Na kraju Matiću dadose MOTM pehar. I ono kolo kad je dao gol i asistirao ne dadose njemu.Beduin je napisao/la: ↑28 dec 2025, 20:19MOTM
Svaka mu cast, jednostavno ga ide i nema posustajanja. Hajde sto je lider u odbrani, motivator na terenu, postize golove, donosi bodove ekipi i na stabilnoj su 10. poziciji.
Mora iskoristiti situaciju i krenuti stepenicu vise, ako ne na zimu onda na ljeto sigurno ide u neki veliki klub. Nema se tu sta cekati.
2 gola i 2 asistencije do sada![]()
Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tarik Muharemovic
- Beduin
- Kontakt:
Cuj Maticu dali, wtf?231983 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 20:23Na kraju Matiću dadose MOTM pehar. I ono kolo kad je dao gol i asistirao ne dadose njemu.Beduin je napisao/la: ↑28 dec 2025, 20:19MOTM
Svaka mu cast, jednostavno ga ide i nema posustajanja. Hajde sto je lider u odbrani, motivator na terenu, postize golove, donosi bodove ekipi i na stabilnoj su 10. poziciji.
Mora iskoristiti situaciju i krenuti stepenicu vise, ako ne na zimu onda na ljeto sigurno ide u neki veliki klub. Nema se tu sta cekati.
Nema veze, mi znamo da je zasluzio
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja, prikazase koji minut nakon sto je svirao kraj, i ja sam se iznenadio. A eto na Sofi Matic jednu od slabijih ocjena dobio, i de ti sad bjdi pametan hehe.Beduin je napisao/la: ↑28 dec 2025, 20:26Cuj Maticu dali, wtf?231983 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 20:23Na kraju Matiću dadose MOTM pehar. I ono kolo kad je dao gol i asistirao ne dadose njemu.Beduin je napisao/la: ↑28 dec 2025, 20:19MOTM
Nema veze, mi znamo da je zasluzio![]()
Mislio sam da mece biti stoper koji ce nadmasiti Anela Ahmedhodzica ali ovaj momak jr zvijer koliko je Anel stagnirao zbog psihickih trzavocica i zavrzlama tako je ovaj eksplodirap zabjednu sezonu
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Izvor: Sky SportOd Bournemoutha do Intera: klubovi zainteresovani za Muharemovića
Tarik Muharemović je trenutno jedno od najaktuelnijih imena u Sassuolu. Nakon što je protiv Fiorentine odlučio utakmicu golom i asistencijom, u Bologni je postigao pogodak za 1:1, izjednačivši rezultat nakon početnog gola Fabbiana. U Sassuolo ga je doveo sportski direktor Francesco Palmieri, koji ga je preuzeo iz Juventusa, ostavivši „Staroj dami“ 50% od buduće prodaje.
Njegove partije u aktuelnoj sezoni privukle su pažnju više klubova, uključujući i one iz Premier lige. Bournemouth se, naime, ozbiljno raspituje za juni, kada će ostati bez Senesija koji odlazi bez obeštećenja. Ostaje da se vidi kakve će zahtjeve imati Sassuolo i hoće li „Cherriesi“ konkretizovati interes, ali Muharemović je profil koji je veoma cijenjen.
Bournemouth i Sassuolo povezuje i vrlo dobar odnos između Tiaga Pinta i Carnevalija, koji su još iz perioda Rome i Sassuola realizovali nekoliko transfera.
Defanzivac rođen 2003. godine zanimljiv je i Interu, koji istovremeno vodi razgovore s Juventusom oko Davidea Frattesija. Tu se otvara tržišna zavrzlama: Juventus bi, s druge strane, bio spreman da u pregovorima ponudi svojih 50% prava na buduću prodaju Muharemovića kako bi došao do Frattesija.
Ma daj ga u neki veci klub. Bournemouth je slicna razina kao Sassuolo. Jedino eto sto bi igrao PL, osim toga nije neki preveliki napredak. Radije bi ga volio u Newcastleu vidjeti, ako mora PL. Tesko da ce ga ovi najjaci dovesti iz PL.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Liverpool novi Van Dijk
-
Edincapitano
- Kontakt:
Inter bi njemu bio najbolja opcija, taman zamjena za Acerbija.
Ali u Engleskoj su pare..
Ali u Engleskoj su pare..
Da u onom Realu ima iko normalan pogledali bi ovog momka,kakav onaj rahiticni Hujisen,ovaj decko je zvijer.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
EPL je vrhunac karijere. Bournemouth prodaje igrače Liverpoolu, Realu, Arsenalu, Cityju, PSG-u.
