FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemoj unositi negativu, kraj sezone je, uzeoi smo kup, ide evropa.
Nemoj unositi negativu, pocela je sezona, treba nam jedinstvo.
Nemoj unositi negativu, zimska pauza je, princ ce se povuci
Kad je pravo vrijeme da se kazu problemi kluba?
Uvijek je neki razlog da se šuti, jer ljudi danas ne vole da cuju istinu.
I ti sto sute, glume velike navijace i zastitnile, a u konacnici podrzavaju razdor kluba. Jer podrzavajuci mirvica podrzavas unistenje kluba i spustanje na niskee grane.
Nemoj unositi negativu, pocela je sezona, treba nam jedinstvo.
Nemoj unositi negativu, zimska pauza je, princ ce se povuci
Kad je pravo vrijeme da se kazu problemi kluba?
Uvijek je neki razlog da se šuti, jer ljudi danas ne vole da cuju istinu.
I ti sto sute, glume velike navijace i zastitnile, a u konacnici podrzavaju razdor kluba. Jer podrzavajuci mirvica podrzavas unistenje kluba i spustanje na niskee grane.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nisam imao namjeru ali sada kada citam svoj post ispade da je tako, izvini. Vise sam se obracao svima ali sam tebi repliciraojurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 07:32Pa sta me napadas vidis da govorim da ce bit ureduErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 01:48Neka je aktiviran. De nam provjeri najvece duznike u sportu pa uporedi broj clanaka o nasim i dugovima ostalih bh klubova.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:43
Nasao se dug od prije. Žalba nije prošla. Dug je aktiviran. Upravu su ljudi sta pisu. Nije laž nikakva nit je deplasirano od strane medija nit bi mediji to objavili da nemaju papir. Ovo je s kamatama dug.
Nemojte se ba sekiratnije moglo bolje. Za nas.
A i ako se nesto duguje nije smak svijeta, to je rijetkost kod nas, kod drugih normalna pojava. Grob te jebbo ljudi nemaju pobjede 2 mjeseca i ako pogledas samo ovaj portal, ruze cvjetaju na krmetnjaku, a kod nas pakao.![]()
A ovi sto odmah dijele ljude na shreka i placenike, najgori su.
Kad god iskoci neki problem, eto ih odmah da dijele raju na ove ili na one, nema konkretnog dijaloga ili uvazavanja tudjeg misljenja, odmah vrijedjanje. A 2500 prosjek na kosevu.
Kad cete shvatiti da podjele koje forsirate nikad nista dobro nisu donijele?
NazorUso najgori. Sad da mu kazes da je noc, on ce reci "evo ovih sto vole dan" i ubaciti smajlije.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
ma ko celik cemo zavrsiti kako stvari stoje
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ko nas je kleo nije dangubio.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Otvoriš 2 stranice foruma, i tačno čovjek ne zna šta da misli
Jedna skupina tvrdi isključivo da nikakvih dugova nema prema igračima i da Ismir ostaje, a sa druge strane kunu se ljudi da je Ismir tu još 10ak dana i da princ dolazi.
Ima i treća skupina, kojoj ja pripadam, a to je skupina koja ne zna kome vjerovat
Jedna skupina tvrdi isključivo da nikakvih dugova nema prema igračima i da Ismir ostaje, a sa druge strane kunu se ljudi da je Ismir tu još 10ak dana i da princ dolazi.
Ima i treća skupina, kojoj ja pripadam, a to je skupina koja ne zna kome vjerovat
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zasto ne bih pravio paralelu izmedju nas i najblizeg primjera, gradskog rivala s kojim si u par bodova?rimljanin90 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 03:10Ne mogu da vjerujem da pored svih problema sto nas snadju idalje nadjete razlog da nebitne kone spominjete... Pored svih problema od saveza, dugova, menadzera... o zeljkanu se pricaErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 01:48Neka je aktiviran. De nam provjeri najvece duznike u sportu pa uporedi broj clanaka o nasim i dugovima ostalih bh klubova.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:43
Nasao se dug od prije. Žalba nije prošla. Dug je aktiviran. Upravu su ljudi sta pisu. Nije laž nikakva nit je deplasirano od strane medija nit bi mediji to objavili da nemaju papir. Ovo je s kamatama dug.
