontao mora odstraniti nekog a raja će najmanje bit ljuta ako to bude Radovac jer je pitar.
4 komada ste zabili a koliko imate jaču ekipu tako treba izgledati svaki derbi..
Grupa iznad svakog pojedinca.
Jedan je Zeljo, najvise nas ima!!
Situacija nije bajna, ali doce sve na svoje
Imam vec viziju 10.000 manijaka na gostovanju u grupnoj fazi konferencijske lige
Tako ce i biti kad tad
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 dec 2025, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa reci da se ne sekiramo za vas...Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:09Realno niste nam obezbjedili Europu nego ste obezbjedili sebi kup, da se vas pita ugasili bi nasVanja8 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 00:32E j.bga druze, pa zar vam nismo vise od roda rodjenog...Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 23:05Hvala komšijama što se sikiraju za nas kao da smo im rod rođeni.
Jesmo li vam prosle godine obezbjedili Evropu ? Jesmo...
Jesmo li vam dali Radovca? Jesmo...
Jesmo li vam zabili 4 komada ? Jesmo...
Pa kud vise bruda...![]()
![]()
![]()
![]()
Radovac je odličan igrač samo što nam trener pokušava izigravati Amara Osima pa je kontao mora odstraniti nekog a raja će najmanje bit ljuta ako to bude Radovac jer je pitar.
4 komada ste zabili a koliko imate jaču ekipu tako treba izgledati svaki derbi..![]()
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma normala sve ali kako čitam zadnjih par dana forum haman vi sutra dolazite pred plavi salon da zamolite skupštinare da ne glasaju za Mirvića, da će nas upropastitiVanja8 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:22Pa reci da se ne sekiramo za vas...Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:09Realno niste nam obezbjedili Europu nego ste obezbjedili sebi kup, da se vas pita ugasili bi nas![]()
4 komada ste zabili a koliko imate jaču ekipu tako treba izgledati svaki derbi..![]()
![]()
Ne znam kakav je ovaj naš, samo neka ne ide kod Seje da mu ovaj gleda u fildžan, valjda je nešto naučio od buraza
Ma mi navijamo da vas uzme, uopste ne kontate poentu...Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:28Ma normala sve ali kako čitam zadnjih par dana forum haman vi sutra dolazite pred plavi salon da zamolite skupštinare da ne glasaju za Mirvića, da će nas upropastitiVanja8 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:22Pa reci da se ne sekiramo za vas...Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:09
Realno niste nam obezbjedili Europu nego ste obezbjedili sebi kup, da se vas pita ugasili bi nas![]()
![]()
![]()
Ne znam kakav je ovaj naš, samo neka ne ide kod Seje da mu ovaj gleda u fildžan, valjda je nešto naučio od buraza![]()
Mogli smo vam i Ismira dati...
I ismirovcu. Sve nek ih vode.. SVEEEEVanja8 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:33Ma mi navijamo da vas uzme, uopste ne kontate poentu...Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:28Ma normala sve ali kako čitam zadnjih par dana forum haman vi sutra dolazite pred plavi salon da zamolite skupštinare da ne glasaju za Mirvića, da će nas upropastiti![]()
Ne znam kakav je ovaj naš, samo neka ne ide kod Seje da mu ovaj gleda u fildžan, valjda je nešto naučio od buraza![]()
Mogli smo vam i Ismira dati...![]()
![]()

- Riquelme1921
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:33Ma mi navijamo da vas uzme, uopste ne kontate poentu...Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:28Ma normala sve ali kako čitam zadnjih par dana forum haman vi sutra dolazite pred plavi salon da zamolite skupštinare da ne glasaju za Mirvića, da će nas upropastiti![]()
![]()

-
roccosiffredi
- Kontakt:
Od 1:15
Zadnja izmjena: roccosiffredi, dana/u 26 dec 2025, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:39Vanja8 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:33Ma mi navijamo da vas uzme, uopste ne kontate poentu...Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 01:28
Ma normala sve ali kako čitam zadnjih par dana forum haman vi sutra dolazite pred plavi salon da zamolite skupštinare da ne glasaju za Mirvića, da će nas upropastiti![]()
![]()
![]()
Kako hinjski kao podrzavaju ulazak jer smatraju da je isto kao njima, i brinu se, a ustvari bi najvise voljeli da sve propadne. 
Fk Željezničar.
Najbitnije raja svi po clanske da izgrmimo, a u sustini 3/4k do Evrope. Ej kono ko te ne zna..
Fk Željezničar.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Tako je brate, Zeljo to zasluzuje i drago mi je kad navijaci drugih klubova se trude i prave lijepe projekte za naseg Zelju
Zeljo je velicina koja se ne moze opisati rijecima i svaki simpatizer fudbala gaji neke emocije prema velikom Zelji
Svaka cast na projektu, lijepo izgleda nasa Grbavica na ovoj slici
Brat Svrakino ovo zasluzuje
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Dobro jutro svima, svanuo je lijepi petak, dan D za neke.
Nikad poraz, samo lekcija.