Pa ni ne prodajemo ga. U prajmu kad je bio mi mu ugovor do 28 damo, mozda je cak i greska bila ali vidit cemo. Probudio se kako je dosao CvitanovicNoDi80 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 16:14Ma brate volim i ja vas, ali realn Kairat iz Kazahstana od prvog pretkola lige prvaka udje u grupnu fazu lige prvaka
Pa evo i Omonia Nikozija od pocetka krenula kvalifikacije konferencijske i usli u grupnu fazu
Ako se ne mozemo mjeriti s ekipama iz Kazahstana ili sa ekipama iz Kipra koji nisu prvaci znaci da smo smijesni
Treba srece nekad, to se slazem, ali mi ispadamo od Kopera, Neftici, Torpedo, Milsami…
To su sve ekipe koje nisu najjace u Azerbejdzanu, Moldaviji,Gruziji..
Dok Zrinjski gubi 0:3 i preokrene protiv velikog Az Alkmara i pobjedi 4:3, ljudi pobjede prvaka Svedske, Austrije…
Do nas je sve ne znamo sta znaci red, rad, disiplina, odgovornost, konstatnost, a bez toga dzaba ti sreca
Evo vi da znate to nikad ne bi razmislili o prodaji Guliasvilija, jer tek sad pocinjete liciti na ozbiljan klub, a ozbiljni klubovi koji imaju para prodaju talentovane igrace, a ne najbolje koji su kostur ekipe
Al najbitnija stvar je sto sad imamo tatu sa znanjem, da je bogdom godinu ranije dosao pa sa Zekicem da pokori sve ove sezone