Pustite delegate skupstine koji su glasali protiv Mirvica, na miru.
I to su nasi rodjaci.
Pustite delegate skupstine koji su glasali protiv Mirvica, na miru.
Šta je tema, Sanin Mirvić?Hordas1990 je napisao/la: ↑29 dec 2025, 16:17Fulio si temu drug.Tuce11 je napisao/la: ↑29 dec 2025, 15:44Do Mundijala nas je dijelilo 15 minuta
Čeka nas martovski baraž
Napravljena je smjena generacija i stvoren kostur reprezentacije minimum za narednih 8 godina
I što je najvažnije vraćen je kult reprezentacije i vjera navijača u istu
I naravno šta je drugo preostalo iskompleksiranoj sarajevskoj novinarskoj sceni i neostvarenim tastatura komentatorima (koje je neko ubjedio da su novinari) već da šute i traže bilo šta sa čim će i od ovog pressa napraviti svoj igrokaz
I naravno, ide opet problematiziranje poziva igraču koji se sam pokupio, otišao i javno oprostio od reprezentacije
Divim se na strpljenju i živcima koje Barbarez i Spahić imaju sa ovim likovima
Napraviš takvu karijeru, kapiteni reprezentacije, obišli svijet, toliko press konferencija imali i onda dođeš slušaš takve nebulozna pitanja....
Ne samo danas, svaka konferencija i prije i poslije utakmice jedni te isti ljudi....
Sergej Barbarezu kao selektoru se može naći milion zamjerki uostalom kao i svakom njegovom prethodniku, ali niti jedan selektor nije imao ovako negativnu atmosferu uoči svake utakmice kreiranu upravo od ljudi iz medija
Koji su to kompleksi ja zaista ne mogu dokučiti
Ok, nije imao tu sreću da igra za sarajevske velikane, ne valja mu naglasak, nije pozvao Muftića, ne pije viski po hotelima sa urednicima, ne gura im dan prije sastav pa da ga pripaze kad loše odigra, shvatam da nije kalibar jednog Baždarevića, Hadžibegića, stručnjaka svjetske klase, nema renome jednog Štimaca da mu se ide na noge da pljuje po bh klubovima, ali ima li neka granica?
Makar pristojnost zbog baraža koji slijedi.
Nogomet u ovoj zemlji jeste u blatu i problemima, ali neka nada da će se izvući i stati na zelenu granu još tinja
Za sportsko novinarstvo sa ovim ljudima teško...
Bumbaclat je napisao/la: ↑29 dec 2025, 19:50Jet2Holiday je napisao/la: ↑29 dec 2025, 19:40Svaka cast skupstini zelje sto su izglasali novogstrateskog partnera.
Obavezuje se godisnje da upumpa 10 milki na period od 5 godina uz top kamatu, bolju ni najjaci kamatari iz EOS matrixa nebi mogli ugovoriti.![]()
Matane, je li znas ko bjaše Mimar Hajrudin, učenik slavnog Mimar Sinana?! Ukoliko znaš kličkoglavi smrdoguzu, sam si sebi odgovor dao. I svoje fraze i upite sačuvaj za Čovketa, ujedno ga upitaj što u posavini ne traži HRHB, gore su katolici od vajkada bili zastupljeni, ili ste ih ipak prodali za kamenjar i manje su 'rvati od vas? Kako cemo poceti da vas tučemo mi iz Bosne na svakom koraku inšAllah..molit će te da vas da vas deložiraju oko Sinja.LondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:18Da vidim imas li kicmu imam li ti razloga uopce odgovorit. Cim ti meni odgovoris da znam da si covijek dobit ces i od mene odgovor. Podrzavas li zastavu bijelih ljiljana ili pravdas ovo na starom mostu. Oboje ne ide zajedno. Kad mi pokazes da si covijek koji ima svoje JA dobit ces odgovor i od mene. U suprotnom dzaba cu se trudit objasnit.NoProfit je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:15Zašto, na pitanje, odgovaraš pitanjem?LondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:12
Pozz. Jel ti grupa nosi bijelu zastavu ljiljana na utakmice ili tursku zastavu?
Nemam ja nikakvu grupu.
Sad probaj odgovoriti na pitanje. Pozz.
Moje informacije govore da nije dobro nikako.Mirviću teško ide da natjera Princa da uloži u FK Sarajevo.
Ha ha haZaboljesutra je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:23Moje informacije govore da nije dobro nikako.Mirviću teško ide da natjera Princa da uloži u FK Sarajevo.
Teško da će naći nekoga još za partnerstvo i da se ulažu milijuni u rupu bez dna.Navodno problem što nitko neće ni da ponudi ozbiljne novce za Guliašvilija.
Ostali igrači nisu zanimljivi tržištu.
Ima dug.
Majstore, tvoje informacije su dezinformacije. Mirvic i ne pregovara sa Princom, tako da, hvala na brizi, ali nastavi pratit sudije i salji mailove, vidis da ti to ide od ruke. Samo ti nastavi, odmah je bolja liga, zanimljivija, a pusti se ovih dezinformacija, Boga ti.Zaboljesutra je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:23Moje informacije govore da nije dobro nikako.Mirviću teško ide da natjera Princa da uloži u FK Sarajevo.
Teško da će naći nekoga još za partnerstvo i da se ulažu milijuni u rupu bez dna.Navodno problem što nitko neće ni da ponudi ozbiljne novce za Guliašvilija.
Iduća dva tjedna su ključna.jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:24Ha ha haZaboljesutra je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:23Moje informacije govore da nije dobro nikako.Mirviću teško ide da natjera Princa da uloži u FK Sarajevo.
Mirvic ide. Nece vise ulagati. Hvala mu i prijatno.
Na dobrom si tragu.Zaboljesutra je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:29Iduća dva tjedna su ključna.jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:24Ha ha haZaboljesutra je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:23
Moje informacije govore da nije dobro nikako.Mirviću teško ide da natjera Princa da uloži u FK Sarajevo.
Mirvic ide. Nece vise ulagati. Hvala mu i prijatno.![]()
Odlazi li Ismir iz FK Sarajevo?onako je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:28Majstore, tvoje informacije su dezinformacije. Mirvic i ne pregovara sa Princom, tako da, hvala na brizi, ali nastavi pratit sudije i salji mailove, vidis da ti to ide od ruke. Samo ti nastavi, odmah je bolja liga, zanimljivija, a pusti se ovih dezinformacija, Boga ti.Zaboljesutra je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:23Moje informacije govore da nije dobro nikako.Mirviću teško ide da natjera Princa da uloži u FK Sarajevo.
Buduci izvori financiranja?jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:32Odlazi ako Bog da dragi. Okreće se Bosni i ulaganju u košarku.
Dolaze sad rate za 3 igraca koja smo već prodali
Bubanja, Jatta, Viveros i to je planirani trošak. Samo ovi novinari nisu normalni bas. Nije sjajna situacija , čak sta vise teška je jako. Ali po mom sudu bice to ok.
A bili volio znati a ?...Zaboljesutra je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:44Buduci izvori financiranja?jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:32Odlazi ako Bog da dragi. Okreće se Bosni i ulaganju u košarku.
Dolaze sad rate za 3 igraca koja smo već prodali
Bubanja, Jatta, Viveros i to je planirani trošak. Samo ovi novinari nisu normalni bas. Nije sjajna situacija , čak sta vise teška je jako. Ali po mom sudu bice to ok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.