Nik mu Seher, a najdalje sto je dosao do grada je , Grbavica.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Kada ide fuzija Sarajevskih klubova?
To je već obavljeno. 1 porodica drži dva kluba.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kako ide vozanje u autobusu Tuzla Citya ?
Jel kupujete pojedinačne karte ili imate mjesečne ?
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Lijepa su prepucavanja.
U svakom slučaju bice jako interesantna liga. Nakon 15 godina i Željko ce biti iole bitan faktor u istoj, bar su takva očekivanja. Sigurno najzanimljivija liga na balkanu, a i kvaliteta se dize.
U svakom slučaju bice jako interesantna liga. Nakon 15 godina i Željko ce biti iole bitan faktor u istoj, bar su takva očekivanja. Sigurno najzanimljivija liga na balkanu, a i kvaliteta se dize.
2 miliona poreznoj, koliko bankama ?Seher1921 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 01:35Vi pod vlasnikom 13g duzni poreznoj 4.2 mil nas dug 2.7 mil a tek sad usao investitor.
Pogledaj nas fin izvjestaj za 24 koliko smo uplatili doprinosa na plate igraca i radnika a koliko ste vi i koliko subostali klubovi pa ce ti se samo reci ko radi po zakonu a ko daje na ruke.
Nije vam lahko znam Jug se gradi, fasada sjevera, sve tribine pod krovom sad dosle i pare ide Kamp novi teren i zapad, ubjedljivo najveca posjeta i broj clanova![]()
Kad se samo sjetim kredita od milion u asa banci da se vrati neki drugi kredit
-
jurisicduska
- Kontakt:
A sta će biti kad se sad za 5-6 dana objavi iz istog perioda i za Zeljeznicar ovaj isti dug ? Mislim hocete li isto ovako reagovati na to 
Hajd fino odmah napišite da ne bude poslije joj mi znali mi ovo mi ono.
Nerado ali mora se odgovoriti na nebuloze.
Ovo 4.4 je s kamatom dug nas je upola manji i bice placen evo do 30.06.2025. Katastrofa slažem se , užas imati investitora i dug. Upravu ste.
Sta cemo kad vi na ova postojeća 3.2 dobijete još 3 sad 5-6 januara ? Sta cemo u tom slučaju ?
Ovo 4.4 je s kamatom dug nas je upola manji i bice placen evo do 30.06.2025. Katastrofa slažem se , užas imati investitora i dug. Upravu ste.
Sta cemo kad vi na ova postojeća 3.2 dobijete još 3 sad 5-6 januara ? Sta cemo u tom slučaju ?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 31 dec 2025, 08:55, ukupno mijenjano 3 puta.
A kad cete vi biti bitan faktor,vidim zeljkan ce biti ,jos i sarajevo pa da ne uzimaju titule i nabijaju koeficijent u Evropi samo Zrinjski i Borac
Hvala Bogu pa je dosad sve što si ti reko pogrešno.jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 08:52A sta će biti kad se sad za 5-6 dana objavi iz istog perioda i za Zeljeznicar ovaj isti dug ? Mislim hocete li isto ovako reagovati na to
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Mislim da smo mi imali slicnu situaciju prosle godine..jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 08:52A sta će biti kad se sad za 5-6 dana objavi iz istog perioda i za Zeljeznicar ovaj isti dug ? Mislim hocete li isto ovako reagovati na to
-
jurisicduska
- Kontakt:
Imate i ove.zeljovolimte je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:15Mislim da smo mi imali slicnu situaciju prosle godine..jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 08:52A sta će biti kad se sad za 5-6 dana objavi iz istog perioda i za Zeljeznicar ovaj isti dug ? Mislim hocete li isto ovako reagovati na to
Mislim bezveze se smijete i naslađujete. Dobit cete ovo isto za koji dan.
Za ovog gore. Ništa sto sam rekao nije pogrešno.
Ono sto je za vas dobro da u zadnje vrijeme poslujete po psu pa nece bit čestitki za ovaj period kako je zadnja uprava u klubu.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sve su to mali dugovi za ove budžete.jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:26Imate i ove.zeljovolimte je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:15Mislim da smo mi imali slicnu situaciju prosle godine..jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 08:52A sta će biti kad se sad za 5-6 dana objavi iz istog perioda i za Zeljeznicar ovaj isti dug ? Mislim hocete li isto ovako reagovati na to
Mislim bezveze se smijete i naslađujete. Dobit cete ovo isto za koji dan.
