FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
45
11%
Drugi
41
10%
Treći
136
34%
Četvrti
76
19%
Peti
33
8%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
1%
Osmi
15
4%
Ispadamo iz lige
34
8%

Ukupno glasova: 403

Ajlah
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajlah » 30 dec 2025, 21:29

Princ je kupio tanov dio

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 30 dec 2025, 21:35

I Ismir kupio princa. sada je on Crown Prince Ismir Sultan of Johor.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 30 dec 2025, 21:35

I sad mi oci krvare od one dukserice danas. Dan te yebo i AI i ko ga napravi. Cuj forever bordo, ojjj..
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 30 dec 2025, 21:37

Ajlah je napisao/la:
30 dec 2025, 21:29
Princ je kupio tanov dio
Najjači profil 🤣🤣🤣

Sad kad znamo sve, mislim da će nas ovo ojačati.
Samo sačekati 05.01. kad krenu priprema, ako Mamić dovede u međuvremenu 2-3 svoja igrača, onda za nas nema zime u prolječe. Do bajrama smo u borbi za titulu.😁

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 dec 2025, 21:40

slika

Tresla se gora rodio se miš.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 30 dec 2025, 21:48

Pljuvati po Tanu može samo neko ko je počeo pratiti klub od kad je Mirvić. Tan zaslužuje svako poštovanje od svih nas, nekako ne znam koja je situacija bila teža i gora po klub ali nekako po meni njegov prvi mandat je bio ključan i tu nas je izdigao skoro iz mrtvih uzdigao na jedan veći nivo kojem evo vidimo 12 godina poslje neki su se počeli radovati i raditi ono što smo mi imali davno i to prije svega zahvajuljući njemu. Šta se sad dešavalo ko će ga znati i ako je zaista otišao i napustio klub minimum koji mi kao navijači trebamo reći je "hvala i sretno", sve ispod toga je sramotno.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 30 dec 2025, 21:52

DoktorXabaras je napisao/la:
30 dec 2025, 21:48
Pljuvati po Tanu može samo neko ko je počeo pratiti klub od kad je Mirvić. Tan zaslužuje svako poštovanje od svih nas, nekako ne znam koja je situacija bila teža i gora po klub ali nekako po meni njegov prvi mandat je bio ključan i tu nas je izdigao skoro iz mrtvih uzdigao na jedan veći nivo kojem evo vidimo 12 godina poslje neki su se počeli radovati i raditi ono što smo mi imali davno i to prije svega zahvajuljući njemu. Šta se sad dešavalo ko će ga znati i ako je zaista otišao i napustio klub minimum koji mi kao navijači trebamo reći je "hvala i sretno", sve ispod toga je sramotno.
:salut:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 dec 2025, 21:58

Upravo tako.
Tan je zaslužio naše poštovanje.

Nek misli ko sta hoće on je kad je tek došao ubacio toliko novca u klub da smo mogli stvarno postati faktor u regionu, nismo znali, potpomognuti domaćim izdajnicima. Borac bio drugoligaš, Zrinjski na aparatima a Zeljeznicar ono njihovo, i ništa. Sami sebi smo najveci dušmani. Nije zaslužio ni ovaj članak plaćeni ni da ga se ovako popljuje u medijima.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 30 dec 2025, 22:07

:thumbup:
Nikad poraz, samo lekcija.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 30 dec 2025, 22:22

Nisu zaslužili da se s.re po njima niti jedsn, ni Tan ni Mirvić.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 30 dec 2025, 22:36

Jest al kad bi se navijaci pitali. Ovdje sve go mrtvac. Pljuvaci, kospicari, dijaspora, balijanderi, interesdzije, insajderi i ostali.

Nekakvi se poeni skupljaju po forumu, ne znam sta im to znaci u zivotu, gledaju ko ce prvi sve ocrniti da bi on ispao ko blizi klubu. Misle ako im jaran ima sina u kadetima da ovaj sve zna sta se desava.
Nedjelja, 13h, odlicna forma, derbi - 8000.
Toliko.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 30 dec 2025, 22:37

E sad smo tek nayebali ako nas samo Mirvic drzi.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 30 dec 2025, 22:39

Sta vam je ljudi, citajte malo naslove o nama i o konama
Rijetki su naslovi pozitivni o nama a o njima sve sjajno i bajno

I dosli smo do tacke da navijaci Sarajeva zele da pocnemo iz kantona i da misle da se gasimo. Jedni druge vrijedjamo

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 30 dec 2025, 22:51

fks74 je napisao/la:
30 dec 2025, 22:22
Nisu zaslužili da se s.re po njima niti jedsn, ni Tan ni Mirvić.
:thumbup:

