English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Strašni Amorim. Nek se javi retard kaunas
- LenyYoro15
- Kontakt:
United
Vjerovatno većina nije gledala. Znao sam da če biti ili remi ili jedva neka pobjeda, jer sam vidio kako Wolves igra protiv Arsenala i Liverpoola u gostima.
I večeras su igrala dvojica iz akademije kako bi se skrpilo prvih 11. Ali ovaj Flatcherov mali je najlošiji fudbaler koji je ikad zaigrao profesionalni fudbal. Oca je vjerovatno stid dok ga gleda.
Drago mi je što je Aston Villa konačno razbijena. Znao sam da će ih napuniti topnici. COYG ! Do titule ove sezone
Vjerovatno većina nije gledala. Znao sam da če biti ili remi ili jedva neka pobjeda, jer sam vidio kako Wolves igra protiv Arsenala i Liverpoola u gostima.
I večeras su igrala dvojica iz akademije kako bi se skrpilo prvih 11. Ali ovaj Flatcherov mali je najlošiji fudbaler koji je ikad zaigrao profesionalni fudbal. Oca je vjerovatno stid dok ga gleda.
Drago mi je što je Aston Villa konačno razbijena. Znao sam da će ih napuniti topnici. COYG ! Do titule ove sezone
Još 2 sata u nepovrat otišla, ovakve ekipe treba da se pobijede da ne znam ti šta je u pitanju.LenyYoro15 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:12United![]()
Drago mi je što je Aston Villa konačno razbijena. Znao sam da će ih napuniti topnici. COYG ! Do titule ove sezone![]()
Ma ni ovaj drugi što udje nije nista bolji. Kakva dva antitalenta jbtLenyYoro15 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:12United![]()
Drago mi je što je Aston Villa konačno razbijena. Znao sam da će ih napuniti topnici. COYG ! Do titule ove sezone![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Wolvesi pokazali zube vec par kola unazad jacim. Pitanje je bilo samo gdje ce otkinut bod nekom velikanu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Što pobježe gud ebening u svlačionicu bez rukovanja? Ko ružio? 
Rođen s tobom da budem
- LenyYoro15
- Kontakt:
Šeško bi bio dobar, ali u Domžalama. Nab'o bi nekako 10 golova. Malo je bolji od Hojlunda u igri u polju, to moram priznat.
Momak se trudi, trči, ali nema tu napadača koji u sebi ima 20 golova u sezoni. I kada se izbori za neku priliku pogodi stativu ili ravno u golmana.
Momak se trudi, trči, ali nema tu napadača koji u sebi ima 20 golova u sezoni. I kada se izbori za neku priliku pogodi stativu ili ravno u golmana.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 30 dec 2025, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Arteta ga traži po cijelom stadionu lika nigdje.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:16Što pobježe gud ebening u svlačionicu bez rukovanja? Ko ružio?![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Nisu ga jos velikanu otkinulifeniksptica je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:16Wolvesi pokazali zube vec par kola unazad jacim. Pitanje je bilo samo gdje ce otkinut bod nekom velikanu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Onaj tvoj jado sa ekipom od milijarde spava u cipelama. Poklopi se.
15.10.2013.
A united je jel velikan? To je mozda nekad bio, a zadnjih 13 godina sigurno nije, tako da ne stoji ti ta tezafeniksptica je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:16Wolvesi pokazali zube vec par kola unazad jacim. Pitanje je bilo samo gdje ce otkinut bod nekom velikanu.
Uzeli su bod osrednjem klubu engleske lige koji je prosle sezone umalo ispao iz lige.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
United je prosuo priliku da bude miran u top5 u zadnjih par domaćih utakmica. Evertonu, West ham, Bournemouth, Wolvsi. Tragedija za njih, sve na papiru laganije utakmice a prosipaju ovako bodove
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- baboedindzeko09
- Kontakt:
United je velikan i bit će velikan i za 100 godina taman da u tom periodu idućih 100 godina ništa ne osvoji.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Velikan zbog proslih vremena. To je ko da otkines bod Deportivo la Coruni otprilike. Sad nazalost mrtvi prosjek fudbala u Engleskoj.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:57United je velikan i bit će velikan i za 100 godina taman da u tom periodu idućih 100 godina ništa ne osvoji.
Sreca pa sam vec nakon Moyesa prestao pratit i nervirat se kao u periodu prije toga.
15.10.2013.
Po toj logici onda ni Milan nije velikan.ronaldo99 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:54A united je jel velikan? To je mozda nekad bio, a zadnjih 13 godina sigurno nije, tako da ne stoji ti ta tezafeniksptica je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:16Wolvesi pokazali zube vec par kola unazad jacim. Pitanje je bilo samo gdje ce otkinut bod nekom velikanu.
Uzeli su bod osrednjem klubu engleske lige koji je prosle sezone umalo ispao iz lige.
Ne znam cemu sad spominjati taj klub, tema je engleska liga.jasmin10 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 00:02Po toj logici onda ni Milan nije velikan.ronaldo99 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:54A united je jel velikan? To je mozda nekad bio, a zadnjih 13 godina sigurno nije, tako da ne stoji ti ta tezafeniksptica je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:16Wolvesi pokazali zube vec par kola unazad jacim. Pitanje je bilo samo gdje ce otkinut bod nekom velikanu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
djeca danas imaju plitka misljenja zanima ih samo sad i odmah a ovo sto je jucer bilo vec je nebitno..jasmin10 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 00:02Po toj logici onda ni Milan nije velikan.ronaldo99 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:54A united je jel velikan? To je mozda nekad bio, a zadnjih 13 godina sigurno nije, tako da ne stoji ti ta tezafeniksptica je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:16Wolvesi pokazali zube vec par kola unazad jacim. Pitanje je bilo samo gdje ce otkinut bod nekom velikanu.
fudbal postoji 130 godina a ne od 2004. godine kad vas je pamcenje pocelo sluziti
Ma valjaju ljudi gluposti. Eto United odjednom nije velikan. Drugi najveći Engleski klub nije velikan.QUARTERBACK je napisao/la: ↑31 dec 2025, 00:20djeca danas imaju plitka misljenja zanima ih samo sad i odmah a ovo sto je jucer bilo vec je nebitno..
fudbal postoji 130 godina a ne od 2004. godine kad vas je pamcenje pocelo sluziti![]()
Jer navijas za taj klub, a neces nikada reci da nije velikan. Tako da ti približim koliko ti je ova izjava za United blago rečeno glupa.