English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LenyYoro15
- Kontakt:
Re: English Premier League
Villa je najsretnija ekipa i najveći overachiever u Evropi.
Negdje na X sam pričitao da imaju xG bliži Wolvesu nego vrhu tabele.
Negdje na X sam pričitao da imaju xG bliži Wolvesu nego vrhu tabele.
- JayCatwright
- Kontakt:
trpaj Ollieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dokaz koliko je xG smeće od statistike 
- JayCatwright
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Chelsea tradicionalno pada u 12.mjesecu, tradicija koja se nastavlja.
Villa ima sreće ali stvoriše oni dobru zalihu ispred 5.mjesta, bit će +10. A konkurencija iza kapljica. U utorak derbi Arsenal-Villa, Villa bez Casha i Kamare
Villa ima sreće ali stvoriše oni dobru zalihu ispred 5.mjesta, bit će +10. A konkurencija iza kapljica. U utorak derbi Arsenal-Villa, Villa bez Casha i Kamare
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ne postoji smotaniji golman od ovog sancheza, svaki njegov kontakt s loptom je za izucavanja.
- JayCatwright
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sancho majstor se igra fudbala. Bolje krilo od svih ovih polovnjaka koje Čelzi ima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- LenyYoro15
- Kontakt:
Joj brate nisi svjestan koliko griješiš.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:20Sancho majstor se igra fudbala. Bolje krilo od svih ovih polovnjaka koje Čelzi ima.
Sancho, Zirkzee i slični balleri mogu samo igrati na ovom Hasetovom novogodišnjem turniru ozbiljan nivo zahtjevanog fudbala.
- superFrankie
- Kontakt:
Kaman Ćelzi, treba znati odigrati ovakvu utakmicu. Fascinantno stvarno
- JayCatwright
- Kontakt:
pobjeđivanje protiv Ville ove sezone nije za svakoga
- Bazinga12345
- Kontakt:
Delap je najveći divljak i antitalenat u ligi 
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Tacno da ih vi ne lupiste bili bi ljudi prviJayCatwright je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:25
pobjeđivanje protiv Ville ove sezone nije za svakoga
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Maroon1946
- Kontakt:
Sve miriše na double Ville nad Arsenalom 
- JayCatwright
- Kontakt:
đe nam je ovo wade, šta bi sa pričom da je Chelsea za klasu iznad Arsenalatopnik1 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:31Tacno da ih vi ne lupiste bili bi ljudi prviJayCatwright je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:25
pobjeđivanje protiv Ville ove sezone nije za svakoga![]()
- LenyYoro15
- Kontakt:
Prestao sam se kladit u augustu 2017. A da se kladim, igrao bih da će Arsenal dobiti Villu 3 ili više razlike.
Ma njega je Leeds nakautirao (kao sto sam mu i rekao prije te utakmice da ce dobiti po usima)on sebi poslije tog šamara jos nije dosao,izleti ponekad sa nekom statistikom ali u biti je dosta tih.JayCatwright je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:34đe nam je ovo wade, šta bi sa pričom da je Chelsea za klasu iznad Arsenalatopnik1 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:31Tacno da ih vi ne lupiste bili bi ljudi prviJayCatwright je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:25
pobjeđivanje protiv Ville ove sezone nije za svakoga![]()
![]()
Ma Chelsea je zelena ekipa ko košutnjak ,nabrijali se protiv nas i Barce poslije toga ispuhali ne mogu se sastaviti ,njima dosta za cijelu godinu,al dogodine idu opet po trofej u Conference League
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja sam isto ubjedjen da ce ih Arsenal pregaziti ,moramo negdje prokinuti,zadnje 4 tekme imamo xg9.5 a dali smo jedan gol iz igre jedan iz penala i protivnici su dali 4 auto gola ,mislim da cemo se iskaliti na Villi za sve promasaje ,a ako nas dernu i naprave duble od srca im zelim da do kraja dobiju sve i osvoje liguLenyYoro15 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:38Prestao sam se kladit u augustu 2017. A da se kladim, igrao bih da će Arsenal dobiti Villu 3 ili više razlike.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa mozes strusit gro love, a da ti ekipa ne igra dobro i padne im dosta vrijednost, a mos isto sicu dat za igrace i napravit ih klasama. Ne garantira ti velika potrosnja automatski igrace koji ce bit najbolji, ali ako punudis vece pare, imas vecu mogucnost da ih dovedes. Puno je tu toga u igri, ali poanta je da netko trosi smisleno, a netko samo drobi lovu kad im se sprdne i na kraju nema nekih posebnih sankcija za to
ARSENAL4ever
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14, Proximic i 6 gostiju.