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 30 dec 2025, 22:52

Ma vidite govorimo o prošlosti i o onom što zasigurno znamo isto tako znamo zašto i nismo uspjeli. Gotovo, završena priča. Isto tako sad ne znamo zbog čega je on otišao, možemo to usporediti i na svakodnevnom životu gdje se ljudi vjenčaju, žive skupa vole se, stvore porodicu, djecu, imanja, stanove kuće... i onda to sve neko od tih dvoje razjebe, **** se, pije, drogira šta znam i onda ovaj drugi sve najgore priča o njemu, pljuje ga na svakom koraku. Pišem onako hipotetički, sa nekom pretpostavkom šta se moglo desiti jer ne znamo šta je stvarni uzrok njegovog odlaska i baš zato treba sve to uzeti sa rezervom. Mi možemo samo pretpostavljati šta se dešavalo i ako se ispostavi tačno da godinama nije davao ništa za klub i ako je Mirvić to sirgurao opet ne treba Tana pljuvati nego pružiti ruku Mirviću jer nije baš jednostavno imati partnera u nekom biznisu koji ti nije financijska podrška a klub je jako skupa igračka.
Opet kad se podvuče crta nismo sad u nekoj dubiozi, eto plačeni su dobavljači, igrači, sve što treba, taj dug koji se pojavio više nije problem ne znam nismo sad u nekoj situaciji da nas je Mirvić svukao u ravan i da neznamo kako i gdje dalje da se moraju tražiti neka druga riješenja a i koja bi to bila što neko napisa "nisam vidio da se baš nešto otimaju da preuzmu klub".
Mi smo ovaj put asami izabrali i nama se je boriti sa Mirvićem i raznim "Mirvićima", jer drugog načina nema, vidite i na primjeru Željezničara da bez podrške saveza, politike ništa se značajno ne može napravit, samo frustracije i razočarenja.
Napisao sam maloprije, imamo dobar igrački kadar, najbolji u državi što smo i pokazali i kad smo svi 100% niko nam ništa ne može isto tako imamo čovjeka koji zna prepoznati mladog igrača i gdje ćemo maximalno iskoristit taj potencijal akademije, dosta i puno više pozitivnih stvari ima koje ne treba da padaju u sjenu i gube našu podršku zbog neke dukserice u šopu ili teksta koji ne napisan uz pomoć AI.
Igrači na terenu su Sarajevo a ne radnice u šopu.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 30 dec 2025, 23:06

Velike stvari tek dolaze, opustite se i uživajte...
Sve o čemu raspravljate i mislite da klub ide dublje i dublje nije tačno. Na ovom se radilo sigurno duže od 3 mjeseca (Preuzimanje vlasništva).
Ovo sto se desilo sa poreskom je proces koji vec dugo traje i dobili smo kasno rješenje na sto su mediji svi jedva dočekali.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 30 dec 2025, 23:13

junioR je napisao/la:
30 dec 2025, 23:06
Sve o čemu raspravljate i mislite da klub ide dublje i dublje nije tačno. Na ovom se radilo sigurno duže od 3 mjeseca (Preuzimanje vlasništva).
Ovo sto se desilo sa poreskom je proces koji vec dugo traje i dobili smo kasno rješenje na sto su mediji svi jedva dočekali.
Mediji? 70% pitara!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 30 dec 2025, 23:32

ErosViverosViv je napisao/la:
30 dec 2025, 23:13
junioR je napisao/la:
30 dec 2025, 23:06
Mediji? 70% pitara!
E jeste im i potrajalo zadovoljstvo mrtve im yebem

HordasFks
Kontakt:

Post Postao/la HordasFks » 31 dec 2025, 00:40

Duplu slavimo u Maju aBd,jedva cekam ovo repost.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 31 dec 2025, 00:44

Kako je gadno gledati ovu pljuvacinu na klub i sve vezano za isti pa i da smo najgori na svijetu. Nikad nikog necu pljuvat kao i sto do sad nisam od Tana,Nama,Mirvica i bilo koga ko donese pare i pomaze glupu, druga je stvar sto nismo zahvalni i zivimo u nekakvoj masti i mislimo da kontrolisemo u sta ce neko ulaga,trositi a dodje nas 1500,dobro ikako postojimo. Neki od nas su bili kako nas nazvase kerojedovi botovi,pa onda Namovi a sad Mirvicevi,stavite jednom klub ispred svega, ne navijamo od malena ni za Mirvica niti bilo koga drugog.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []