Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Šuškalo se" o tome da su navijači željeli dati skupštinarima podršku da donesu ispravne odluke, ali za sada nema nikoga.
E cuj suskalo se da ce dat podrsku da donesu ispravne odluke. Kakva medijska masinerija.
Suskalo se da ce ih doci izdegenecit ako kazu Ne Mirvicu.
E cuj suskalo se da ce dat podrsku da donesu ispravne odluke. Kakva medijska masinerija.
Suskalo se da ce ih doci izdegenecit ako kazu Ne Mirvicu.
Nisu smjeli doći.Hordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:29Nodi znam da drzis polozaje na Malti ali trci bolan ne bio do stadiona vidis li ti sta se desava.
![]()
Ambicija zvana vizija FK Željezničar 2030. sa ciljem ulaska u grupnu fazu Lige prvaka i "proizvodnje" minimalno jednog igrača iz našeg omladinskog pogona i Akademije koji će osvojiti Ballon d’Or (Zlatnu kopačku), po uzoru na slavnu Barsinu akademiju "La Masia" koja je u jednoj sezoni izbacila Iniestu, Mesija (Messi) i Čavija (Xavia) kao finaliste Ballon d’Or. Da bi ciljevi i ambicije ovoga tipa bili ostvarivi i realizovani, potrebno je stvoriti odgovarajući ambient u infrastrukturi i adekvatnom radu u mlađim kategorijama po najvišim svjetskim standardima - napisao je Cerić u pismu namjere upućenom klubu. 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Nije zeljo prazan stan da ga kupi vincent tan
But mirvic is fine
But mirvic is fine
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sjevera Koreja zabranila medijima prilaz kako bi nodi i njemu slični mogli sanjati multimilionske fantazmogorije
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jel ovaj sad kravojed?
-
IMResurrected
- Kontakt:
Trola.IMResurrected je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:37Ozbiljno? Ako je tacno to je ogromna finansijska injekcija za bilo koji bh. klub.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije. I mi smo kravojedi, sta fali bit kravojed. Ovaj je uzgajivac krava, stočar, čoban, brđan, govedar sa štalskim pedigreom. Možeš dodati i pandan na utrpani pa npr formirat
Neokupani stočar
Prljavi govedar
I tako. To kravojed shvatam da je na pasojed ali jedenje krava nije problematično.
A i ovo je sve malo za 10 godina pisanja takvih stvari šta GOD im kažeš malo je.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 dec 2025, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
U Bosmalu se ceka odlukaHordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:29Nodi znam da drzis polozaje na Malti ali trci bolan ne bio do stadiona vidis li ti sta se desava.
![]()
Hajde nek im prodje vise da ne kukaju kako nemaju za kifle i da se nesto prse kako su u 5 deka(al u qurcu).
Da vidim sad na djelu pricu koju prosipaju evo 12 godina i famoznu recenicu "Mi da imamo pare ko vi setali bi se ligom,nama niko nista ne bi mogao"
Da se razumijemo,radije bi s njima da se borimo za titulu jer i treba tako da bude ali ovo ce bit jos jedna epska fula kao i sve u historiji sto su rekli i zamislili u svojim fantazijama.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 dec 2025, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pa puno je problematicnije govoriti nekome da jede pse samo sto je Azijat. Govedar bar nije rasizamjurisicduska je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:40Nije. I mi smo kravojedi, sta fali bit kravojed. Ovaj je uzgajivac krava, stočar, čoban, brđan, govedar sa štalskim pedigreom. Možeš dodati i pandan na utrpani pa npr formirat
Neokupani stočar
Prljavi govedar
I tako. To kravojed shvacam da je na pasojed ali jedenje krava nije problematično.
A i ovo je sve malo za 10 godina pisanja takvih stvari šta GOD im kažeš malo je.
Ja kontam NoDi napisao...Herson je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:30Ambicija zvana vizija FK Željezničar 2030. sa ciljem ulaska u grupnu fazu Lige prvaka i "proizvodnje" minimalno jednog igrača iz našeg omladinskog pogona i Akademije koji će osvojiti Ballon d’Or (Zlatnu kopačku), po uzoru na slavnu Barsinu akademiju "La Masia" koja je u jednoj sezoni izbacila Iniestu, Mesija (Messi) i Čavija (Xavia) kao finaliste Ballon d’Or. Da bi ciljevi i ambicije ovoga tipa bili ostvarivi i realizovani, potrebno je stvoriti odgovarajući ambient u infrastrukturi i adekvatnom radu u mlađim kategorijama po najvišim svjetskim standardima - napisao je Cerić u pismu namjere upućenom klubu.![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Ja mislim da sa ovim što ga nikom ne daju tek predstoji smijurija i prcanje....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Kad se samo sjetim arapaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:41U Bosmalu se ceka odlukaHordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:29Nodi znam da drzis polozaje na Malti ali trci bolan ne bio do stadiona vidis li ti sta se desava.
![]()
![]()
![]()
Hajde nek im prodje vise da ne kukaju kako nemaju za kifle i da se nesto prse kako su u 5 deka(al u qurcu).
Da vidim sad na djelu pricu koju prosipaju evo 12 godina i famoznu recenicu "Mi da imamo pare ko vi setali bi se ligom,nama niko nista ne bi mogao"
Da se razumijemo,radije bi s njima da se borimo za titulu jer i treba tako da bude ali ovo ce bit jos jedna epska fula kao i sve u historiji sto su rekli i zamislili u svojim fantazijama.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma znas sta sam mislio. Ne vidim vrijedjanje potencijalnog vlasnika, tiho je previse.jurisicduska je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:40Nije. I mi smo kravojedi, sta fali bit kravojed. Ovaj je uzgajivac krava, stočar, čoban, brđan, govedar sa štalskim pedigreom. Možeš dodati i pandan na utrpani pa npr formirat
Neokupani stočar
Prljavi govedar
I tako. To kravojed shvatam da je na pasojed ali jedenje krava nije problematično.
A ove najave forum cacija "svi pred stadion" su razocarale, pa nema zive duse?
Nije smio normalan narod doci ili ovo jednostavno nikom nije bitno osim ss-u i par forumasa?
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa nismo mi ko oni 
Vjerovatno jer je forum najnebitnija stvar za vecinu. Kao kad ste vi slavili osvajanje kupa.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:45Ma znas sta sam mislio. Ne vidim vrijedjanje potencijalnog vlasnika, tiho je previse.jurisicduska je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:40Nije. I mi smo kravojedi, sta fali bit kravojed. Ovaj je uzgajivac krava, stočar, čoban, brđan, govedar sa štalskim pedigreom. Možeš dodati i pandan na utrpani pa npr formirat
Neokupani stočar
Prljavi govedar
A ove najave forum cacija "svi pred stadion" su razocarale, pa nema zive duse?
Nije smio normalan narod doci ili ovo jednostavno nikom nije bitno osim ss-u i par forumasa?
Fk Željezničar.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 14 gostiju.