Ne znam da li je pravi korak da on pređe u naš B tim.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Patke klasične. Niti je lik bolji od bilo kojeg naseg juniora niti vjerujem da je uspostavljen kontakt
Iz sezone u sezonu će biti sve bolji i bolji, ne kažem da je BUMMM... Ali definitivno treba probati.
Keranovica sam spominjao ovde. Ne bi bilo lose dovesti ga, pa lagano uvoditi u tim, ili na posudbu...
Uglavnom, ako je tacno za njega, Telalovica, tih par iz Dinama, to je pravi put !
Uglavnom, ako je tacno za njega, Telalovica, tih par iz Dinama, to je pravi put !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vrlo moguce jer je bas jeftin a nemas sta izgubiti i ako se ne pokaze , radije bi da uvjek imamo u timu dva tri takva igraca koji su mladi , nisu skupi a zeljni dokazivanja nego ove tipa Butic,Turkes ili neko slican koji je tu samo da pare uzme i od kojeg nemas nikakve koristi za buducnost , pet puta je jeftiniji , ne moze se nista izgubiti mozes samo dobiti , uglavnom u dobrom smjeru sve ovo ide , Telalovic iz Celika koji je najveci talenat koji igra u nasoj drzavu, plus ce biti mladjih iz Dinama sigurno , jos koji kapitalac , sudjenje bi se trebalo popraviti uglavnom sve ide pozitivno od kako je Mamic dosao .
-
Hordas1990
- Kontakt:
Mali je tek 19 napunio. Ja bi ga doveo obavezno i na posudbu. Moze i ostati u Rudaru do kraja sezone.
Ne bih ja tim mlađim igračima davao veću platu od 3000KM mjesečno. Pa ako isporuče dobre partije, može se ta cifra penjati na 4-5.000KM mjesečno u drugoj godini ugovora. Trebamo dobre partije nagrađivati, ali ne smijemo biti krava muzara u ovoj zemlji.
Htio je tada u Borac, sada nema nazad.
izvor je isti frajer sto mi je rekao za malca iz dinama heftu prije nego su mediji objavili, generalno mu vjerujem jer je u klubu. Sad sta ce bit od tog svega ne znam
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Bolje forsirati našu djecu.plisek je napisao/la: ↑29 dec 2025, 17:31izvor je isti frajer sto mi je rekao za malca iz dinama heftu prije nego su mediji objavili, generalno mu vjerujem jer je u klubu. Sad sta ce bit od tog svega ne znam
Pa i nije bas htio
Kao npr. sto smo mi Ignatkova Zrinjskom.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
I plata pravi transfer a ne treba nikog ni podcjenjivati a ni precjenjivati.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Telalovic zapratio klub na instagramu tako da to bi trebalo bit uskoro,bas kako sam cuo ranije
Keranovic po meni nepravedno pusten,nije tacno da je zelio u Borac pa zato otisao.
Pokazao se kao jak potencijal,nema potrebe da nam klubovi iz lige kradu takve igrace dok neki bezveze skroz bivaju prekomandovani u prvi tim i imaju minute.Vratiti Nedima
Keranovic po meni nepravedno pusten,nije tacno da je zelio u Borac pa zato otisao.
Pokazao se kao jak potencijal,nema potrebe da nam klubovi iz lige kradu takve igrace dok neki bezveze skroz bivaju prekomandovani u prvi tim i imaju minute.Vratiti Nedima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
zar on nije nas?
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Napisi brate kojeg, vdatit ce Suareza pa smo najebaliNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 dec 2025, 17:57Telalovic zapratio klub na instagramu tako da to bi trebalo bit uskoro,bas kako sam cuo ranije
Nije, on je poceo u Botofagu karijeru, pa preko Korintiamsa, Kruz Azula i Velez Sasfilda dosao do Rudara...
Jooj
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nesto se dobro pusilo danas
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
On je svoje odigraoNazorUso je napisao/la: ↑29 dec 2025, 17:59Napisi brate kojeg, vdatit ce Suareza pa smo najebaliNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 dec 2025, 17:57Telalovic zapratio klub na instagramu tako da to bi trebalo bit uskoro,bas kako sam cuo ranije
Pokazao se kao jak potencijal,nema potrebe da nam klubovi iz lige kradu takve igrace dok neki bezveze skroz bivaju prekomandovani u prvi tim i imaju minute.Vratiti Nedima![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Navodno smo zaganjaii i Ivana Durdova. 1.94m visok napadač, 2000. godište, hrvatski papiri, 16 utakmica za Olimpiju ove sezone u ligi, 7 golova. U kvalifikacijama za Konf. ligu na 6 utakmica postigao 3 gola i dodao 2 asistencije. U ligaškim utakmicama proveo 63% minuta na terenu. Mogao bi biti dobro pojačanje, al' hajd ga znaj.