Ma dzaba se krecilotabba77 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 10:28Normalno je da se danas piše samo o Željezničaru jer je danas dan D, dan nakon kojeg više ništa neće biti isto, dan u kojem po prvi put u historiji čovječanstva imamo priliku vidjeti ovaj poslovni model i dan u kojem će se glasači possrati na filozofiju radničkog kluba i one čuvene nikom te ne damo. Licemjeri 2025.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
NoDi80 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 02:45Postujem tvoje misljenjeavalPacidoroP je napisao/la: ↑26 dec 2025, 02:09Istina je, ne volimo te.
Istina je, oni su najveće štetočine za naš Željezničar.
Moras znati da sam ja objektivan koliko toliko i nije mi problem reci da su pitari ili neko drugi u necemu bolji, ali moras znati da je meni je Zeljo svetinja i sve bih dao da budemo prvaci i da igramo grupnu fazu
Mnogi od vas volite zelju puno, sto se jasno vidi, ali sva ta ljubav vas zalijepi i ne da te nista da se kritikuje, jer mislite da to neka mrznja prema zelji
Medjutim zbog sutnje i izbjegavanja kritika dosli smo do ovde
Iskreno zao mi je sto me neki ne volite i sto mislite da ja nisam navijac Zelje, jer ja vas mnoge volim puno i zao mi je zbog ove patnje kroz koju prolazimo svi zajedno
Nadam se da sutra dolaze lijepe vijesti i da ce se nas Zeljo izdignuti iz pepela i biti na samom vrhu gdje i zasluzuje
Ako sam tebe ili nekog nekad uvrijedio, zelim reci da mi je jako zao i nekad hejtam cisto iz tuge, jer nas zeljo zasluzuje puno vise od patnje i prezivljavanja
Pa i kamen bi zaplakao... Kupi ih Govedaru !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- KONTRASVIH
- Kontakt:
S jedne strane kompleks, s druge strane strah
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Čitam jutros intervju sa g Mirvićem na nekom američkom portalu od prije par mjeseci gdje kaže da se bavi uzgojem i prodajom krupne stoke, ali da uskoro planira proširiti biznis i da će se baviti i uzgojem sitne stoke.
To je taj trenutak valjda.
To je taj trenutak valjda.
MNON
Tri dana zaredom se ovdje iskljucivo pise o ZeljiKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 dec 2025, 10:52S jedne strane kompleks, s druge strane strah![]()
Sta god da je, divno je pratiti
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Negdje sam pročitao da mu je plan budžet od deset miliona. Koja je cijena jednog goveda da izračunamo koliko grla će novi vlasnik uložiti u Želju 
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Po trenutnoj cijeni oko 5000 goveda.Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 dec 2025, 10:58Negdje sam pročitao da mu je plan budžet od deset miliona. Koja je cijena jednog goveda da izračunamo koliko grla će novi vlasnik uložiti u Želju![]()
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Krpic se vraca i potpisuje na 3 kraveThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 dec 2025, 10:58Negdje sam pročitao da mu je plan budžet od deset miliona. Koja je cijena jednog goveda da izračunamo koliko grla će novi vlasnik uložiti u Želju![]()
Poslije prvog kiksa odbiju im glavusu
Danas je u čast investitora na Grbavici trebala biti oformljena nova podgrupa navijača željezničara pod imenom "Divlja telad" no saznajemo da se par članova nove podgrupe pobunilo i da ne žele više biti plagijatori, tako su vodstvo podgrupe upozorili da već postoji grupa pod tim nazivom u Valjevu.
Nakon što se glasalo, usvojen je prijedlog od mladog Junuza Đipala i novooformljena skupina će se zvati Govedari Grbavica, na njihovom transu će se nalaziti skraćenica GG kao i godina osnivanja 25.
Nakon što se glasalo, usvojen je prijedlog od mladog Junuza Đipala i novooformljena skupina će se zvati Govedari Grbavica, na njihovom transu će se nalaziti skraćenica GG kao i godina osnivanja 25.
MNON
- Bersaga
- Kontakt:
Jutro, 7:00. Probudiš se i odmah se prijaviš na forum da nešto napišeš o klubu za koji ne navijaš.
Teško, teško stanje.
Teško, teško stanje.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Prvi saradnik (snimak je iz mladjih dana):
Marke nemaju ni za sta ako ne udje, tako da bi onda jos jedan kredit morao sigurno ili mozda opet da skinu gace vickuErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2025, 10:53Znaci sa novim vlasnikom oni su "ne biti"?
Ili su svakako ne biti?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ati boga Zeljo, sta im uradi..Hvalim te boze pa sad bordo strana ima jos jedan klub na repertoaru za usporedbu kad prave zrtvu od sebe. Postalo je dosadno samo sa Zrinjskim i Borcem 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ljudi bi stvarno trebali poceti zaliti ovakvo stanje navijaca FKS, bez zajebancije. Ovo je vec novi nivo njihovog ludila.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Taman da bratu proda par volova kad vam je veliki teferič u Lješevu kod duške.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Sjediš nam na kiti.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2025, 10:53Znaci sa novim vlasnikom oni su "ne biti"?
Ili su svakako ne biti?
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.