FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Biće mnogo navijača večeras. I organizovanih i neorganizovanih
Bas me zanima ko ce glasat i kako.99% navijaca dijeli isto misljenje da nam je investitor nepohodan.Valja stisnut i ustat,rec ja taj i taj glasam protiv.
Brko iz druge galaksije!
“Posušje dobilo veliku podršku: Više od 40 privrednika ulaze u klub s Mokrog Doca“
Danas evo, skupstino zapalite se slobodno ukoliko ne ispunite ocekivanja
Danas evo, skupstino zapalite se slobodno ukoliko ne ispunite ocekivanja
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- VibeTribeX
- Kontakt:
Zamisli koliko moraš biti jadan i bijedan da zavisiš od najvećeg jada u historiji kluba.
Zamisli nivo tuge kod tih ljudi kada ih jedno smeće poput misimovića može ucjenjivati.
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
Nemaju kud, sve se snima, informacije o pojedinačnom izjašnjavanju će izaći vani brzo, ljudi ispred stadiona.
Zasijat će sunce jedne decembarske noći...
Jao gostiju na temi..ima li iko blizu stadiona nek.izbaci koju sliku kad krene okupljanje navijaca
100 puta je receno da je grupa ZA investitora, sto ce se vidjeti i na skupstini.VibeTribeX je napisao/la: ↑26 dec 2025, 15:52da im skinu sakoe ako ne izglasaju investitora ili su oni za ovu tragediju koju trenutno zivimo?kosuljaplava je napisao/la: ↑26 dec 2025, 15:48Grupa ili obicni navijaci?
Koliko sam upratio ovdje i grupa je za..
Fk Željezničar.
19h SVI PRED GRBAVICU!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Na hajr da bude, na hajr zbog generacija koje dolaze!
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Covjek ce ulagati svoje pare i pitati se za trenere, igrace i omladisnki pogon. Sto se tice imovine grba imena i slicno ne moze nista bez skracene skupstine. Sad kome ovo smeta? Vjerovatno likovima poput megamiksa koji bi opet da dodje u klub kad su milioni na racunu i da ih protraci i kad se to desi samo se ispali. Tako isto ostali lelemudani koji bi sa se tale s menadjerima trenerima i igracima s tudjim parama. Ovaj ce sve to isto samo sto ce ulagati i svoje pare. Po meni posteno. Dosta bolje nego ranije.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Dobro rjesenje, ako je tacno.I u novom sazivu Skupštine, u slučaju da ovaj prijedlog bude usvojen, Mirvić bi imao većinu - on bi delegirao četiri člana, dok bi sadašnje strukture FK Željezničar imenovale tri.
Međutim, prema ovom prijedlogu sporazuma, formiralo bi se novo tijelo - Senat - čijih bi svih deset članova imenovao FK Željezničar i bez čijeg odborenja strateški partner, odnosno njegovi predstavnici, ne bi mogli donijeti nijednu stratešku odluku vezanu za sarajevske "Plave" - od imovine, djelatnosti udruženja i slično.
Senat bi činili provjereni Željini kadrovi, dobro poznata i renomirana imena ne samo iz svijeta sporta.
I to bi trebala biti najveća garancija za budućnost kluba i sve potencijalne inicijative koje bi bile u suprotnosti sa Željinim brendom, tradicijom i svemu drugom što ovaj klub znači.
Nezvanično smo saznali da mandat članova Senata ne bi bio vremenski ograničen, a u slučaju da neko napusti ovo tijelo, sam Senat birao bi njegovog zamjenika - kao svojevrsni osigurač da će u Senat biti uključeni isključivo istinski željovci.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Jos malo i lazni hadzija, njegovo glasilo **** i njegovi analni planinari idu na smetlište historije.
Dezerteri jednom, dezerteri uvijek.
Dezerteri jednom, dezerteri uvijek.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kakav ba sad Senat.Nije bjela kuca.Hocemo da gledamo fudbal tj nogomet Zelju pravog a ne amatere.Mi nismo Firma mi smo FK tj NK Zeljeznicar sa prosjekom oko 9-10.000 ljudi na utakmici.Nas interesuje profesionalci u svim sferama kluba.Mi nismo nivo Guše Adzema i ostale buranije.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Naziv tog organa Kluba nije bitan, može biti gornji i donji dom. Bitna je funkcija koju će imati.Alipasino je napisao/la: ↑26 dec 2025, 17:53Kakav ba sad Senat.Nije bjela kuca.Hocemo da gledamo fudbal tj nogomet Zelju pravog a ne amatere.Mi nismo Firma mi smo FK tj NK Zeljeznicar sa prosjekom oko 9-10.000 ljudi na utakmici.Nas interesuje profesionalci u svim sferama kluba.Mi nismo nivo Guše Adzema i ostale buranije.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Ko da se osniva parlament.
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87 i 38 gostiju.