Hvala sto nam je nudis al' nismo zainteresovani.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bar smo vas zgazili zadnji derbi jer sljedeceg nece bitiKajkutenjoyer je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:13kone ne znate vi sta vas je snaslo, ovo je gore od nas milion puta
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
zao mi je, dragi ste vi meni, al vas je zeznuo Ismirsoe je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:19Bar smo vas zgazili zadnji derbi jer sljedeceg nece bitiKajkutenjoyer je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:13kone ne znate vi sta vas je snaslo, ovo je gore od nas milion puta.
nek crknu dusmani, najjaci smo
- jurisicduska
- Kontakt:
Klub je u raljama Mirvica i poslušnika i svite koju je okupio oko sebe. Njegov odlazak makar nam ostalo 50 miliona duga ću slavit ko rođendan. Ako neizvlacenje podrazumjeva polazak iz kantona i to je super.Samba71 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:08Na stranu zajebancija i podjebavanja i rivalitet, ali želim vam da se izvučete ! Bar vam nisam toliki dušmanin.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:04Sto bi neko planirao 10 miliona da zavali klub ? Situacija gora nego pred dolazak Tana. Nece nam dat reprogram imamo 3 duga. Dva manja jedan veći cca 4,5 miliona KM. Ali to nije sve. Imas igrače, trenere , akademiju , dobavljače, radnike, svima se duguje. 10 najmanje.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:02
Mislim da su vasi sve ovo planirali izuzev poreznog duga. Ali sa njima je najlakse reprogram se moze dogovoriti uvijek.
Ne plaća Mirvah hljeb u pekari.
Al mislim da vam nece dugo slavlje trajati. Iskreno. Al sačekajmo
Mirvicu ostani
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sta kazes za ovog naseg Mirvica?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:22Klub je u raljama Mirvica i poslušnika i svite koju je okupio oko sebe. Njegov odlazak makar nam ostalo 50 miliona duga ću slavit ko rođendan. Ako neizvlacenje podrazumjeva polazak iz kantona i to je super.Samba71 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:08Na stranu zajebancija i podjebavanja i rivalitet, ali želim vam da se izvučete ! Bar vam nisam toliki dušmanin.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:04
Sto bi neko planirao 10 miliona da zavali klub ? Situacija gora nego pred dolazak Tana. Nece nam dat reprogram imamo 3 duga. Dva manja jedan veći cca 4,5 miliona KM. Ali to nije sve. Imas igrače, trenere , akademiju , dobavljače, radnike, svima se duguje. 10 najmanje.
Ne plaća Mirvah hljeb u pekari.
Al mislim da vam nece dugo slavlje trajati. Iskreno. Al sačekajmo![]()
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Jedna mater je to radjala.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:24Sta kazes za ovog naseg Mirvica?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:22Klub je u raljama Mirvica i poslušnika i svite koju je okupio oko sebe. Njegov odlazak makar nam ostalo 50 miliona duga ću slavit ko rođendan. Ako neizvlacenje podrazumjeva polazak iz kantona i to je super.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
evo duska se u normalu vratio, sta ti bi Duška, reci gdje si isao imam i ja par pacijenata
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Dok ne napravi Instagram ima podrskuJet2Holiday je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:26Jedna mater je to radjala.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:24Sta kazes za ovog naseg Mirvica?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:22
Klub je u raljama Mirvica i poslušnika i svite koju je okupio oko sebe. Njegov odlazak makar nam ostalo 50 miliona duga ću slavit ko rođendan. Ako neizvlacenje podrazumjeva polazak iz kantona i to je super.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sto dalje od Ilidze i Brajlovicazeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:27Dok ne napravi Instagram ima podrsku
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
DzemoSmjecanin
- Kontakt:
Ipak je pomoćni u igri, kad grune novi kompleks. Kaze zaštitio se klub, čime
Goreg ste lopova primili..
Goreg ste lopova primili..
I ovaj nas je bio bez instagrama godinu dvije pa se aktivirozeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:27Dok ne napravi Instagram ima podrsku
- jurisicduska
- Kontakt:
Vas je napravio ovog našeg, dao mu je pare i pokrenuo prvu kompaniju čiji su bili suvlasnici. Nas je debil.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:24Sta kazes za ovog naseg Mirvica?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:22Klub je u raljama Mirvica i poslušnika i svite koju je okupio oko sebe. Njegov odlazak makar nam ostalo 50 miliona duga ću slavit ko rođendan. Ako neizvlacenje podrazumjeva polazak iz kantona i to je super.
Opet ću ponoviti nije kako vi predstavljate ali je sigurno bolje nego sto vam je bilo. Mislim da ćete sad malo bolje kotirat i privući dobre igrače i osoblje , tako da cete sigurno bit i bolji. Uz vas fanatizam to bi trebalo otići u dobrom pravcu po vas sto meni nije drago naravno. Ali Boze moj. To sto ih je ista mater rodila nema nikakve veze. Nisu ni slični.
Mirvic se vise nece vraćati u Fk Sarajevo.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ide uskoro video sa Sejombvsic je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:28I ovaj nas je bio bez instagrama godinu dvije pa se aktiviro
Duska vec 6 postova nije spomenuo zeljeznicar i upravljacku strukturu koju samo on zna kako je sklopljena.
Dakle ovo je gore nego sto sam mislio
Dakle ovo je gore nego sto sam mislio
- jurisicduska
- Kontakt:
Nisam ja ko vi da kad pričamo o našim problemima govorim e vi ovo e vi ono. Kad ispričamo o našim mozemo i o vašim. To je odlika normalnih ljudi. Ne može odgovor na naše probleme bit nešto vase. Uostalom ni nema se sta puno vama sad naći negativno.
Imamo 10 miliona duga. Mislim znam ja to već dugo. Znam i zašto, i sta će i bit. Ali nije to poenta. Mislis da je fer sad nešto vama govoriti a vi taman stali na noge ?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 30 dec 2025, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
jedan stavio klub u dugove, drugom veterani nisu turnir osvojili.
mislim da je dostaa
mirvici odlaziteeee iz metropole
mislim da je dostaa
mirvici odlaziteeee iz metropole
Ma nek se goni samo, aBd princ da dodje i serijat zavedezeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:29Ide uskoro video sa Sejom![]()
Sudija pogrijesi namjerno, oko mu iskopaju
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma samo da Fuad Zaganor i mlada spakuju kofere 
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Smiješno kolika je karma kučka...
Godinama nas peru za "pronađene" dugove, a oni dobiše fin poklon za NG.
Godinama nas peru za "pronađene" dugove, a oni dobiše fin poklon za NG.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!