Nemojte se ba sekiratnije moglo bolje. Za nas.
A i ako se nesto duguje nije smak svijeta, to je rijetkost kod nas, kod drugih normalna pojava. Grob te jebbo ljudi nemaju pobjede 2 mjeseca i ako pogledas samo ovaj portal, ruze cvjetaju na krmetnjaku, a kod nas pakao.![]()
Kad god iskoci neki problem, eto ih odmah da dijele raju na ove ili na one, nema konkretnog dijaloga ili uvazavanja tudjeg misljenja, odmah vrijedjanje. A 2500 prosjek na kosevu.
NazorUso najgori. Sad da mu kazes da je noc, on ce reci "evo ovih sto vole dan" i ubaciti smajlije.![]()
Zar nije bolje pridruziti medije sebi kao sto su oni uradili, pa ovako kada imas neki problem niko ne sazna za to?
Bili su u nekoliko navrata po 3 mjeseca bez plate i niko u BiH to nije znao. Ni struju nisu uplacivali, kamoli porez. Siroki isto. Borac isto (tek skoro se saznalo, a jos nema plata.)
Na kosevu se zna i ako security agenciji dugujes, ekskluziva.
Svjesno i planski se unosi nemir iz 5 struja, daje se 150% mogucnosti na svim poljima da Sarajevo ostane bez bilo kakvog investitora samo zato jer smo prijetnja svima.
Jos nam samo fale ove podjele medju navijacima, dok svi ostali brane svoj klub i kad je neodbranjivo, pitar se nasladjuje svom klubu, investitoru, vlasniku, drugovima na tribini itd.
Kolektivno ludilo.
- SilaMoc1946
Mi iz ove treće skupine ćemo saznat valjda sve što nas interesuje u toku JanuaraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 10:59Otvoriš 2 stranice foruma, i tačno čovjek ne zna šta da misli![]()
Ima i treća skupina, kojoj ja pripadam, a to je skupina koja ne zna kome vjerovat![]()
Sarajevo ljubavi moja 1946
Ne znam što se tačno događa u klubu, ali sam osobno primijetio ozbiljne probleme u fan shopu i s ljudima koji ga vode. Prvo sam iz Njemačke naručio novi bijeli adidas dres čim je izašao, ali su na paketu naveli pogrešnu adresu pa je pošiljka vraćena. Dok su je ponovno poslali, čekao sam ukupno više od mjesec dana. Zatim sam iz BiH naručio Ljajić majicu i još nekoliko artikala iz shopa, ali je paket završio u Cazinu umjesto u Tešnju, opet zbog pogrešno navedene adrese. Kontaktirao sam ih, rekli su da će riješiti i da će paket biti ponovno poslan kroz par dana, što su i učinili te mi poslali novi broj za praćenje. Međutim, prošlo je deset dana i paketa nema. Kada sam provjerio status, vidio sam da je to zapravo isti broj pošiljke koji je već ranije završio u Cazinu. Ponovno sam im se javio, opet ista priča o grešci i ponovnom slanju, nakon čega sam odlučio sve otkazati jer stvarno nema smisla. Ako je situacija u fan shopu ovakva, mogu samo zamisliti kako stvari funkcioniraju u klubu općenito.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
Hordas1990
- Kontakt:
Nisi jedini koji je imao takvih problema. Imao sam i ja, a i cuo sam od bar 5-6 ljudi za slicne stvari. Ne znam sta je problem iskreno jer poslati paket u danasnji vakat je nesto najlakse na svijetu.HordasFks je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:06Ne znam što se tačno događa u klubu, ali sam osobno primijetio ozbiljne probleme u fan shopu i s ljudima koji ga vode. Prvo sam iz Njemačke naručio novi bijeli adidas dres čim je izašao, ali su na paketu naveli pogrešnu adresu pa je pošiljka vraćena. Dok su je ponovno poslali, čekao sam ukupno više od mjesec dana. Zatim sam iz BiH naručio Ljajić majicu i još nekoliko artikala iz shopa, ali je paket završio u Cazinu umjesto u Tešnju, opet zbog pogrešno navedene adrese. Kontaktirao sam ih, rekli su da će riješiti i da će paket biti ponovno poslan kroz par dana, što su i učinili te mi poslali novi broj za praćenje. Međutim, prošlo je deset dana i paketa nema. Kada sam provjerio status, vidio sam da je to zapravo isti broj pošiljke koji je već ranije završio u Cazinu. Ponovno sam im se javio, opet ista priča o grešci i ponovnom slanju, nakon čega sam odlučio sve otkazati jer stvarno nema smisla. Ako je situacija u fan shopu ovakva, mogu samo zamisliti kako stvari funkcioniraju u klubu općenito.