NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 26 apr 2011, 22:17

http://mojusk.ba/news.php?id=11239

BIVSI REPREZENTITIVAC BOSNE I HERCEGOVINE GORAN BRAŠNIĆ IZRAZIO ZELJU DA STANE NA GOL NK JEDINSTVO BIHAC!
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 apr 2011, 22:19

kakvo vam je stanje u klubu ... znam da ste slabi sa igrackim kadrom, kakvi su vam planovi za sljedecu sezonu ? Prica li se sta ? Sretno vam ;)
1947!

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 26 apr 2011, 23:35

Ljumani_Banovici je napisao/la:kakvo vam je stanje u klubu ... znam da ste slabi sa igrackim kadrom, kakvi su vam planovi za sljedecu sezonu ? Prica li se sta ? Sretno vam ;)
za sljedecu sezone neznamo nista jer navodno cilj ove sezone je Premijer Liga ali mom licnom misljenju to ce biti tesko izvodivo jer sljedeca dva kola igramo u gostima tj. protiv Capljine i onda protiv Slavena..
nadam se ipak da jos postoji ta "šansa" za Premijer Ligu ..

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 26 apr 2011, 23:52

Evo kakvo je stanje u klubu...

Od bihaćkog Jedinstva ostalo je samo ime!

http://www.mojusk.ba/news.php?id=11122
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 27 apr 2011, 00:06

ali Neri kad je ovakvo stanje kod nas u Jedinstvu a mi smo treci na tabeli , onda se covijek zapita kakvo je stanje u drugim klubovima?? mislim stanje je lose ali jbt treci smo na tabeli ...

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 27 apr 2011, 12:50

Bihac-City-Boy je napisao/la:ali Neri kad je ovakvo stanje kod nas u Jedinstvu a mi smo treci na tabeli , onda se covijek zapita kakvo je stanje u drugim klubovima?? mislim stanje je lose ali jbt treci smo na tabeli ...
Pa to sam i napisao na nasem forumu i fakat je tako, mi u ovakvom rasulu treci na tabeli, pa Boze dragi kakvo je onda stanje u drugim mjestima :D
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 27 apr 2011, 17:07

NeRi_K je napisao/la:
Bihac-City-Boy je napisao/la:ali Neri kad je ovakvo stanje kod nas u Jedinstvu a mi smo treci na tabeli , onda se covijek zapita kakvo je stanje u drugim klubovima?? mislim stanje je lose ali jbt treci smo na tabeli ...
Pa to sam i napisao na nasem forumu i fakat je tako, mi u ovakvom rasulu treci na tabeli, pa Boze dragi kakvo je onda stanje u drugim mjestima :D
ma ne zove se ova liga dzaba šabanijom i sto mi je bas krivo sto cemo se mi opet takmiciti u njoj :cry:
1947!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 apr 2011, 17:57

kakvo je stanje u jednistvu pred odlucujuci derbi sa capljinom
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 27 apr 2011, 18:31

Rosas7 je napisao/la:kakvo je stanje u jednistvu pred odlucujuci derbi sa capljinom
sve je ok navodno!.. neznam hoce li ovaj Francuz sto je dosao zaigrati mozda protiv Capljine..

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 apr 2011, 20:34

Bihac-City-Boy je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:kakvo je stanje u jednistvu pred odlucujuci derbi sa capljinom
sve je ok navodno!.. neznam hoce li ovaj Francuz sto je dosao zaigrati mozda protiv Capljine..
hoce li navijaci dolaziti
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 apr 2011, 21:41

Bihac-City-Boy je napisao/la:sve je ok navodno!.. neznam hoce li ovaj Francuz sto je dosao zaigrati mozda protiv Capljine..
kakav ba Francuz?? (:
#samoRudar #zauvijek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 apr 2011, 21:47

Sretno protiv Capljine,da pobijedite jer vam je to odlucujuca utakmica,ako ne pobijedite moze se pozdraviti sa PL.Nakon toga vam slijedi gostovanje u Zivinicama,a ja mislim da tu sad nema bodova jer je i njima gusto u borbi za opstanak.
Kakav Francuz?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 27 apr 2011, 21:51

Navijaci nece dolaziti jer su u bojkotu protiv Uprave NK Jedinstvo inace bih dosli i protiv Capljine i protiv GOSK-a .
aa taj Francuz je ovdje dosao u Bihac iz 3-lige Francuske iz nekog kluba tamo, ima 32 godine , navodno se radi o iskusnom i veoma kvalitetnom igracu za ovu nasu ligu .
trebao bih zaigrati protiv Capljine pa cemo da vidimo o kakvom se igracu radi .
Vecina ljudi misle da cemo izgubiti ovu utakmicu zbog tog "rasula" u klubu ali opet ja se nadam da mozemo nesto napraviti protiv Capljine i tako se ukljuciti u borbu za Premijer Ligu .

