Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Inače je Dzeki bas stalo do Želje.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Baš sam slušao nedavno neki Ligatin intervju, gdje ga pitaju za odlazak Džeke iz Fiorentine u januaru i reče da Edin nije tip koji napušta brod koji tone, međutim zbog reprezentacije i baraža želi da je u formi i trebaju mu minute, tako da je sve još uvijek na klackalici. S tim u vezi, ide naš kapiten u prvih 11 u martu 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Tu nam je i kraj, nažalost. Izdržat ćemo tu jednu utakmicu (ukoliko on starta) još, pa nek se oprosti nakon ispadanja.Coolpanda24 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 17:32Baš sam slušao nedavno neki Ligatin intervju, gdje ga pitaju za odlazak Džeke iz Fiorentine u januaru i reče da Edin nije tip koji napušta brod koji tone, međutim zbog reprezentacije i baraža želi da je u formi i trebaju mu minute, tako da je sve još uvijek na klackalici. S tim u vezi, ide naš kapiten u prvih 11 u martu![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ako se obistine crne slutnje forumaša, posrat će se na sve što je napravio u karijeri bude li igrao baraž i, ne daj Bože, ne prođemo li. Bit ce nam on kriv i sto nemamo vezni red uopste, i sto nam je prosjek ekipe 22 godine (bez njega), i sto igramo protiv tamo neke Italije- ako do iste dodjemo. De ljudi ba aman, ohanite vise jbt. Ko da pricamo u nekoJ Bilbiji.
- Beduin
- Kontakt:
Vec neko vrijeme se vidi da je on u penziji samo mu niko nije javio. Steta je sto sebi ovo radi i dopusta, a nije mu nuzda.
On se na kraju sezone treba oprostiti od profesionalnog fudbala, ako se ne kvalifikujemo na SP onda i od reprezentacije i ne kaljati dodatno ugled zvijezde i igracine.
On se na kraju sezone treba oprostiti od profesionalnog fudbala, ako se ne kvalifikujemo na SP onda i od reprezentacije i ne kaljati dodatno ugled zvijezde i igracine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Igraju i mlađi od njega i lošiji, samo nije trebao se vraćati u Seriju A koja je najteža liga za napadače. Trebao je u Saudijsku uzeti još koju marku, a taman liga da održava formu pred svjetsko...Beduin je napisao/la: ↑28 dec 2025, 09:44Vec neko vrijeme se vidi da je on u penziji samo mu niko nije javio. Steta je sto sebi ovo radi i dopusta, a nije mu nuzda.
I većim od njega se nije bilo tesko oprostit.Steta umjesto da se pamte golovi pamtite se ovo zadnje.Da li bi se odbranio u Austriji da je sam ili njegov trener rekli.Dosta vise vidiš i sam da nemozes.Dakle zadnjih pola sata sa još jednim u odbrani bi puno veća sansa bila da smo sad na Svjetskom u Americi.E to će se pamtit nazalost.O barazu netreba ni pricat.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ne kontam te. Dzeko je najbolji igrac sto je nosio nas dres, ikona, institucija, osvojio svasta po evropi itd itd. Svaka cast, i treba mu spomenik dignuti poslje karijere, bez dileme. To sve stoji.231983 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 01:05Ako se obistine crne slutnje forumaša, posrat će se na sve što je napravio u karijeri bude li igrao baraž i, ne daj Bože, ne prođemo li. Bit ce nam on kriv i sto nemamo vezni red uopste, i sto nam je prosjek ekipe 22 godine (bez njega), i sto igramo protiv tamo neke Italije- ako do iste dodjemo. De ljudi ba aman, ohanite vise jbt. Ko da pricamo u nekoJ Bilbiji.
