Zasto nije?Apdejt za svakog trenera koji nas je vodio zadnje cetiri godine,osim Amara.Najbolji cv vjerovatno od svi trenera u ligi.Donio zvezdi titulu nakon sedam godina cekanja,prekino dominaciju partizana,gdje je rekao da su za cijelu sezonu primili 2 plate.Ima inostrano iskustvo.Zna kontrolisat svlacionicu,udara igrace po dzepu ako krse disciplinu.Drzi u Sloveniji rekord za mislim 25 il 30 utakmica bez poraza.U vecini klubova gdje je bio ispunjavao je ciljeve koji su pred njega stavljeni.Znas li zasto nije prezivio ni jednu sezonu u kontinuitetu?Ja bi makar procito neke informacije prije nego sto popljujem covjeka.Eto nadji,od Rige do Levskog drugi put,pa se javi.Covjek je bio kandidat za klupu Olimpije prije godinu dana,skoro bio kandidat za selektora orlica,prije par mjeseci bio kandidat za trenera najtrofejnijeg kluba u Iranu.Malo realnosti nije na odmet.Prekidi su mu uza specijalnost,radi analize za evropske klubove.Sa mladima nije bas neka furka,al gura ako ima kvaliteta.Orvel je napisao/la: ↑29 dec 2025, 20:33Evo ja bih volio da mi neko konkretno objasni po cemu je Slavisa dobar izbor za nas u ovom trenutku? Cocjek nije prezivio sezonu od 2013 na klupi. Vodio je slabije ekipe sa manje protiska. Ne poznaje ligu. Ne poznaje rad sa mladim selekcijama. Stari kov fudbala. Mislim da jako grijesite sa ovim najavama. I nije problem ni u tome vec je problem sto niko ne razmislja racionalno nego se uhvatite imena kojeg i ne provjerite i predstavljate to kao bum neki.
Po meni to nije nikakav bum za ovu ligu.
Ponavljam,nadji razloge zasto nije ostao u Rigi,Levskom,Latviji i drugi put Levskom.U Kopru je dobio otkaz zbog 1 pobjede u 5 utakmica.Sezonu prije te ih preuzeo,vodio do finala kupa i obezbijedio im evropu.