Kao da se jedva čeka da se učlane. Opet će se učlaniti isti kao i svake godine a ovi što negoduju vjv i nisu članovi.FKSzuti je napisao/la: ↑01 jan 2026, 15:52Bukvalno, pojedini žive od bacanja negativemuhamedhulk je napisao/la: ↑01 jan 2026, 15:35Pa bio je ovdje vec dizajn novih clanskih. Sta serete vise u PM? Danas je neradni dan, od pon ce se moci uclaniti, eventualno od vikenda. Ko da ces negdje zakasniti sa uclanjenjem?
Mirvicu pishaj ove kvazinavijace Kluba aka navijace pojedinih ljudi koji bi u Klub i navijace manjeg sarajevskog kluba. :pishpish:![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobrodosao slovenac
Daj ba reci koji
neka te insajderu, nego jel otisao Mirvic vec ili imas jos koju insajdersku da podijelis?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Iz nepouzdanih izvora sam dobio informaciju da tan odlazi a mirvah vjerovatno ostaje. Nije bas sigurna info ali provjericu pa cu vas obavijestiti
Koliko se igra utakmica u SUPER KUPU, ako je jedna na kojem stadionu
Štimac je u razgovoru za Totalinfo rekao da dosad i nije imao previše kontakta s Mamićima koji godinama žive u Hercegovini.
- Zdravko se uredno javi čestitati nakon pobjeda, ali s obzirom na manjak slobodnog vremena ne stignemo popiti kavu. A Zoran je nedugo nakon mog dolaska u Zrinjski preuzeo funkciju u Sarajevu - riječi su trenera Plemića.
Hrvatski trener je govoreći o Cvitanoviću i Mamiću posebno istakao jedan detalj, a to je klupski budžet Sarajeva.
- Sa Sarajevom smo odmjerili snage već tri puta ove sezone, po jedna pobjeda, poraz i neriješen rezultat je trenutni skor.
- Sarajevo ima daleko najveći budžet u ligi, ali negdje očito jako škripi i zato su angažirali Zorana da posloži stvari u klubu.
- Očekuje nas još utakmica superkupa protiv njih u Mostaru i u prvenstvu gostovanje u Sarajevu, tako da će biti interesantno - poručio je Štimac.
- Zdravko se uredno javi čestitati nakon pobjeda, ali s obzirom na manjak slobodnog vremena ne stignemo popiti kavu. A Zoran je nedugo nakon mog dolaska u Zrinjski preuzeo funkciju u Sarajevu - riječi su trenera Plemića.
Hrvatski trener je govoreći o Cvitanoviću i Mamiću posebno istakao jedan detalj, a to je klupski budžet Sarajeva.
- Sa Sarajevom smo odmjerili snage već tri puta ove sezone, po jedna pobjeda, poraz i neriješen rezultat je trenutni skor.
- Sarajevo ima daleko najveći budžet u ligi, ali negdje očito jako škripi i zato su angažirali Zorana da posloži stvari u klubu.
- Očekuje nas još utakmica superkupa protiv njih u Mostaru i u prvenstvu gostovanje u Sarajevu, tako da će biti interesantno - poručio je Štimac.
Lokaciju još nisu odredili. Ne pristajati ni pod razno da se igra Pod bijelim brijegom, ali neće biti iznenađenje ako nam to pokušaju servirati. Može na Veležovom stadionu.
-
PajoZdjelar
- Kontakt:
Mirvić će ti petog januara otići i otkupiti bezimeni kafić i hoće da prebaci bash burgere tu i da masni iz restorana pređe kod njega, jer zna dobro s' masnim prstima raditi. Ajla će radit' kao menadžer, Azra i Anela na ulazu kao hostese, a klub će prodati vlasniku "mars" čokoladice, jer kako kaže on, samo s' njim možemo do zvijezda. Ne znam je li istina, ali tako sam čuo.
PUNK'S NOT DEAD!
(It's Just Older, Balder and Fatter)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ko je sad ovaj?PajoZdjelar je napisao/la: ↑01 jan 2026, 21:28Mirvić će ti petog januara otići i otkupiti bezimeni kafić i hoće da prebaci bash burgere tu i da masni iz restorana pređe kod njega, jer zna dobro s' masnim prstima raditi. Ajla će radit' kao menadžer, Azra i Anela na ulazu kao hostese, a klub će prodati vlasniku "mars" čokoladice, jer kako kaže on, samo s' njim možemo do zvijezda. Ne znam je li istina, ali tako sam čuo.
-
PajoZdjelar
- Kontakt:
Pajo Zdjelar piše timosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 21:53Ko je sad ovaj?PajoZdjelar je napisao/la: ↑01 jan 2026, 21:28Mirvić će ti petog januara otići i otkupiti bezimeni kafić i hoće da prebaci bash burgere tu i da masni iz restorana pređe kod njega, jer zna dobro s' masnim prstima raditi. Ajla će radit' kao menadžer, Azra i Anela na ulazu kao hostese, a klub će prodati vlasniku "mars" čokoladice, jer kako kaže on, samo s' njim možemo do zvijezda. Ne znam je li istina, ali tako sam čuo.
PUNK'S NOT DEAD!
- prijeratni mangup
- Kontakt:
Sretna nova braćo!
Poruka za insajdere i komentatore:
KO NE IDE NA GOSTOVANJA,NEKA JEDE ****!
Saraj'vo šampion,izraziti favorit!
Poruka za insajdere i komentatore:
KO NE IDE NA GOSTOVANJA,NEKA JEDE ****!
Saraj'vo šampion,izraziti favorit!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.