Drago mi je ako je tako,ne govorim u nicije ime,i nemoj da me sutkas,pisat cu sta ja mislim,ok, ali eto onda ako sam pogrijesio vidjet cemo navijace na Kosevumirza_rd07 je napisao/la:Jarane moj navijaci i sad postoje a ti ako ne navijas vise nemoj govoriti u ime skupine nego sutiŽbljohar je napisao/la:Bili su navijaci na kosevu dok su postojali,tako da to nebi bilo nikakvo novo iskustvomolotovljev je napisao/la:Planiraju li navijaci Zvijezde dolazak na Kosevo?Mozda manja grupa,sto da ne..iskustvo vise..
Dobrodoslica zagarantovana!
Pozdrav![]()
![]()
TRIBINA NAVIJAČA OGLEDALO KLUBA
IVICA ODLAZI!!!
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
jesu li ovo ti navijaci,ha ha,ogledalo navijacanecko_gradacac je napisao/la:nek ti znas ELVIS J sta radis yebo te ivica u su.pak

Jos jedan tzv,navijac,nedžad je napisao/la:nepalimo auta samo baklje
nista pistolj samo sake
nama reket sluzi za tenis
a ti nam ivice pupusi penis

elvise napusi se kurca a ti da volis zvijezdu navijo bi i ti zbog takvih kao ti trenutno nas ima malo a ja sam za tvoju informaciju bio ured na svakome gostovanju od obliznje modrice orasja srebrenika tuzle pa sve do mostara i gabeleelvis j je napisao/la:Jos jedan tzv,navijac,nedžad je napisao/la:nepalimo auta samo baklje
nista pistolj samo sake
a ti nam ivice pupusi penis,sramota,zaradio si porciju cevapa
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
He he,imas vise nickova,poslao sam ti pp na jedan od njih.nkzvijezda je napisao/la:elvis j je ustvari Ivica.
Od sada ulazim u diskusiju sa pravim navijacima,koji ne vrijedaju i ne psuju po forumu,neznam sta ce vam reci Fatko za takvo ponasanje,ako ste vi ikako i navijaci,vi ste samo politicka struja neskolovanih ljudi koji su ocisceni iz kluba i nemaju vise interese i velike zarade od Zvijezde,pa hoce po svaku cijenu da uniste klub i navijace,navijace su unistili,klub malo teze.
-
- Kontakt:
elivise ja sam pravi navijac i vec 2 godine navijam sa tribine za zvijezdu a ne po forumima ko sto neki rade i samo da znas da ovo i radi skupina navijaca znaci svi navijaci prozivaju cvitkusica a ne ppojedinci
-
- Kontakt:
Svi smo mi protiv Ivice.mirza_rd07 je napisao/la:elivise ja sam pravi navijac i vec 2 godine navijam sa tribine za zvijezdu a ne po forumima ko sto neki rade i samo da znas da ovo i radi skupina navijaca znaci svi navijaci prozivaju cvitkusica a ne ppojedinci

★u♥
-
- Kontakt:
NICIM!!!nkzvijezda je napisao/la:Svi smo mi protiv Ivice.mirza_rd07 je napisao/la:elivise ja sam pravi navijac i vec 2 godine navijam sa tribine za zvijezdu a ne po forumima ko sto neki rade i samo da znas da ovo i radi skupina navijaca znaci svi navijaci prozivaju cvitkusica a ne ppojedinciČime je on zaslužio da ima takvu poziciju u klubu?
IVICA ODLAZI!!!
