I meni lici a kontam da je morao autor bar neka tri imena napisati da mu chatgpt skroji ovo sve..
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ma Duvnjak je novi trener
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sretno novom treneru. Neka prati ovaj forum, govoricemo mu sve nedostatke 
Nadam se da ce imati potreban autoritet, a mi svi ds mu damo priliku i ne sudimo na par kola ako krene naopako
Nadam se da ce imati potreban autoritet, a mi svi ds mu damo priliku i ne sudimo na par kola ako krene naopako
Hahahaha pa mi smo ovdje bolji strucnjaci od Guardiole i Murinhanebeskasila je napisao/la: ↑29 dec 2025, 20:48Sretno novom treneru. Neka prati ovaj forum, govoricemo mu sve nedostatke
Sretno novom sefu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Duvnjak ugovor na 18 mj, da vidimo sta moze
Bez obzira na to kako ce zavrsiti volim sto se konacno pocelo razmisljati "dugorocnije". Ovim deckima u klubu skidam kapu. Sve fino ide u dobrom smjeru. Uvijek ima ono sta ako jer sam vise naucen da se prica oko Jedinstva nezadrzava, ali ovim ljudima puna podrska
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Sretno...
Da bude aBd puno lijepih trenutaka , pobjeda, radosti...
Da bude aBd puno lijepih trenutaka , pobjeda, radosti...
-
legendarnadruga
- Kontakt:
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Decki da vam cestitam novu unaprijed, da budete zivi i zdravi sa svojim najmilijima, i da aBd na ovoj temi pisemo o uspjesima…
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Takodjer svima sve najbolje ako sam koga uvrijedio nekad halaliteInatSilniBosanski je napisao/la: ↑31 dec 2025, 18:04Decki da vam cestitam novu unaprijed, da budete zivi i zdravi sa svojim najmilijima, i da aBd na ovoj temi pisemo o uspjesima…
Narode sve najbolje i od mene, jel se zna kad palimo motore?
-
nebeskasila
- Kontakt:
I od mene sve najbolje i nama i nasem Jedinstvu. Da smo zivi i zdravi.
Jos samo tri mjeseca do pocetka
Jos samo tri mjeseca do pocetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.