Nismo znali sta cemo sa B tima.
Premijer liga BiH - aktuelno
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Za šta penicilin , dao jedan gol i digli ga kao da je neka veličina. Pa šta je Štlić onda vama...
Jer si JEDAN JEDINI...........
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Mislim da nisu jer su i oni svjesni cinjenica.
Mi smo bez investitora uspjeli da napravimo stadion sa najvecim brojem natkrivenih mjesta..
Napravili istok, krenuli sa jugom, uredili stadion na nivo o kojem oni sanjaju. Logicki se nalazi da bi investitor mogao pomoci u izgradnji zapada (to bi zaokruzilo stadion koji bi bio na visokom nivou).
Igracki i rezultatski smo u par bodova u odnosu snaga gdje oni placaju igrace koji sjede na klupi a kod nas bi bio ubjedljivo najskuplji igrac.
Sama pomisao da cemo sad moci platiti neke igrace dovodi do pitanja da li ce se istopiti ta razlika?
Vjerovatno cemo dobiti i kamp i situaciju da nam djecaci nece placati clanarinee pa nece se desiti da oni lako kupe svu djecu..
Nek je nama hairli.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 27 dec 2025, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
evosalkana
- Kontakt:
Meni zaista nije jasno na čemu navijači FK Željezničar gaje ovoliki optimizam, generalno, nakon Cerića, Arapa, i svih ostalih cirkusa...
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Realno te stvari su neuporedive. Niko od njih nije imao novac (u ovoj mjeri) i zvanican ugovor sa klubom kao sto je sad slucaj.evosalkana je napisao/la: ↑27 dec 2025, 09:50Meni zaista nije jasno na čemu navijači FK Željezničar gaje ovoliki optimizam, generalno, nakon Cerića, Arapa, i svih ostalih cirkusa...
Čitao sam do dijela " Mi bez investitora uspjeli da napravimo stadion...", za dalje stvarno nije bilo potrebe.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 dec 2025, 09:46Mislim da nisu jer su i oni svjesni cinjenica.
Mi smo bez investitora uspjeli da napravimo stadion sa najvecim brojem nadkrivenih mjesta..
Napravili istok, krenuli sa jugom, uredili stadion na nivo o kojem oni sanjaju. Logicki se nalazi da bi investitor mogao pomoci u izgradnji zapada (to bi zaokruzilo stadion koji bi bio na visokom nivou).
Igracki i rezultatski smo u par bodova u odnosu snaga gdje oni placaju igrace koji sjede na klupi a kod nas bi bio ubjedljivo najskuplji igrac.
Sama pomisao da cemo sad moci platiti neke igrace dovodi do pitanja da li ce se istopiti ta razlika?
Vjerovatno cemo dobiti i kamp i situaciju da nam djecaci nece placati clanarinee pa nece se desiti da oni lako kupe svu djecu..
Nek je nama hairli.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Fino je ovo Ismir ishendlovao.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Jesi li postavio sliku na profil Mandica i MagodeHerson je napisao/la: ↑27 dec 2025, 09:53Čitao sam do dijela " Mi bez investitora uspjeli da napravimo stadion...", za dalje stvarno nije bilo potrebe.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 dec 2025, 09:46Mislim da nisu jer su i oni svjesni cinjenica.
Mi smo bez investitora uspjeli da napravimo stadion sa najvecim brojem nadkrivenih mjesta..
Nek je nama hairli.
Dobro jutro samo samoprozvanim Divovima sa Kobilje Glave. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- luckystrike
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ide Rajvosa u finale abd na hasetovom turniru
Gledali ko ovo turnir na my tv?
Gledali ko ovo turnir na my tv?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Dobro jutro svima onima koji žive "stvar filozofije" i danas...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
evosalkana
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Dobro jutro pisanim filozofijama i jedenju vlastitih vanago.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ajo sad malo svedi nam racunice, dilanje, Kolumboja i slicne nebuloze hahah ajde barem su svi vidjeli kakvi ste klovnovi,mada kad ste Radovca docekivali kao Messija svima je bilo jasno kakav obraz imateVirtu4l je napisao/la: ↑ Dobro jutro samo samoprozvanim Divovima sa Kobilje Glave.![]()
- Threeplanetrees
Jao vijesti za kraj godine Šemsudin Hasić i Hercegovinalijek kao poklon klubu od sebe grade zdenku između istočne i južne tribine. Sigurno oko pola miliona posao 
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: f16, LondonBlues, nedimmmm1337 i 15 gostiju.