Sta zna papak sta je tramvaj..oko Foce i Cajnica tih razonoda neJma.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Dobro, ovo je sigurno neko dijete pisalo koje nema dodira s klubom. Pa oni imaju dug prema svim uposlenicima, dobavljacima itd iste visine skoro kao i sto su dobili poreski. MIslis da nije neki forumas znao za ovo prije 15 dana. Pa bio je onaj jedan pitar na forumu sto je imao veze s poreskom, pa nas ovdje gnjavio kad smo isto do nove morali platiti iznos i "insajderske" iz poreske sirio. Sada se suti. Kod nas je ipak previse dusmana bilo, al uspjeli smo se izvuci i imovina je ostala tu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 dec 2025, 08:11Dobro jutro svima![]()
plisek je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:43Evo da vam brat odmah kaze, dugova nema, clanak je pusten da se unese nemir u nase redove od strane plavih fekalija. Prelistajte clanke koju su objavili za gurbete, nijedan negativan ni u sezoni kad su trebali ispast. Ne nasjedajte bezveze, nit smo u dugu, nit Mirvic odlazi, nit imamo problema.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
FK Sarajevo ne duguje samo državi, već i vlastitim igračima. Naime, prema onome što nam je rečeno Sarajevo do nove godine mora izmiriti sva dugovanja prema igračima, ili rizikuje da ne dobije licencu za evropska takmičenja za sljedeću sezonu, što je upravi kluba trenutno daleko hitniji problem iz razloga što uz izbacivanje iz Evrope dolaze i nove milionske novčane kazne, kao i suspenzije do tri godine iz evropskih takmičenja.
A što bi volio da ne dobijete licencu na 3 godine. Ne bi ljepšeg dana bilo u mom životu!
Ja znam da Securitasu duguju oko 600.000 i vodovodu za akademiju Butmir 200.000.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Dobro se sjecam Ismir se zvao.. 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Lažni članci, spinuje plava fekalija, itd......
Al nema veze, kone kako cemo bez para
nek crknu dusmani, najjaci smo
Čuj spinovanje. Ahahahahaha. Pogledaj članak na n1 ljudi u posjedu dokumenata, papira i svih dokaza.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:37Lažni članci, spinuje plava fekalija, itd......
Ahahahahahhahaha.
Hjaooo svakakvih mileta Bog stvori.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ironičan je čovjek.Cwirek je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:41Čuj spinovanje. Ahahahahaha. Pogledaj članak na n1 ljudi u posjedu dokumenata, papira i svih dokaza.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:37Lažni članci, spinuje plava fekalija, itd......
Ahahahahahhahaha.
Ja vam preporučujem da se ne radujete toliko.
Mislim imate vi vise duga od ovog
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
evo kad me duska brani, stvarno niko nije tacanjurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:43Ironičan je čovjek.Cwirek je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:41Čuj spinovanje. Ahahahahaha. Pogledaj članak na n1 ljudi u posjedu dokumenata, papira i svih dokaza.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:37Lažni članci, spinuje plava fekalija, itd......
Ahahahahahhahaha.
Mislim imate vi vise duga od ovogpa nikom ništa. Riješit cemo mi ovo.
a Mamici im ulaze u klub, bar je takav plan bio ovo sad sta je vidjet cemo
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mamići su odavno u klubu ima 6 mjeseci.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:45evo kad me duska brani, stvarno niko nije tacanjurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:43Ironičan je čovjek.
![]()
Dug je aktiviran prije 20 dana. Nije nešto sto je Mirvic napravio. To je dug iz perioda prije Mirvica. Kad smo isto bili na konopcima. Mirvic je pored ovog poreza napravio dug , to treba da nas brine. Ovo se riješi za čas. Ima drugih dugova.
Ma ustvari naslađujete se i mi bi da je obrnuto. Nego kod vas ima ovoliki dug uvijek pa nije nikakva novost.
Tako je. Ima Sarajevo još dugova ovih novijih. Ovu jesu stari dugovi , naslijeđeni. Mislim na ova 4.2 miliona.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:47Mamići su odavno u klubu ima 6 mjeseci.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:45evo kad me duska brani, stvarno niko nije tacanjurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:43
Ironičan je čovjek.
![]()
Dug je aktiviran prije 20 dana. Nije nešto sto je Mirvic napravio. To je dug iz perioda prije Mirvica. Kad smo isto bili na konopcima. Mirvic je pored ovog poreza napravio dug , to treba da nas brine. Ovo se riješi za čas. Ima drugih dugova.
Ma ustvari naslađujete se i mi bi da je obrnuto. Nego kod vas ima ovoliki dug uvijek pa nije nikakva novost.
Ovi novi su oko miliona i naravno da je I M ovo riješiti.
Ali kriti se, lagati da nemaš dug, spinovati da je to naručeno da se laže i slično je glupost par exelanc.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
znam da ima drugih dugova, ali ne smijem ja to rec, bit ce spin plave fekalije...jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:47Mamići su odavno u klubu ima 6 mjeseci.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:45evo kad me duska brani, stvarno niko nije tacanjurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:43
Ironičan je čovjek.
![]()
Mirvicev dug je veci problem od ovog
- Combattente87
- Kontakt:
I smijat cemo jos uvijek
Trenutno korisnika/ca: Rule_hz, Zaboljesutra i 33 gosta.