Zadnja izmjena: mirza_rd07, dana/u 28 apr 2011, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam cuo od pojedinih navijaca da rade pojedinci i znase koji su,a sve manje je navijaca ustvari skoro i da ih nema vise zbog toga,nece da ucestvuju u tome,nemojte se hvatati samo za Cvitkusica,pa vratitese malo unazad kada se navijalo a ne psovalo i vrijedalo koliko je bilo navijaca i sam sam bio,i isao na gostovanja gdje sam mogao i imao uslove za to,za situaciju navijaca ja licno ne krivim Cvitkusica,i imam svoje misljenje o tome,vratimo se kada je Ferhat bio,psovalo se njegovo ime,mnogi su tada napustili navijace,i sam sam taj,ne zelim da ucestvujem u psovanju svojim sugradanima sa kojim se srecem,zivim,ispijam kahve...itd,mirza_rd07 je napisao/la:elivise ja sam pravi navijac i vec 2 godine navijam sa tribine za zvijezdu a ne po forumima ko sto neki rade i samo da znas da ovo i radi skupina navijaca znaci svi navijaci prozivaju cvitkusica a ne ppojedinci
Eto vidis da sam u pravu da neznas,neznas ni zasto treba da ode.mirza_rd07 je napisao/la:ja iskreno nezzz bas posto sam jos jbg mlad sto se kaze imam 16 gnkzvijezda je napisao/la:Svi smo mi protiv Ivice.mirza_rd07 je napisao/la:elivise ja sam pravi navijac i vec 2 godine navijam sa tribine za zvijezdu a ne po forumima ko sto neki rade i samo da znas da ovo i radi skupina navijaca znaci svi navijaci prozivaju cvitkusica a ne ppojedinciČime je on zaslužio da ima takvu poziciju u klubu?
IVICA ODLAZI!!!
-
- Kontakt:
jarane moj da si ti bio navijac ne bih ti napusto jer ja sam bio i tad navijac i ne sjecam se bas neesss da nas je bilo vise neg sad mislim da je i dalje ta ista ekipa a tad kad se je prozivo ferhat prozivo se je i cvitkusicelvis j je napisao/la:Ja sam cuo od pojedinih navijaca da rade pojedinci i znase koji su,a sve manje je navijaca ustvari skoro i da ih nema vise zbog toga,nece da ucestvuju u tome,nemojte se hvatati samo za Cvitkusica,pa vratitese malo unazad kada se navijalo a ne psovalo i vrijedalo koliko je bilo navijaca i sam sam bio,i isao na gostovanja gdje sam mogao i imao uslove za to,za situaciju navijaca ja licno ne krivim Cvitkusica,i imam svoje misljenje o tome,vratimo se kada je Ferhat bio,psovalo se njegovo ime,mnogi su tada napustili navijace,i sam sam taj,ne zelim da ucestvujem u psovanju svojim sugradanima sa kojim se srecem,zivim,ispijam kahve...itd,mirza_rd07 je napisao/la:elivise ja sam pravi navijac i vec 2 godine navijam sa tribine za zvijezdu a ne po forumima ko sto neki rade i samo da znas da ovo i radi skupina navijaca znaci svi navijaci prozivaju cvitkusica a ne ppojedinci
vi ne koristite ni sake ni rekete ni baklje ... niste ni mangupi ni istinski navijaci zvijezde ... ne mozete se zvati ni ozbiljnom skupinom kad vas ima 20 a od toga vas je 10 ispod 15 godina i nemate pravo prozivati ljude iz uprave :nedžad je napisao/la:nepalimo auta samo baklje
nista pistolj samo sake
a ti nam ivice pupusi penis

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
-
- Kontakt:
Eto vidis da sam u pravu da neznas,neznas ni zasto treba da ode.[/quote]
a da nezzz zasto treba otic nemoj me ba nasmijavat
ii da sta sam ti zaboravio reci ajd ako si bio navijac dodi na utakmicu protiv zrinjskog(svinjskog)pa da vidimo ko si ti 100% i nemoj biti navijac na netu nego budi na tribini a samo da znas da su svi navijaci u tome da cvitkusic ode
a da nezzz zasto treba otic nemoj me ba nasmijavat
