Mario?Lekqqq1921 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:37U narednim danima Stojanovic novi sef struke, Stanic novi sportski direktor![]()
To bi bio ekstra potez sa publicitne strane, veliko ime
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Mario?Lekqqq1921 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:37U narednim danima Stojanovic novi sef struke, Stanic novi sportski direktor![]()
Čeka se kontraponuda iz Rajlovca.BiHSportman je napisao/la: ↑26 dec 2025, 21:56Znam da je ovo negativno, ali da li je moguće da nekako sada ovi otjeraju Mirvića?
Nemoguće. Kad Sanin imenuje svoje ljude u organe koji donose odluke, imaće većinu.BiHSportman je napisao/la: ↑26 dec 2025, 21:56Znam da je ovo negativno, ali da li je moguće da nekako sada ovi otjeraju Mirvića?
Pa zar nisi maloprije napisao ovo: "Necu vas vise smarati, uzivajte jer ste zasluzili"NoDi80 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:31Onaj Bojadzic (27) igra prvu ligu Norveske i bio je prvi strijelac druge i trece lige NorveskeAhmedNurudin je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:24Vrhunski, mislim nema se šta reći samo gledajući koliko jaču ligu igra. Od onih svih igrača koje si neki dan poslao definitivno najbolji, vidjet cemo sa čime će nas počastit od napadača. Za njega je sadašnji klub platio obeštećenje i cijena mu je narasla. Sigurno očekuju zaradu. Ako bi za njega neki Genk, Royal Union, Ajax ili Celtic stao u red teško da bi nešto mogli.
7 golova i 5 asistencija 2025 prva liga Norveske i Kup
17 golova i 2 asistencije 2024 druga liga i Kup
19 golova i 6 asitencija 2023 treca liga
Ma mogu samo da sanjaju da smo jadni ko oni da kompletan Klub prepustimo u ruke drugog, oni svoje nemaju nista. Samo neka kmeče.
Sad smo lagani skroz, mora biti ubrzo objavljeno jer nema puno do prvog. Bitno je da su štetočine zauvijek sklonjene iz kluba.dubioza144 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:52Jedina glupost u ovom svemu je to sto vec sad nisu navedena imena ljudi koja ce vodit klub i koja ce biti u klubu, cak je malo i neozbiljno nadam se da je ta ekipa vec napravljena i da ce to bit objavljeno jos sutra.
Pa vjerujem da bi sigurno prije mogli Bojadžića dovesti, ali nek neko akoBogda dođe da imamo više od 4 gola za polusezonu od napdača.NoDi80 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:31Onaj Bojadzic (27) igra prvu ligu Norveske i bio je prvi strijelac druge i trece lige NorveskeAhmedNurudin je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:24Vrhunski, mislim nema se šta reći samo gledajući koliko jaču ligu igra. Od onih svih igrača koje si neki dan poslao definitivno najbolji, vidjet cemo sa čime će nas počastit od napadača. Za njega je sadašnji klub platio obeštećenje i cijena mu je narasla. Sigurno očekuju zaradu. Ako bi za njega neki Genk, Royal Union, Ajax ili Celtic stao u red teško da bi nešto mogli.
7 golova i 5 asistencija 2025 prva liga Norveske i Kup
17 golova i 2 asistencije 2024 druga liga i Kup
19 golova i 6 asitencija 2023 treca liga
Prijatelju, mislim da je trenutak da Brki čestitaš rođendan, kao nekad u Plavoj birtiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.