Uštipak! Kmeči dalje , a 6 ustaša u reprezentacije ti je ok!
Marš
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Amin. Valjda nas viša sila poštedi ovog retarda u narednoj.
To je to perspektivne poput Busuladzica, Pejcinovica, Bilalovica, Mahmica i kvalitetne poput Miljevica, pa i onaj Nejasmic ne izgleda loseEdinjoBos je napisao/la: ↑31 dec 2025, 12:25Cujemo se ja i spaha povremenokatalinski je napisao/la: ↑29 dec 2025, 20:39Spahi ne trebaju placeni skauti, samo neko da cita forum .
Nodi i jos par ljudi sve vec skautirali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Realno Miljevic je kvalitet za prvih 11 na amf poziciji
Hahaha bilo bi lijepoo poput obecanjaaaCoolpanda24 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 11:44![]()
noDi kralju, još jedan tvoj pulen! Spaha da te uzme u skauting službu
![]()
Hahahah slao sam im spisak
i aBd busuladzic sa njima
Možeš li pobliže objasniti ovo, jer si uvijek imao dobre informacije? Ako pokreće promjenu sportskog, to implicira da već ima civilno državljanstvo od ranije, odnosno da ga je stekao na vrijeme i da ne potpada pod problematične situacije tipa Vitaly Janelt ili Vladan Kovačević?
ima Vitaly civilno, ali moze duppe sa njim obrisati izgleda:-)izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jan 2026, 14:29Možeš li pobliže objasniti ovo, jer si uvijek imao dobre informacije? Ako pokreće promjenu sportskog, to implicira da već ima civilno državljanstvo od ranije, odnosno da ga je stekao na vrijeme i da ne potpada pod problematične situacije tipa Vitaly Janelt ili Vladan Kovačević?
Zato sto je igra poziciju 10ke, a takvih nemamo u reprezentaciji.
Zato što je ta liga dosta bolja od nekih europskih iz kojih zovemo igrače i što je 35 puta jača od naše lige.
Nikad , ne znam da je nas jedan igrac ikad igrao u Juznoj Americi nebitno jel bio u reprezentaciji ili ne , ako stvarno ovaj bude zaigrao bit ce cudno gledati ,djelovat ce nesto kao sto je naturalizovani u kosarci, moguce da ne zna rijec engleskog jer u Argentini niko se ne zna ni pozdravit na engleskom , ko zna moguce da ni on nije znao da mu je djed rodjen u Banja luci
Ricardo BaianoUtdBiH21 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 18:21Nikad , ne znam da je nas jedan igrac ikad igrao u Juznoj Americi nebitno jel bio u reprezentaciji ili ne , ako stvarno ovaj bude zaigrao bit ce cudno gledati ,djelovat ce nesto kao sto je naturalizovani u kosarci, moguce da ne zna rijec engleskog jer u Argentini niko se ne zna ni pozdravit na engleskom , ko zna moguce da ni on nije znao da mu je djed rodjen u Banja luci, ali eto ako je stvarno odlucio da zaigra za nas jasno je svima da je samo radi karijere i dalje prodaje tu , ali ako ce nam donijeti kvalitet koji nam treba mogu svi bit iz Juzne Amerike ne bi se niko bunio
.
Lik je rođen u Americi i igrao je za reprezentaciju Amerike, kako neće znati engleski?UtdBiH21 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 18:21Nikad , ne znam da je nas jedan igrac ikad igrao u Juznoj Americi nebitno jel bio u reprezentaciji ili ne , ako stvarno ovaj bude zaigrao bit ce cudno gledati ,djelovat ce nesto kao sto je naturalizovani u kosarci, moguce da ne zna rijec engleskog jer u Argentini niko se ne zna ni pozdravit na engleskom , ko zna moguce da ni on nije znao da mu je djed rodjen u Banja luci, ali eto ako je stvarno odlucio da zaigra za nas jasno je svima da je samo radi karijere i dalje prodaje tu , ali ako ce nam donijeti kvalitet koji nam treba mogu svi bit iz Juzne Amerike ne bi se niko bunio
.
Gdje ga nadjeImperator98 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 18:25Ricardo BaianoUtdBiH21 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 18:21Nikad , ne znam da je nas jedan igrac ikad igrao u Juznoj Americi nebitno jel bio u reprezentaciji ili ne , ako stvarno ovaj bude zaigrao bit ce cudno gledati ,djelovat ce nesto kao sto je naturalizovani u kosarci, moguce da ne zna rijec engleskog jer u Argentini niko se ne zna ni pozdravit na engleskom , ko zna moguce da ni on nije znao da mu je djed rodjen u Banja luci, ali eto ako je stvarno odlucio da zaigra za nas jasno je svima da je samo radi karijere i dalje prodaje tu , ali ako ce nam donijeti kvalitet koji nam treba mogu svi bit iz Juzne Amerike ne bi se niko bunio
.
Ko dijete je preselio u Argentinu , rodjen u Miamiu pa pola latinoamerikanaca iz Miamia sto godinama zive tu ne zna Engleski , ne znam koliko je igrao u reprezentaciji Amerike , moguce i da zna ili bar osnove ali znam da Argentinci bas tesko uce Engleski dosta ih je bilo u Engleskoj ligi sto su igrali tri i vise godina pa jedva znaju osnovebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 18:38Lik je rođen u Americi i igrao je za reprezentaciju Amerike, kako neće znati engleski?UtdBiH21 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 18:21Nikad , ne znam da je nas jedan igrac ikad igrao u Juznoj Americi nebitno jel bio u reprezentaciji ili ne , ako stvarno ovaj bude zaigrao bit ce cudno gledati ,djelovat ce nesto kao sto je naturalizovani u kosarci, moguce da ne zna rijec engleskog jer u Argentini niko se ne zna ni pozdravit na engleskom , ko zna moguce da ni on nije znao da mu je djed rodjen u Banja luci, ali eto ako je stvarno odlucio da zaigra za nas jasno je svima da je samo radi karijere i dalje prodaje tu , ali ako ce nam donijeti kvalitet koji nam treba mogu svi bit iz Juzne Amerike ne bi se niko bunio
.