Ali dosle su godine, zivot ide dalje i bez Edina, imamo dobru novu generaciju s momcima sto imaju ispred sebe cijelu karijeru, treba ici dalje i dati ovoj repki novu krv i novu nadu za plasman na SP. Jel treba Edina nikako zvati? Apsolutno ne, Edin mora biti u barazu ali nikako u prvih 11. Nema to veze kakav je on igrac BIO ili kako je veliki neko bukvalno trenutno nije na tom nivou. Haris je trenutno bolji za 2-3 klase od Edina, pazi TRENUTNO. Demirovic da ne pricamo, i ako je povrijeden sada. To su momci mladji 10-15 godina od Edina i igraju standardni u dobroj ligi. Edin na papiru ima ugovor s dobrom ekipom prije ove sezone ali na tabeli su zadnji i on jos gola nije dao na prevenstvu, nit dobija bas neku minutazu, sve to ide ruku uz ruku.
To sto imamo slab veznih red treba biti nekih izgovor da hajd ako mogu oni igrati moze i Edin? Mi imamo slab veznih red jer nemamo boljih igraca, mi trenutno imamo boljih napadaca od Edina i on mora biti na klupi najmanje do 60e minute u barazu.
To sto Barbarez kupa ljude jer nema muda da stavi Edina na klupu je druga prica, cuj jedan od najbolji target men. Vels ce ici na trku, da nas poderu na energijoj i fisicki. Edin jedva hoda poslje 30e minute, znaci odma igrac manje, protiv Kipra nije mogao da se nosi s tempom, protiv Austrije nikako a kamal protiv Velsa koja trci jos vise.
Ne kazem da cemo 100 posto uzeti Velsa bez Edina od prve minute, ali niko realan ne moze reci da su nam vece sanse s Edinom od prve minute u Cardiffu.
Edincapitano je napisao/la: ↑28 dec 2025, 11:51Ne kontam te. Dzeko je najbolji igrac sto je nosio nas dres, ikona, institucija, osvojio svasta po evropi itd itd. Svaka cast, i treba mu spomenik dignuti poslje karijere, bez dileme. To sve stoji.231983 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 01:05Ako se obistine crne slutnje forumaša, posrat će se na sve što je napravio u karijeri bude li igrao baraž i, ne daj Bože, ne prođemo li. Bit ce nam on kriv i sto nemamo vezni red uopste, i sto nam je prosjek ekipe 22 godine (bez njega), i sto igramo protiv tamo neke Italije- ako do iste dodjemo. De ljudi ba aman, ohanite vise jbt. Ko da pricamo u nekoJ Bilbiji.
Ali dosle su godine, zivot ide dalje i bez Edina, imamo dobru novu generaciju s momcima sto imaju ispred sebe cijelu karijeru, treba ici dalje i dati ovoj repki novu krv i novu nadu za plasman na SP. Jel treba Edina nikako zvati? Apsolutno ne, Edin mora biti u barazu ali nikako u prvih 11. Nema to veze kakav je on igrac BIO ili kako je veliki neko bukvalno trenutno nije na tom nivou. Haris je trenutno bolji za 2-3 klase od Edina, pazi TRENUTNO. Demirovic da ne pricamo, i ako je povrijeden sada. To su momci mladji 10-15 godina od Edina i igraju standardni u dobroj ligi. Edin na papiru ima ugovor s dobrom ekipom prije ove sezone ali na tabeli su zadnji i on jos gola nije dao na prevenstvu, nit dobija bas neku minutazu, sve to ide ruku uz ruku.
To sto imamo slab veznih red treba biti nekih izgovor da hajd ako mogu oni igrati moze i Edin? Mi imamo slab veznih red jer nemamo boljih igraca, mi trenutno imamo boljih napadaca od Edina i on mora biti na klupi najmanje do 60e minute u barazu.
To sto Barbarez kupa ljude jer nema muda da stavi Edina na klupu je druga prica, cuj jedan od najbolji target men. Vels ce ici na trku, da nas poderu na energijoj i fisicki. Edin jedva hoda poslje 30e minute, znaci odma igrac manje, protiv Kipra nije mogao da se nosi s tempom, protiv Austrije nikako a kamal protiv Velsa koja trci jos vise.
Ne kazem da cemo 100 posto uzeti Velsa bez Edina od prve minute, ali niko realan ne moze reci da su nam vece sanse s Edinom od prve minute u Cardiffu.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.