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa to, ako ne mogu jedan yebeni fanshop ustrojit, kako onda da ocekujemo ista na drugim planovima? Jbt danas svaka druga hamsa ima neke online butike, salje robu koja za 48h dolazi na adresu, a najveci klub u drzavi ne zna poslat majicu na drugi kraj grada. O drugom kantonu da ne pricamo, a tek negdje u Evropu, za to doktorat treba. Jbg, mi uvijek u drugom krivicu trazimo. Te mediji nas mrze, te nam opcina nece sredit stadion... tacno zamisljam kako li izgledaju nasi planovi sa stadionom i ti potencijalni sastanci sa nacelnikom. Ne znamo majicu dostavit, a kamoli neku dokumentaciju za stadion. Ne pada s neba nikom u drzavi, ljudi rade, lobiraju, moljakaju, salju prijedloge, salju rjesenja. Mi sjedimo i "Mandicu/Ajnadzicu, daj nam stadioooon".HordasFks je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:06Ne znam što se tačno događa u klubu, ali sam osobno primijetio ozbiljne probleme u fan shopu i s ljudima koji ga vode. Prvo sam iz Njemačke naručio novi bijeli adidas dres čim je izašao, ali su na paketu naveli pogrešnu adresu pa je pošiljka vraćena. Dok su je ponovno poslali, čekao sam ukupno više od mjesec dana. Zatim sam iz BiH naručio Ljajić majicu i još nekoliko artikala iz shopa, ali je paket završio u Cazinu umjesto u Tešnju, opet zbog pogrešno navedene adrese. Kontaktirao sam ih, rekli su da će riješiti i da će paket biti ponovno poslan kroz par dana, što su i učinili te mi poslali novi broj za praćenje. Međutim, prošlo je deset dana i paketa nema. Kada sam provjerio status, vidio sam da je to zapravo isti broj pošiljke koji je već ranije završio u Cazinu. Ponovno sam im se javio, opet ista priča o grešci i ponovnom slanju, nakon čega sam odlučio sve otkazati jer stvarno nema smisla. Ako je situacija u fan shopu ovakva, mogu samo zamisliti kako stvari funkcioniraju u klubu općenito.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ne odgovara ljudima da je u FK Sarajevu pozitivna atmosfera i da sve u klubu ide prema boljem pa se baci šuplja ne bi li se stvorila negativa.
Naravno, naši "navijači" na tu priču uvijek nasjednu i iskoriste priliku da blate klub za svaku i najmanju sitnicu.
Naravno, naši "navijači" na tu priču uvijek nasjednu i iskoriste priliku da blate klub za svaku i najmanju sitnicu.
Eros je najjaci lik na ovom pdf, od A do Ž se slazem.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 10:43nisam imao namjeru ali sada kada citam svoj post ispade da je tako, izvini. Vise sam se obracao svima ali sam tebi repliciraojurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 07:32Pa sta me napadas vidis da govorim da ce bit ureduErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 01:48
Neka je aktiviran. De nam provjeri najvece duznike u sportu pa uporedi broj clanaka o nasim i dugovima ostalih bh klubova.
NazorUso najgori. Sad da mu kazes da je noc, on ce reci "evo ovih sto vole dan" i ubaciti smajlije.