ii da sta sam ti zaboravio reci ajd ako si bio navijac dodi na utakmicu protiv zrinjskog(svinjskog)pa da vidimo ko si ti 100% i nemoj biti navijac na netu nego budi na tribini a samo da znas da su svi navijaci u tome da cvitkusic ode
-
- Kontakt:
ko nam moze zabranit da ih prozivamo i mi smo istinski navijaci a ne vi oni koji sjede na tribini i vole cvitkusica i svi navijamo zajedno i sta hoces ovo u subotu je trebo biti bojkot pa nas je bilo samo 20 a ti da dolazis na utakmice vidio bi sta nas bude pa ljudi zar vi jos ne shavacate da vam zamaze oci gostujucim bodovima sta vam je ba vis jbtmiki 90 je napisao/la:vi ne koristite ni sake ni rekete ni baklje ... niste ni mangupi ni istinski navijaci zvijezde ... ne mozete se zvati ni ozbiljnom skupinom kad vas ima 20 a od toga vas je 10 ispod 15 godina i nemate pravo prozivati ljude iz uprave :nedžad je napisao/la:nepalimo auta samo baklje
nista pistolj samo sake
a ti nam ivice pupusi penis![]()
Tek si 2 godine navijac,i kazes nikada nije bilo vise navijaca,islo je po 4 autobusa na gostovanja a to je 200 ljudi sada ne vidim vise od 20 na domacim,i ja sam za to da se uvidi pravi problem toga,da se navijaci vratemirza_rd07 je napisao/la:jarane moj da si ti bio navijac ne bih ti napusto jer ja sam bio i tad navijac i ne sjecam se bas neesss da nas je bilo vise neg sad mislim da je i dalje ta ista ekipa a tad kad se je prozivo ferhat prozivo se je i cvitkusicelvis j je napisao/la:Ja sam cuo od pojedinih navijaca da rade pojedinci i znase koji su,a sve manje je navijaca ustvari skoro i da ih nema vise zbog toga,nece da ucestvuju u tome,nemojte se hvatati samo za Cvitkusica,pa vratitese malo unazad kada se navijalo a ne psovalo i vrijedalo koliko je bilo navijaca i sam sam bio,i isao na gostovanja gdje sam mogao i imao uslove za to,za situaciju navijaca ja licno ne krivim Cvitkusica,i imam svoje misljenje o tome,vratimo se kada je Ferhat bio,psovalo se njegovo ime,mnogi su tada napustili navijace,i sam sam taj,ne zelim da ucestvujem u psovanju svojim sugradanima sa kojim se srecem,zivim,ispijam kahve...itd,mirza_rd07 je napisao/la:elivise ja sam pravi navijac i vec 2 godine navijam sa tribine za zvijezdu a ne po forumima ko sto neki rade i samo da znas da ovo i radi skupina navijaca znaci svi navijaci prozivaju cvitkusica a ne ppojedinci
-
- Kontakt:
elvise ba nisam reko da nas prije nije bilo vise nego da nas nije bilo puno kad smo prozivali ferhata prosuo si se ba licno se toga sjecam znam cijelu historiju navijaca i
a stobom se nemam sta raspravljat nt si bio nit ces bit navijac
albi reko da si ti i**ca
IVICA ODLAZI!!!
albi reko da si ti i**ca
IVICA ODLAZI!!!
Misli ti na skolu sutra,hajd na pisanje pa na spavanje,vidi koja su dobamirza_rd07 je napisao/la:elvise ba nisam reko da nas prije nije bilo vise nego da nas nije bilo puno kad smo prozivali ferhata prosuo si se ba licno se toga sjecam znam cijelu historiju navijaca i
albi reko da si ti i**ca
IVICA ODLAZI!!!
-
- Kontakt:
Navijači će se vratiti kad se bude pobjeđivalo i borilo za vrh tabele a ne za sredinu. Zvijezda kvalitetom može parirati bilo kojem klubu iz vrha premijer lige. Međutim, kada im bodovi ne trebaju oni prodaju utakmicu, a kada padnu na tabeli ponovo daju svoj maksimum i ostvare niz pozitivnih rezultata. Za to je kriva uprava. Navijači konačno moraju zahtijevati titule jer se puno ulaže u Zvijezdu!
★u♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.