Nije da nisam rekao ,na yt sam prognozirao 4:1 jednostavno sam znao da cemo ih masakrirati
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- LenyYoro15
- Kontakt:
Više ja vjerujem u vas, nego neki vaši.
Tacno sam znao da cemo ih masakrirati veceras ,steza zbog onog gola na kraju i one prilike sa linije kada je Raya skinuo podiglo im je to xg i onaj ko nije gledao i baci pogleda na rezultate pomislio bi da je utakmica bila egal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Još malo pozitivnih vijesti, nije ništa, samo grč.Gabriel Magalhães substituted as a precaution. Had a cramp and nothing more. He said he's fine, after the first game as a starter following his injury.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
+1
Big Gabi...Tata kornera
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Nego sad gledam snimku jer jucer sam radio i vidim jedan detalj, Dua Lipa na tribini bila i ima sestru isto zgodnu 
ARSENAL4ever
Fina kvota na pobjedu 3 gola razlike, ajmo probat opet
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa nece nas valjda tresnjice otresti tri puta u nizu
Ide danas laganih 0:2 ili 1:3
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Madueke i Martineli startaju ,Eze nema sanse da bude starter sve dok je kapiten zdrav,nadam se da danas moze dobiti bar pola sata .Rice starta iako je bilo bolje da se postedio i danas ,yebes tekmu ako se lik satare pa ostanemo bez njega na duzi vremenski period
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nwaneri ni na klupi. Vakat je dijete, žao mi što su ti prodali mu.da pod bubrege da potpišeš novi ugovor, sje.baše ti karijeru bezveze.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Znaci izmjeso malo Arteta haj nadam se da ce Mart i Madueke iskoristit sansu ...topnik1 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:20Madueke i Martineli startaju ,Eze nema sanse da bude starter sve dok je kapiten zdrav,nadam se da danas moze dobiti bar pola sata .Rice starta iako je bilo bolje da se postedio i danas ,yebes tekmu ako se lik satare pa ostanemo bez njega na duzi vremenski period
nevezano gledam slike Rice u onom bordo duxu mocno izgleda gledam neki dan u sportvision 188km mu cijena
Arsenal All The Way !
Buraz ima 18 godina, skoro poceo drkat, umjesto koga da igra? Igrat ce polako, eto ima Portsmut u FA. I Eze ce igrati dvije zaredom protiv Chelsea i Portsmuta.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:27Nwaneri ni na klupi. Vakat je dijete, žao mi što su ti prodali mu.da pod bubrege da potpišeš novi ugovor, sje.baše ti karijeru bezveze.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nema veze, zabit ce majstor dva veceras
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.