FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da se ovim placenim insajderima sjetim svega sto im je drago , crknite dusmani hebo li vas kmeljo .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
PajoZdjelar
- Kontakt:
Tebi koliko je drago sam sa sobom pričaš.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 15:49Ismira bilo stid pisati princu radi par miliona, konta smijat će mu se.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:55Nije vijest stigla do princa. Poslat ce 10 mil da se pocaste u poreznoj. Kaze da manje novcanice i nema.
A kod princa idalje mobitel bez kamere. Rekao mu da ga zove samo kada je bitno. Zbog rominga.
PUNK'S NOT DEAD!
(It's Just Older, Balder and Fatter)
(It's Just Older, Balder and Fatter)
Eto i to se rijesilo , obavezno prodati guliasvilia vec sad u januaru pa makar i za manju cijenu od zeljene i od tih para vratiti dug i trebaju jos stici neke rate za igrace koje smo prodali ne znam koji je iznos , vrijeme ce pokazati kako ce sve ovo da ide al ja vjerujem da ce Mirvic tek sad ozbiljno da krene sa ulaganjima pogotovo sto je svjestan da mu navijaci okrecu ledja i jos vise sto hoce da se takmici sa bratom jer Ismir je lud ko struja i nije naivan ko sto ovde vecina misli ,sad kad se zainati ili cemo biti na vrhu ili skroz na dnu vrijeme ce pokazati .Turo je napisao/la: ↑30 dec 2025, 15:41Fudbalski klub Sarajevo uspio je u posljednji trenutak postići sporazum s Poreznom upravom Federacije Bosne i Hercegovine o načinu isplate ogromnog poreznog duga, od skoro 4,2 miliona maraka.
Kako saznaje Sport Centar, rok za dogovor je istjecao danas do isteka radnog vremena, nakon što je klubu s Koševa odbijena žalba Ministarstvu finansija FBiH.
Potom je klub izgubio i sudski spor na utvrđeni porezni dug još iz 2018. godine na koji se naslanja ogromna kamata.
Srećom po klub, sporazum je upravo potpisan i time je izbjegnuta blokada računa, kao i sve druge negativne posljedice po FK Sarajevo, saznajemo iz izvora bliskih klubu.
Saznali smo da je reprogramom s Poreznom upravom dogovoren rok za plaćanje duga do 30. juna 2026. godine.
Jbt ovo nikad mi sa njim korak naprijed necemo napraviti
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
kako se ljudima dadne neprovjerene info pisati...kao fakte.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dje ste insajderi, jel otisao Mirvic? hahahahahaha
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- PeppermintSA
- Kontakt:
Tanu dici spomenik
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ispljuvase covjeka koji dva puta gasi pozar i vraca tudje dugove, nego imatel steucnjaci kakvog investitora da vrati ove dugove i da dodje u klub,posto kad citam sta pisu neki izgleda to je veoma jednostavno,jestel nasli nekog?
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Da budemo pošteni prema "insiderima," Predsjednik zaista jeste trebao napustiti klub. To je bilo planirano. Ova promjena se desila u zadnjem trenutku. Hvala Bogu da je do nje došlo, ali rijetko ko je znao da će ovako završiti. Mislim da ni sam Ismir to nije znao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:04Ispljuvase covjeka koji dva puta gasi pozar i vraca tudje dugove, nego imatel steucnjaci kakvog investitora da vrati ove dugove i da dodje u klub,posto kad citam sta pisu neki izgleda to je veoma jednostavno,jestel nasli nekog?
hahahah kakve botine koliko vas placa debeli srek
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šteta.IstinskiPitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:04Da budemo pošteni prema "insiderima," Predsjednik zaista jeste trebao napustiti klub. To je bilo planirano. Ova promjena se desila u zadnjem trenutku. Hvala Bogu da je do nje došlo, ali rijetko ko je znao da će ovako završiti. Mislim da ni sam Ismir to nije znao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:04Ispljuvase covjeka koji dva puta gasi pozar i vraca tudje dugove, nego imatel steucnjaci kakvog investitora da vrati ove dugove i da dodje u klub,posto kad citam sta pisu neki izgleda to je veoma jednostavno,jestel nasli nekog?