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 28 apr 2011, 12:05

Kako bi volio da se Jedinstvo vrati u pl ali ove sezone mislim da je to nemoguce.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 28 apr 2011, 12:57

scudetto je napisao/la:Kako bi volio da se Jedinstvo vrati u pl ali ove sezone mislim da je to nemoguce.
Slazem se sa tobom,ja bi volio da udje Jedinstvo,Rudar ili Iskra,ipak ta 3 kluba znace nesto BH-a fudbalu. ;) Sad Jedinstvo ima vise sansi nego Rudar i Iskra i sve zavisi od slijedece utakmice.Smijesno je da je jedan GOŠK prvi ispred Jedinstva,Rudara,Iskre...Ali dobro jbg znamo kako to kad nas funkcionise i ko ce uci u PL.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 28 apr 2011, 19:45

Ljudi moji danas sam se raspitao po gradu..
postoje neke price da GOSK znaci nema teoretske sanse da uđe u Premijer Ligu!.. navodno oni vec desetak godina ovako rade i prodaju utakmice! valjda imaju stvarno dobru ekipu ali nemogu da uđu u Premijer Ligu jer nemaju stadiona,nemaju nikakvih predispozicija sto su potrebne za tu ligu.
Eh sad isto tako i Capljina nije nesto posebno ali opet ima neku tribinu koja je manja od nase tribine u Bihacu na "Stensu" igralistu .. uglavnom sljedeca utakmica bih mogla odluciti mnogo toga pa se radujem toj utakmici s nadom da ce Jedinstvo pobijediti Capljinu i onda da idemo svi navijaci u Živinice kad se bude igralo protiv Slavena !
Ako misli neko da grijesim s ovim sto sam rekao o GOSK-u neka slobodno me ispravi.. ovako sam ja cuo i nadam se da je to istina i da Jedinstvo napokon se vrati tamo gdje i pripada a to je Premijer Liga :)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 28 apr 2011, 19:53

Bihac-City-Boy je napisao/la:Ljudi moji danas sam se raspitao po gradu..
postoje neke price da GOSK znaci nema teoretske sanse da uđe u Premijer Ligu!.. navodno oni vec desetak godina ovako rade i prodaju utakmice! valjda imaju stvarno dobru ekipu ali nemogu da uđu u Premijer Ligu jer nemaju stadiona,nemaju nikakvih predispozicija sto su potrebne za tu ligu.
Eh sad isto tako i Capljina nije nesto posebno ali opet ima neku tribinu koja je manja od nase tribine u Bihacu na "Stensu" igralistu .. uglavnom sljedeca utakmica bih mogla odluciti mnogo toga pa se radujem toj utakmici s nadom da ce Jedinstvo pobijediti Capljinu i onda da idemo svi navijaci u Živinice kad se bude igralo protiv Slavena !
Ako misli neko da grijesim s ovim sto sam rekao o GOSK-u neka slobodno me ispravi.. ovako sam ja cuo i nadam se da je to istina i da Jedinstvo napokon se vrati tamo gdje i pripada a to je Premijer Liga :)
Gošk je vrlo stabilan klub za razliku od Čapljine koja puno oscilira,Gošk je već godinama u vrhu 2. lige,što se tiče njihovog kadra i financija,Nk Široki brijeg im dosta pomaže 4-5 igrača igra na posudbi,među njima poznati bivši Zagrebaš(grgić),te ima čak i jedan argentinac....a isto ove godine Nk Dinamo im je na turniru u Gabeli donirao čini mi se 100.000 eura,stadion im je katastrofalan,a niti u Čapljine nije ništa bolji,za razliku od Goška,Čapljina ima svoje navijače(patrioti) koji su je pratili i u trećoj ligi,iako su redovniji na košarci,ali kada bi oni ušli u 1. ligu,ekspresno bi ispali,kao i Drina,sad imali Gošk ambicija ući u premier ligu,i ja sam čuo te priče,ali evo kako odmiče liga oni su tome sve bliži

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 28 apr 2011, 20:52

Gleod sam vas u sani ljetos kad ste igrali s podgrmecom ako se ne varam..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 28 apr 2011, 20:58

SoloJuve26 je napisao/la:Gleod sam vas u sani ljetos kad ste igrali s podgrmecom ako se ne varam..
igralo je Jedinstvo s Podgrmecom skoro u Kupu USK-a u Sanskom Mostu i pobijedilo 2:0 .

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 28 apr 2011, 21:01

Bihac-City-Boy je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Gleod sam vas u sani ljetos kad ste igrali s podgrmecom ako se ne varam..
igralo je Jedinstvo s Podgrmecom skoro u Kupu USK-a u Sanskom Mostu i pobijedilo 2:0 .
a niste ljetos snjima igrali?? mislim da je prijateljska bila,,

jel znas kako podrgmec stoji na tabeli??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 7 gostiju.