Jedna dobra sezona u Bournemouthu poput one koju je imao Huijsen ili Zabarny ga lansira odma u najveće klubove na svijetu, a tu nije odma instant pritisak kao što je u recimo Interu. Uz to, imaju fantastičnog stručnjaka u vidu Iraole koji iz svakog igrača izvuče bar 20-30% više. Nema sumnje da bi to bio najbolji mogući transfer za njega, da, bolje od Intera/Juventusa/Napolija.
Jedna dobra sezona u Bournemouthu poput one koju je imao Huijsen ili Zabarny ga lansira odma u najveće klubove na svijetu, a tu nije odma instant pritisak kao što je u recimo Interu. Uz to, imaju fantastičnog stručnjaka u vidu Iraole koji iz svakog igrača izvuče bar 20-30% više. Nema sumnje da bi to bio najbolji mogući transfer za njega, da, bolje od Intera/Juventusa/Napolija.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
DjaniTarik
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 22:41EPL je vrhunac karijere. Bournemouth prodaje igrače Liverpoolu, Realu, Arsenalu, Cityju, PSG-u.
Bournmouth ce se raspasti sljedece sezone kao forrest ove
Moli boze da sacuvaju mjesto sljedece godine
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako se nisu raspali ove sezone kada su prodali komplet zadnju liniju, sumnjam da će i iduće kada bude ulaganja na ljeto. Uz to ih kao što sam već rekao, vodi jedan od najboljih stručnjaka na svijetu.DjaniTarik je napisao/la: ↑28 dec 2025, 22:57Bournmouth ce se raspasti sljedece sezone kao forrest ove
Moli boze da sacuvaju mjesto sljedece godine
Pričamo o jednom od najstabilnijih i najbolje vođenih klubova mimo ovih top6 u ligi. Ovdje nije riječ o Sheffieldu, Lutonu i sličnima koji zagrabe promociju u EPL samo da bi uzeli pare, već o ozbiljnom klubu. Bournemouth neće nigdje idućih 5 godina.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I Di Marzio je objavio, kaže Bournemouth i Inter najozbiljiniji.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Biti nosilac igre u Interu ili Bournemouthu je neuporedivo. Inter je sam vrh evropskog fudbala, i ako ne uspije tu, može preći rutinski na nivo Bournemoutha.
Ja još ne mogu da vjerujem da smo ovako "jeftino" dobili superstara. Kako je eksplodirao momak odjednom to je nevjerovatno.
Sabura, kakav razvoj, top igrac postaje, masallah.
Gledam početak ove teme, svi smo mu sahranjivali karijeru jer je već bio pregazio 21 godinu a nije imao jedne profesionalne seniorske utakmice u životu, osim ako nije odigrao šta za Wolfsberger. Imao debi u Seriji B prije svega godinu i par mjeseci. Zato i jeste malo iznenađujuće čuti da će napuniti 23 godine za tri mjeseca, jer bi neko njegovih godina trebao imati više od samo jedne sezone iza sebe. Ali eto, izdobrilo se nekako.
-
linethreader
- Kontakt:
Kakav druze nosilac igre? Veze sa fudbalskom igrom uopste nema tvoj post .. I bolje bi za njega bilo u trešnjama nego u Interu sljedecu sezonu 1000%izdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 dec 2025, 23:12Biti nosilac igre u Interu ili Bournemouthu je neuporedivo. Inter je sam vrh evropskog fudbala, i ako ne uspije tu, može preći rutinski na nivo Bournemoutha.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma kakav Bournemouth..
Idi u Inter i bori se za titule i igraj svaku sezonu u LP. U Englesku ides samo zbog para ili ako si dovoljno dobar za ove velike ekipe, inace bez veze ici u ove ispod prosjecne ekipe i kao nadati se da uradis jos jedan korak.
Bournemouth je isti K ko Sassulo ali imaju vise para i igraju u boljoj ligi. Daj Sassulo te pare i 100% bili bi na istom nivou kao Bournemouth.
On uvijek ako nema mjesta u Interu moze otici poslje u PL, a sigurno ako nema mjesta u Bouremouthu ne moze otici u Inter, to vam sve kaze.
Idi u Inter i bori se za titule i igraj svaku sezonu u LP. U Englesku ides samo zbog para ili ako si dovoljno dobar za ove velike ekipe, inace bez veze ici u ove ispod prosjecne ekipe i kao nadati se da uradis jos jedan korak.
Bournemouth je isti K ko Sassulo ali imaju vise para i igraju u boljoj ligi. Daj Sassulo te pare i 100% bili bi na istom nivou kao Bournemouth.
On uvijek ako nema mjesta u Interu moze otici poslje u PL, a sigurno ako nema mjesta u Bouremouthu ne moze otici u Inter, to vam sve kaze.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 12 gostiju.