Valja još dugo godina sličan cirkus gledati ako nastavi istim putem kao do sad.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sad ocekujem objavu da ni Mamic ne ostaje na poziciji savjetnika
Yebali smo jeza u ledja s ovim hrasnickim muflonom
Yebali smo jeza u ledja s ovim hrasnickim muflonom
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Poslije riječi "kapitalac" pa fraze " trebamo bit ponizni" i famoznu riječi "insajderi" treba zabranit. Nije bitno ko je šta piso al bitno je da svi sve znaju a niko ništa ne zna, još jednom se dokazalo da baš niko ništa ne zna a možda je tako i bolje.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 15:46BIlo je raznih pišanja po insajderima kroz sve ove godine.
Ovo danas je najjače ikada.
Crknite kerovi.
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Iskreno, mislim da je ulazak njegovog brata u naš fudbal odigrao ulogu. Oni ne komuniciraju već dugo. Ismir želi da pokaže starijem bratu, koji je moćniji finansijski, da i on može napraviti nešto veliko. Ovo je dobro za nas. Očekujte velika ulaganja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:06Šteta.IstinskiPitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:04Da budemo pošteni prema "insiderima," Predsjednik zaista jeste trebao napustiti klub. To je bilo planirano. Ova promjena se desila u zadnjem trenutku. Hvala Bogu da je do nje došlo, ali rijetko ko je znao da će ovako završiti. Mislim da ni sam Ismir to nije znao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:04Ispljuvase covjeka koji dva puta gasi pozar i vraca tudje dugove, nego imatel steucnjaci kakvog investitora da vrati ove dugove i da dodje u klub,posto kad citam sta pisu neki izgleda to je veoma jednostavno,jestel nasli nekog?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Drago mi je sto cemo igrati evropu naredne godine i sto nam nece otici pola tima. Crkni.PajoZdjelar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 15:56Tebi koliko je drago sam sa sobom pričaš.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 15:49Ismira bilo stid pisati princu radi par miliona, konta smijat će mu se.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:55Nije vijest stigla do princa. Poslat ce 10 mil da se pocaste u poreznoj. Kaze da manje novcanice i nema.
A kod princa idalje mobitel bez kamere. Rekao mu da ga zove samo kada je bitno. Zbog rominga.
Tebi koliko je krivo, registrovao si se samo da meni odgovaras na komentare.
provjeri koji je ovaj, vjerovatno onaj iz banovića
vratio se forumas IsmirMirvicIstinskiPitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:09Iskreno, mislim da je ulazak njegovog brata u naš fudbal odigrao ulogu. Oni ne komuniciraju već dugo. Ismir želi da pokaže starijem bratu, koji je moćniji finansijski, da i on može napraviti nešto veliko. Ovo je dobro za nas. Očekujte velika ulaganja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:06Šteta.IstinskiPitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:04
Da budemo pošteni prema "insiderima," Predsjednik zaista jeste trebao napustiti klub. To je bilo planirano. Ova promjena se desila u zadnjem trenutku. Hvala Bogu da je do nje došlo, ali rijetko ko je znao da će ovako završiti. Mislim da ni sam Ismir to nije znao.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Misliš da je to dvoje povezano?
Onda čisto sumnjam i u ostanak Cvitanovića.
Ma kako god, očekivanja povodom cijele situacije su mi u nuli, jedino da možda princ potencijalno kupi neki udio što bi dalo neku nadu, inače..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Pitaristok
- Kontakt:
A TI DUŠKAJURIŠIĆ ZAKOPAJ SE
VEZE TI NEMAŠ I NEŠTO MI GOVORI DA SI USTVARI ŠTRUMF
VEZE TI NEMAŠ I NEŠTO MI GOVORI DA SI USTVARI ŠTRUMF
IstinskiPitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:09Iskreno, mislim da je ulazak njegovog brata u naš fudbal odigrao ulogu. Oni ne komuniciraju već dugo. Ismir želi da pokaže starijem bratu, koji je moćniji finansijski, da i on može napraviti nešto veliko. Ovo je dobro za nas. Očekujte velika ulaganja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:06Šteta.IstinskiPitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:04
Da budemo pošteni prema "insiderima," Predsjednik zaista jeste trebao napustiti klub. To je bilo planirano. Ova promjena se desila u zadnjem trenutku. Hvala Bogu da je do nje došlo, ali rijetko ko je znao da će ovako završiti. Mislim da ni sam Ismir to nije znao.
Kad nije do sada, taj veze sa zivotom nema sve dok je okružen debilima s kojim je do sad okružen bio. Nadat se da ce sad ovih 98% princu dati
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, Haksss i 23 gosta.