Kvalitet nije za najvece domete ali je atmosfera mrtva. Ono sto smo govorili za proslu sezonu da nas nosi atmosfera svlacionice i atmosfera kluba sa navijacima sada se pretvorila u potpuno rasulo svlacionice cini mi se. Mozda i grijesim ali kako god bilo, vrijeme je da se stvari laganim koracima pocnu ispravljati.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 dec 2025, 10:57Ja baš mislim da imamo dosta korektnu situaciju sto se tice kadra. Naravno,ima igraca kojih se moramo rijesiti, ali kostur je okej. Ovoj ekipi je vise unistena kohezija nego sto se pati od manjka individualnog kvaliteta.dubioza144 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 09:21SD ili ko god bude vodio brigu o igrackom kadru imat ce pune ruke posla, dok se proceskjaju svi ovi ugovori sa ovim igracima dok se vidi koliko je igraca na platnom spisku, sta je sa onima koji su po posudbaama koji su kaznjeni dok se vidi kako da se skrese broj igraca ko ce da ostane na koga racunat, trebat ce nam stvarno neko strucan a ko je malo i pratio Želju ove godine, i opet teska zima za nas sa puno promjena i u tom segmentu, Adzeme yebo si nas za sva vremena.
Investitor i ljudi koji dodju tesko da ce ponavljati greske kao sto smo zadnjih 5 godina ponavljali iste greske svake sezone i pravili se da smo nesto naucili iz njih, a ustvari su greske sluzile samo da se naprave fol neki rezovi i nastavili opet putem iste greske.