Za ovog gore. Ništa sto sam rekao nije pogrešno.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma slažem se ja. Nema sekiracije. Ali čemu ismijavanje. Kad je ovo dug od prije 8 godina koji je postao pravosnazan prije 15 dana. Evo potpisao ga je do 30.06.2026 dakle nije mu to neki problem. Nije na 10 godina.
Treba tik tak pisat.
Treba tik tak pisat.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ako u 3 dana dobiješ vijesti da je Željo dobio investitora,a Sarajevo dug naravno da će biti show. Fudbala svakako nema,mora se o nečem pisati.jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:34Ma slažem se ja. Nema sekiracije. Ali čemu ismijavanje. Kad je ovo dug od prije 8 godina koji je postao pravosnazan prije 15 dana. Evo potpisao ga je do 30.06.2026 dakle nije mu to neki problem. Nije na 10 godina.
Treba tik tak pisat.
Plus ce doci naplata od amarajurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:34Ma slažem se ja. Nema sekiracije. Ali čemu ismijavanje. Kad je ovo dug od prije 8 godina koji je postao pravosnazan prije 15 dana. Evo potpisao ga je do 30.06.2026 dakle nije mu to neki problem. Nije na 10 godina.
Treba tik tak pisat.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sta ako je porezna trazila da ne bude na 10 godina?jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:34Ma slažem se ja. Nema sekiracije. Ali čemu ismijavanje. Kad je ovo dug od prije 8 godina koji je postao pravosnazan prije 15 dana. Evo potpisao ga je do 30.06.2026 dakle nije mu to neki problem. Nije na 10 godina.
Treba tik tak pisat.
Mislim da necemo dobiti isti dug, sumnjam da je i tad proracun isti bio tad.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma da se razumijemo ovaj nas je mutan ko mutna rijeka. Ali ne bih rekao da je ovo urađeno bez plana da bas ovako ispadne da se istisne Tan i tako dalje. Govorio sam vam fino sačekajte malo, i sad vam kažem. Nema razloga za ismijavanje.zeljovolimte je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:39Sta ako je porezna trazila da ne bude na 10 godina?jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:34Ma slažem se ja. Nema sekiracije. Ali čemu ismijavanje. Kad je ovo dug od prije 8 godina koji je postao pravosnazan prije 15 dana. Evo potpisao ga je do 30.06.2026 dakle nije mu to neki problem. Nije na 10 godina.
Treba tik tak pisat.
Necete dobiti isti dobit cete pravosnažno veći dug. Sačekajmo par dana pa ces vidjet a možeš pitat i upućenije. Ali mislim da nije za ismijavanja.
- BiHSportman
- Kontakt:
Dobro. Ako znaš nešto više. Jel možes podijeliti?jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:41Ma da se razumijemo ovaj nas je mutan ko mutna rijeka. Ali ne bih rekao da je ovo urađeno bez plana da bas ovako ispadne da se istisne Tan i tako dalje. Govorio sam vam fino sačekajte malo, i sad vam kažem. Nema razloga za ismijavanje.zeljovolimte je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:39Sta ako je porezna trazila da ne bude na 10 godina?jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:34Ma slažem se ja. Nema sekiracije. Ali čemu ismijavanje. Kad je ovo dug od prije 8 godina koji je postao pravosnazan prije 15 dana. Evo potpisao ga je do 30.06.2026 dakle nije mu to neki problem. Nije na 10 godina.
Treba tik tak pisat.
Necete dobiti isti dobit cete pravosnažno veći dug. Sačekajmo par dana pa ces vidjet a možeš pitat i upućenije. Ali mislim da nije za ismijavanja.
1921!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Bice u novinama. Samo jedna stvar koju cu ti rec kao sto sam i za nas rekao nema razloga da se ljudi sekiraju eto sad imate investitora nek rijesi.BiHSportman je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:48Dobro. Ako znaš nešto više. Jel možes podijeliti?jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:41Ma da se razumijemo ovaj nas je mutan ko mutna rijeka. Ali ne bih rekao da je ovo urađeno bez plana da bas ovako ispadne da se istisne Tan i tako dalje. Govorio sam vam fino sačekajte malo, i sad vam kažem. Nema razloga za ismijavanje.zeljovolimte je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:39
Sta ako je porezna trazila da ne bude na 10 godina?