Sportski mediji u BiH funkcionisu tako sto ce lupati vijesti o Sarajevu jer ce dobiti preglede i kom na samoj objavi.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ali tacne su informacije. Mediji su dosli do dokumenata i objavili, sto im je posao. Valjda je trebalo da ne objave nista da bi mi bili zadovoljni, da sakriju sta li.
Na kraju krajeva ja ne znam cemu ovoliki ibret dosta dugo se pise o stanju u klubu i ko god prati klub nije mu ovo nista specijalno novo.
Ja bi volio da vidim sta je u glavi ljudi kad izadje vijest "klub je duzan x sumu, ima x probleme te i te" da im prva reakcija bude "ali sto ne pisete o Zeljkanovim problemima" sta me boli **** za Zeljkana? Hoce to rijesiti nase probleme ako budu pisali o njima? Valjda je poenta jesu li tacne info ili ne, a tacne su.
Na kraju krajeva ja ne znam cemu ovoliki ibret dosta dugo se pise o stanju u klubu i ko god prati klub nije mu ovo nista specijalno novo.
Ja bi volio da vidim sta je u glavi ljudi kad izadje vijest "klub je duzan x sumu, ima x probleme te i te" da im prva reakcija bude "ali sto ne pisete o Zeljkanovim problemima" sta me boli **** za Zeljkana? Hoce to rijesiti nase probleme ako budu pisali o njima? Valjda je poenta jesu li tacne info ili ne, a tacne su.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Interantno je da jučer niko ništa ne zna, danas masu insajdera, svi sve znaju, i uvjek se ispostavi da je istina 10%.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:33Ali tacne su informacije. Mediji su dosli do dokumenata i objavili, sto im je posao. Valjda je trebalo da ne objave nista da bi mi bili zadovoljni, da sakriju sta li.
Ima i cetvrta grupa koja konta, da se je vratio nazad u 2013/14 godinu i cita ovakve natpise po portalima o dugovanju drzavi i igracimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 10:59Otvoriš 2 stranice foruma, i tačno čovjek ne zna šta da misli![]()
Ima i treća skupina, kojoj ja pripadam, a to je skupina koja ne zna kome vjerovat![]()
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kako, kada se unazad godinu dana i vise pise protiv Mirvica i njegovih ludarija?Pitaristok je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:38Interantno je da jučer niko ništa ne zna, danas masu insajdera, svi sve znaju, i uvjek se ispostavi da je istina 10%.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:33Ali tacne su informacije. Mediji su dosli do dokumenata i objavili, sto im je posao. Valjda je trebalo da ne objave nista da bi mi bili zadovoljni, da sakriju sta li.
Ja sam mislio da ce nama biti svima crvena linija kada se ipak "saznalo" da je ayla i dalje alfa i omega. Al eto, što bi reko Besim Spahić "Suti, ne talasaj".
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nema forum sta biti kriv ili navijaci . Na potezu je uprava kluba da se oglase i objasni situaciju. Ako budu sutili kao dosad onda su definitivno tacne ove priče da smo u ****. Uvijek nešto u rukavicama i skriveno izadji napravi pres i reci kako stvari stoje i svima će biti lakše upravi , igracima, navijačima pa kakva god da je situacija.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Slobodno udji u moje postove ja sam neke stvari pisao prije pola godine i vise, a nisam jedini.Pitaristok je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:38Interantno je da jučer niko ništa ne zna, danas masu insajdera, svi sve znaju, i uvjek se ispostavi da je istina 10%.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:33Ali tacne su informacije. Mediji su dosli do dokumenata i objavili, sto im je posao. Valjda je trebalo da ne objave nista da bi mi bili zadovoljni, da sakriju sta li.
Bas lud moras bit da mislis da je N1 izmislio da ima dokumente. Mislim ako jesu to je za tuzbe da ih oderes par stotina milja, ali nisu i zbog toga nema demanta iz kluba.
Bice sve ok, Duska je objasnio situaciju.
Trenutno korisnika/ca: General505, Pantelija i 82 gosta.