Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
SAZNAJEMO
Umjesto Ćire koji je godinama "krasio" stadion Grbavicu, nalazit će se statua goveda u prirodnoj veličini, uskoro opširnije..
Umjesto Ćire koji je godinama "krasio" stadion Grbavicu, nalazit će se statua goveda u prirodnoj veličini, uskoro opširnije..
MNON
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nadam se da naš neće umakati prst u fildžan kod Brajlovića.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
U narodu poznat i kao dan D.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Joj kad Zula sa svojom ekipom narkomana krene samarati i reketirati "investitora" 
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Joško Domorocki je uživao u nogometu, a strast i ljubav je stavio ispred novca i slave. Domorocki nas uči da trebamo težiti višem cilju, te da novac nužno ne donosi sreću.
Okrenut će čovjeka u grobu večeras
Okrenut će čovjeka u grobu večeras
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Uzivanje 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ovo je samo Sambi i ovom potkapacitiranom smiješno. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Jel te to duska nije zvao na teferič ??? OMG OMG OMG
E mo'š mislit... Ajlaha zvao, tebe nije. Opet neka trandžerska posla.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
U skorije vrijeme slijedi: "Nas brat je jaci od vaseg brata"

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
The Balegari
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Dakle, ako sam ispravno razumio, danasnjim imenovanjem investitora željo stupa rame uz rame sa poznatim americkim brendovima kao sto su; chicago bulls, dallas mavericks, denver broncos itd.
Znači, ubuduće, naziv kluba ili bar glavne navijačke grupe, a u skladu sa svjetski poznatim sportskim kolektivima, glasi bi: željezničar herd, ili PFC Cattle United, a glavna navijacka grupa: Nežigosani ili za potrebe europskih utakmica "Unmarked".
Znači, ubuduće, naziv kluba ili bar glavne navijačke grupe, a u skladu sa svjetski poznatim sportskim kolektivima, glasi bi: željezničar herd, ili PFC Cattle United, a glavna navijacka grupa: Nežigosani ili za potrebe europskih utakmica "Unmarked".
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Vidi Tobeta jest mlad.
Zdavo Sanine
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Longhorn Boys, to im ide najbolje uz bracu taurunum boyse.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑26 dec 2025, 12:56Dakle, ako sam ispravno razumio, danasnjim imenovanjem investitora željo stupa rame uz rame sa poznatim americkim brendovima kao sto su; chicago bulls, dallas mavericks, denver broncos itd.
-
successminator
- Kontakt:
“Investitor”
Jedino B komponenta u ovoj državi sanja “investitore”, druga dva naroda imaju malo više pameti pa znaju da je to utopija.
Jedino B komponenta u ovoj državi sanja “investitore”, druga dva naroda imaju malo više pameti pa znaju da je to utopija.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.